Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב למכה בפח.

כנראה פתחו לי על האוטו דלת ממה בחוזקה, כתוצאה מכך התקלף באיזור המכה הצבע וזה ממש צורם לי לראות את זה ככה...:cry:

רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לבצע תיקון כזה בעצמי, בסה"כ מדובר בריבוע צבע קטן עד כמה מסובך זה יכול להיות?

איביזה 2010 חדשה בכסף מטאלי.

האם יש מכחול או ספרי עם קשית ממש דקה כדי שאוכל לבצע את התיקון ?

מהיכן ניתן להשיג? יש להזמנה מהאינטרנט?

תודה,

ערן.

פורסם

האם המקום היחידי להזמנת מוצר כזה היא דרך אחת מסוכנויות סיאט, או שניתן לבצע הזמנה אוןלין ברשת ?

אני נוטה לאפשרות השניה, סביר להניח שתתבצע הרבה יותר מהר..

פורסם

יש לך שתי אופציות שהם לצבוע את כל הדלת בתנור לקבלת מראה מקורי כולל פחחות באזור המכה - זה לא רלוונטי מכייוון שהרכב חדש ולא צובעים סתם בגלל מכה קטנה, ובטח שיהיו עוד מכות הרי זאת מדינת ישראל:lol:.

העצה היותר טובה היא לקפוץ למוסך מורשה (אני הלכתי בזמנו ל"השחר מוטורוס בחולון) מורשה סיאט ולבקש שיעבירו לך מכחול במקום שהצבע ייתקלף.

היחס והשירות בשחר מוטורוס הוא טוב - מומלץ ויש מצב גם שיעשו לך את זה בחינם.

בהצלחה ושבוע טוב:arrow:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...