Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לגאסי 92 1800 GL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי: יש רק בעיה אחת עם הרכב הזה והיא צריכת הדלק שלו:

1 ל 6 נחשבת צריכה סבירה.

ולגבי הגלאנט כנ"ל ואף גרוע מכך.

אין ארוחות חינם.

שטויות כאלה לא קראתי המון זמן.

בחיים הלגאסי לא יעשה 1 : 6 נקודה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברור שהוא ימליץ על קרבורטור, זה הפרנסה שלו,

וגם לכתוב כל מיני תאוריות חסרי בסיס זה גם המומחיות שלו.

מה צריכת הדלק שאמורה להיות בלגאסי? בהתחשב בק"מ שעבר המנוע ובתיבה? האם אתה מוכן להתחייב שאחרי טיפול

אצלך ,הרכב יצרוך כפי שאתה טוען?

לבחור שמתלבט עם הרכב, אם אתה מחפש פשטות ואמינות צריכת דלק נמוכה , ביטוח זול ובכללי אחזקה זולה, וגם נוחות ,

המלצתי היא פיאט פונטו מהשנים 96 ואילך,פג'ו 205 , סקסו, וכל שאר הקטנות בנפחים של עד 1400,

אולי תצטרך להוסיף אלפיה או שתיים, אבל בהחלט תקבל רכב חסכוני וזה בדוק!!

1-10 שאולי תעשה עם הלגאסי,(ואני מנחש ניחוש פרוע שאתה מרבה לנסוע בעיר עם מזגן) לעומת צריכת דלק של הרכבים דוגמת מה שכתבתי, תעשה את החשבון שלך.

ואני חוזר על המלצתי, אם אתה מחליט לקחת את הרכב בכל זאת, קח אותו לבדיקת מנוע וגיר במכון שמתעסק עם זה, חבל שתיפול על רכב שתצטרך להתחיל לשפץ בו מכלולים ויעלה לך המון כסף.

לא יודע אם שמת לב אבל אני לא "צביקה" מהקרבורטורים!!! אני בעליו הגאה של לגאסי!!! שים לב לפני שאתה מגיב!!!!!

בתודה

האיש עם הלגאסי

:-P הכי טוב בלי חתימה בינתיים :arrow:
פורסם

רק לצורך דיוק למרות שהשרשור כבר עבר זמנו,

ל "האיש עם הלגאסי" לא התכוונתי אלייך התכוונתי לצביקה, שכרגיל אוהב לספר סיפורים חסרי בסיס.

אמרנו כבר שהוא מאד חרד לפרנסתו , ומנסה למשוך אליו עוד לקוח עם קרבורטור

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
ESTK

כתבתי ,ערכתי ושוב כתבתי ושוב מחקתי .

החלטתי שדבריך לא שווים תגובה ..

שא ברכה

מוטי

וואו הצלחת לעשות 4 פעולות?

כל הכבוד לך !!8)

פרטים בה"פ .

פורסם

חברי הפורום היקרים, נא לא להתרגש מתגובותיו העלובות של ESTK.

יש לו בעיה שדורשת טיפול, הוא חייב להתעמת עם אנשים, בכל מחיר.

הילד הזה, שאין לו ניסיון במכוניות לחלוטין, קיבל מאבאל'ה סובארו לאונה לפני כמה שנים, כנראה קרא ספר או שניים על סובארו ומאז החליט שהוא יכול להפיץ את פניני החוחמה שלו בכל מקום באינטרנט.

זה התחיל מבירבורים על סובארו לאונה, שכללו שינויי גירסאות בין "עצה" ל"עצה" (אפשר די בקלות למצוא בחיפוש הרבה הודעות שלו בנושאים דומים שבכל אחד מהם הוא נותן עצה אחרת או מנוגדת לעצה הקודמת), עבר ל"עצות" על סובארו נוספות (שהוא מעולם לא נהג עליהן או היו לו) וכאשר לא בא על סיפוקו כשאנשים הפסיקו להתייחס ולתקן אותו הוא עבר לכתוב שטויות על רכבים אחרים מיצרנים אחרים, אלוהים יודע על סמך איזה ניסיון.

בפורום סובארו הוא חסום כבר ממזמן לאחר שהרגיש שיש לו מכרה זהב של עימותים וויכוחים וירה לכל הכיוונים.

אבל מה שמעצבן אותי שהילד הזה שבחיים שלו לא כיוון קרבורטור, לא יודע לכוון קרבורטור ולא ידע לכוון קרבורטור, בא ומתווכח, מכפיש ומעליב את אחד האנשים הכי מוערכים בפורום שעשרות שנים כל מה שהוא עושה זה להתעסק עם קרבורטורים, מקדיש מזמנו לייעץ לאנשים מנסיונו והרוויח ביושר את החשיפה שהוא מקבל.

ESTK, מי אתה שתדבר ככה לצביקה? מה קרה כבר אף אחד לא מתייחס אליך? מגרד לך איזה ויכוח?

אתה צריך טיפול, ילד.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

SIMPLY NUTS , אני לא מתכוון לרדת לרמה שלך, ולהגיב לך אפילו,

אתה יכול להמשיך ולהתחנף לצביקה כדי שימשיך לשחק לך בקרבורטור.

שא ברכה,

בידידות :wink:

פרטים בה"פ .

פורסם

חבר'ה, תרגיעו.

צביקה הוא מקצוען, פדנט, שמטפל בקרבורטורים כפי שאף בעל מקצוע אחר לא מטפל בהם.

בעקבות תוכנית הגריטה אני מניח שאנשים שהתמחו בטיפול בקרבורטורים בלבד יכולים כבר עכשיו לסגור את הבאסטה, הוא היחיד שנשאר.

גם אני לא ממש מסכים איתו כאשר הוא נותן עצות של טיפול פדנטי לגרוטאות שצריכות קומבינה שרק תאפשר להם למשוך עוד קצת, אבל מכאן ועד לרדת עליו המרחק גדול.

את הפרנסה שלו הוא מרוויח דרך הפורום ביושר.

פורסם

ד"ר סובארו אל תהיה בטוח במה שאתה אומר, אתה כנראה לא ראית בעלי מקצוע , אני ראיתי, ולצערי חאפרים, עד שמכון קרבורטורים וותיק מאוד פתר לי את כל הבעיות שהיו לי עם הקרבורטור, אז ככה שהיחיד הוא לא, .

דרך אגב כל מכון קרבורטורים שראיתי עשה הסבה גם להזרקות, אז בעלי מקצוע שיטפלו בקרבורטורים יהיו עוד הרבה זמן

מה לעשות שהוא ברוב המקרים רושם המלצות שמתאימות לכיסו בלבד,

בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה, הוא בסך הכל מנסה להתפרנס לא ככה?

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...