Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הנהג הישראלי"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שזו הכללה, הרי אנו לא זהים ולפעמים שונים זה מזה בסגנון , ביכולות ובהבנת הנהיגה.

אך עדיין, ישנם מאפיינים משותפים .

הנהג האנגלי ידוע באדיבותו, האיטלקי במהירותו והישראלי....

תמיד מוצמדות לדמותו של הנהג הישראלי תכונות רעות ורק ביקורות שליליות.

האם תוכלו לקשור ל"נהג הישראלי" גם תכונות חיוביות, כישורים, מחמאות ?

אל תשכחו ש"הנהג הישראלי" זה גם אתם, אני וכל מי שסביבנו.

נסו לא לענות בציניות, התשובות עשויות להיות מעניינות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנהג הישראלי יעצור לשאול אם אתה צריך עזרה כאשר נתקעת עם הרכב (עזרו לי וגם אני עזרתי לא פעם ולא פעמיים)

איך שלא תסתובב התחת שלך מאחורה, שמור עליו..

פורסם

מדי פעם אני שואל אנשים אודות שביעות הרצון שלהם מהמכונית הפרטית,

מפתיע לגלות שלמרות שהישראלי תמיד יהיה משוכנע לחלוטין שהמכונית שהוא קנה היא הטובה בעולם - התשובות לרוב גלויות לב וכנות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

נוהג עם יד אחת על ההגה בשעה 12, יד אחת על המשענת של הכסא נוסע.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הנהג הישראלי מאוד מתחשב בנהג שלפניו, אם במקרה סיבבת את הראש כשהרמזור התחלף לירוק הוא ידאג לעדכן אותך שהגיע הזמן לזוז.

הנהג הישראלי גם נורא מתחשב בנהגים שטיפה יותר קשה להם על ההגה ולא צופר או חותך כדי להלחיץ את המבוגרים והנשים שיושבים על ההגה.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
הנהג הישראלי יעצור לשאול אם אתה צריך עזרה כאשר נתקעת עם הרכב (עזרו לי וגם אני עזרתי לא פעם ולא פעמיים)

יש עדויות שמראות אחרת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=157012

וכאן לא מדובר על סתם "נתקעת עם הרכב", אלא על פצוע ששוכב על הכביש ועשרות אנשים פשוט עוקפים אותו ומתעלמים!

אגב, מצטער אבל אין לי שום דבר לתרום לשרשור פה.

אני לא יכול לחשוב על משהו באמת חיובי להגיד על הנהג הישראלי.

V5

פורסם

זה מדהים, אבל אני מנסה לסחוט מאנשים אמירה חיובית על הנהג הישראלי וזו משימה חסרת סיכוי .

אנשים רואים בנהג הישראלי אוסף של תכונות שליליות בלבד. האמנם?

להזכריכם- כל נהגי הפורום כאן הם ה..."נהג הישראלי" או שבעצם, אנחנו שונים....?

פורסם

אייזיק, אולי אתה תנסה לומר דבר אחד חיובי על הנהג הישראלי?

אני באמת מנסה לחשוב על משהו, אבל אני לא מצליח למצוא אף לא תכונה טובה אחת שאופיינית לנהג הישראלי [בהכללה].

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כשאתה שואל איך מגיעים למקום מסויים, תמיד מסבירים לך.

כשאתה מבקש יפה להשתלב לפני מישהו כמעט תמיד מאפשרים לך.

כשאתה מבקש ממישהו "כבלים" גם כן לרוב לא מסרבים, במיוחד אם מבקשים מנהג ברכב ישן.

כשמישהוא מסתבך עם כניסה/יציאה לחניה תמיד נמצא בן אדם שיכוון אותו.

יותרה מכך, לעיתים בן אדם זר עוזר לנהג מבוגר לצאת מחניה צפופה, כשהוא פיזית מחליף אותו ברכב ולא רק מכוון מבחוץ.

לא לוקחים תשלום מטרמפיסטים, שזה ממש לא מובן מאילו בחלק מהמקומות באולם.

פורסם

זה לא פשוט, אני יודע.

רוב האנשים שבכל זאת מצאו חיוב, דיברו על הישראלי כאדם, לא כנהג.

הגדיל לעשות כאן בוקי כשכתב:" כשאתה מבקש יפה להשתלב לפני מישהו כמעט תמיד מאפשרים לך"...זה הכיוון שרציתי, אך לצערי התרחיש הזה מאוד נדיר.

אולי , כושר ההסתגלות של הנהג הישראלי לתנאי נהיגה קשים - שילוט גרוע, צפיפות, עוינות מהסביבה. בכל זאת במקומות שכולם אדיבים, הכבישים מתוכננים היטב, והתנועה דלילה, יותר קל לנהוג...

אז האם בכל זאת יש ל"נהג הישראלי" כמה נקודות קרדיט?

פורסם

לדעתי הכללות דינן להיכשל.

כמו שאני לא מוצא שום דבר שלילי בהכללה על "הנהג השיראלי", ככה אני גם לא מוצא שום דבר חיובי.

לגבי הדברים השליליים - כן, חשבתי על דברים שליליים וכן, לא מצאתי אף דבר שניתן לומר על כל הנהגים.

• תוכן חדש...