Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קרובי המשפחה שלי מתעניינים בסיאט אלתיאה XL מנוע 1800 סמ"ק TSI גיר DSG.

הם מחפשים רכב מרווח ל 5 נוסעים.

אין ילדים קטנים\בוסטרים\עגלות.

הדרישות שלהם לרכב מרווח (ל3 יושבים מאחור ונהג בגובה 185 ס"מ), חדש, 5 דלתות, בגאז' גדול ורצוי גם חיסכוני .

התקציב בסביבות 130 אלף ש"ח.

איך הרכב הנ"ל ביחס לדרישות?

מה האלטרנטיבות?

הם לא רוצים רכב צרפתי, לא סדן, לא גיר רובוטי עם מצמד אחד, לא רוצים טויוטה (בגלל הסיפורים האחרונים).

התעניינו גם בהונדה סיויק 5 דלתות, מיצובישי ספורטבאק , אוקטביה 1200 TSI.

לא אהבו - מאזדה 3, הונדה אינסייט (צפוף מדי).

תודה רבה על המידע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מיעוט התגובות לפנייתך מעידות לא כי סיאט אלתיאה לא טובה או מומלצת - אלא כי הרכב הזה פשוט נדיר מאד ולא מוכר בארץ.

גרסת ה-XL נמכרה פה ושם למוניות, זו גרסה ארוכה יותר של האלתיאה.

הרכב מציע מרווח נאה בפנים וסגנון מיניוואני, עם נסיעה קצת קשיחה, אפילו מעט ספורטיבית ביחס למכונית משפחתית ובוודאי ביחס למיניוואנים קומפקטיים. יש גם גרסאות ידניות, והוא מבוסס על פולקסווגן גולף, כשכל מכלולי המנוע גיר חשמל וכו', אף הם משותפים לרכבי קבוצת VAG, לטוב ולרע.

האמת, שאם הפרוטה הייתה בכיסי, זה בדיוק הרכב שהייתי מבקש לעצמי ולמשפחתי.

מעבר לכך אין לי פרטים נוספים, וגם לא נהגתי באלתיאה, למרות שהייתי רוצה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

האלתיאה XL היא מעבר לתקציב שלהם.

חדשה עולה 160,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני נוסע על הגרסה הידנית של המנוע הזה עם הליאון, הרכב ברשותי שנה ובנתיים (טפו טפו) 0 תקלות, עוד שבועיים טיפול שנתי.

כמו שכתבו מעלי, המחיר לא בתקציב שלהם , אבל אם ידני (6 הילוכים) לא מפחיד אותם המחיר יהיה זול ב 10K לעומת DSG,

ואחרי מו"מ עם הסוכנות אפשר יהיה לקבל הנחה של כ 5000 ש"ח להערכתי, כך שההפרש כבר לא גדול מדי.

חוץ מזה, כל מה שנכתב נכון, תחת מכסה המנוע שלי כל הברזלים עם חותמת של WAG.

אתה יכול להרים טלפון למוסך רון, לבקש חו"ד על המנוע הספציפי הזה לעומת מנועים אחרים של הקונצרן, הוא עזר לי בבחירה לפני ששלפתי את הצ'ק בסוכנות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כמו שאמר החבר מעלי, אם הם רציניים ולא מפריע להם ידני, ניתן להשיג את הרכב לאחר מיקוח במחיר שיותר קרוב ל140K מאשר ל150K.

שווה בדיקה רצינית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...