Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

לאחרונה קניתי פורד פיאסטה 2002 אני מאוד מרוצה מהאוטו.

רק יש לי בעיה קטנה כשאני מפעיל את המזגן יש לי נזילת מים בתוך האוטו, מחוץ לאוטו הניקוז מצוין אבל עדין יש נזילה בתוך האוטו.

רציתי בבקשה לדעת מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

פורסם

כנראה הניקוז לא ממש מצויין, ויש לך סתימה חלקית בצינור.

או שהקופסא לא סגורה היטב ויש בה סדק .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כניראה יש לך סתימה, בעזרת חוד ברזל בזהירות תשחרר את הסתימה מפתח הניקוז מים.

מומלץ לחבר לפיית הניקוז חתיכת צינור 5ס"מ כי לפעמים המים חודרים מסביב לפייה לתוך הרכב.

פורסם

אתה ממש צריך להיכנס מתחת לרכב,תחפש צינור מתכת קטן. תבדוק שהפיה לא סתומה, מקסימום תכניס חוט ברזל דק לתוכה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מתחת לרדיאטוור הפנימי (המעבה) יש גיגית לתחתיתה מחובר צינור הניקוז. הגיגית בדרך כלל עשויה משני חצאים מודבקים יחד.

אם הצינור לא חובר היטב לריצפת הגיגית או שהאטימה בין שני חלקי הגיגית לא טובה , אז מים דולפים ממנה על השטיח.

התיקון דורש פירוק נרחב, עדיף לאלתר משהו.

פורסם

מה זאת אומרת פירוק נרחב?

יש לי נזילה מאוד חזקה שם ממש נוצרת שלולית על השטיחים כמה כזה תיקון יכול לעלות לי במוסך??

פורסם

אכן גם לי זה היה במשך שנים במרצדס וגרר ריקבון ברצפה..

יום אחד החלטתי שאני מסדר את זה וגיליתי שפשוט היה חסר 10ממ לצינורית שמוציאה את המים החוצה ,העפתי את הצינורית הזו ושמתי צינור חדש וגדול יותר -כל העסק מאז היה יבש.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...