Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי מורכבים ג'אנטים של 306 GTI6 הרכב הוא ZX 16V. הג'אנטים האלו הם ללא חור באמצע ולא כל פנצ'ריה עושים איזון לגלגלים כאלו. ניכנסתי היום לשתי פנצ'יריות בחדרה, בראשונה רצו על העבודה 50 שקל לגלגל כשהאיזון מבוצע על המכונה עם מתאם, ובשניה רצו 80 שקל לגלגל כשהאיזון אצלהם מבוצע על הרכב עם "ווספה".

האם המחירים האלו סבירים לאיזון גלגלים? כי אני יודע שלוקחים על איזון בסביבות ה 25 לגלגל.

פורסם

שלום יוני שמי רואי ואני ביצעתי לפני חודש בערך איזון גלגלים וברשותי רכב מסוג מאזדה 3 1600 אקטיב ואני ביצעתי את האיזון בפנצריה ועשו לי את האיזון על מכונה ועל זוג גלגלים קידמיים שילמתי עלות של 50 שקל אז לפני שאתה משלם כפול ופי 2 יותר תבדוק בעוד מקומות בהצלחה רואי

מזדה 3 1600 אקטיב

פורסם

רואי, אתה שילמת על איזון ג'אנט פח סטנדרטי ורגיל.

איזון גלגל מגנזיום ללא חור מרכזי יהיה יותר יקר ואיזון דינאמי על האוטו יהיה עוד יותר יקר.

אני לא יודע, אם המחירים שביקשו סבירים, אבל אין מה להשוות אותם למחיר איזון גלגל רגיל.

פורסם

בגדול אני יודע שזה יכול להיות קצת יותר יקר מג'אנט רגיל, וזה לא בעיה לשלם. רק רציתי לוודא עם אנשים פה שאולי יודעים ומכירים את המחירים לגבי איזון של ג'אנטים מסוג כמו אצלי.

• תוכן חדש...