Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי התחדש בשבוע האחרון בהונדה סיויק 93 אוט'.

אני אישית ראיתי את הרכב רק פעם אחת בלילה מבחוץ לחצי דקה וזהו, אבל הוא סיפר לי על בעיה שהוא לא מוצא לה פיתרון.

כאשר הוא מכבה את הרכב לזמן מה ומשאיר את המצבר מחובר המצבר נגמר, כשהוא מפרק צד אחד של המצבר הכול בסדר.

בהתחלה חשבתי אולי אלטרנטור אבל כשהוא סיפר לי את שאר הפרטים (על זה שכשהמצב ר מנותק הוא לא נגמר) הבנתי שהאלטרנטור לא אשם, משהו "מבזבז" לו את החשמל, עכשיו יש משהו אחד שיכול להיות קצה חוט והוא אזעקה שלא בשימוש משום מה אך עדיין מחוברת והנורית שלה דולקת (לדבריו) מה דעתכם בעניין?

איפה להתחיל לחפש ולאיזה כיוונים לחתור?

אולי פיתרון זמני עד למציאת הגורם הבעיתי שלא יגרום לו לפתוח מכסה מנוע בכול עצירה ולפרק מצבר?

תודה לכולם

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

יכול להיות שאחת המנורות באוטו נשארת דולקת.

אצלי באוטו מאחורה המפסק היה לא בסדר ואז המנורה דלקה כל הזמן

פורסם

לא פועלים בשיטת הניחושים, אלא מבצעים בדיקה של עוצמת זליגת הזרם, ע"י מד זרם דיגיטלי השראתי רגיש, כשכל צרכני החשמל כבויים.

אם זליגת הזרם גבוהה מדי אז מחפשים את צרכן החשמל הסמוי שגורם לזאת.

צרכן חשמל סמוי כזה עלול להיות אור בתא המטען או בתא כפפות שנותר דולק, מע' אזעקה פגומה, אלטרנטור פגום, רדיו ועוד ועוד.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...