Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר הוצאתי מכתב רשום ובו כנס על מצלמת אור אדום.

המצלמה ממוקמת בחיפה,צומת אחת אחרי צומת קרית אליעזר לכיוון ת"א.

המקרה צולם לפני חודש,ממש לא זכור לי מה עשיתי שם או מקרה שניסיתי "לגנוב" אדום כי בחיים לא עשיתי ככה.

אולי חוסר ריכוז או תשומת לב,בכל מקרה עד היום לא היו לי נקודות בכלל(8 שנים רישיון) והנה במכה קיבלתי 10.

השאלה שלי היא האם כדאי ומה צריך לעשות בשביל לראות את התמונה שצולמה ?

האם מישהו מכיר את הצומת הנ"ל ויכול להעיד על איזה כשל או פירצה בחוק ?

מישהו יכול להסביר בקצרה על שיטת הניקוד ?

תודה לעוזרים וסעו בעירנות !

פורסם

בדו"ח יש לך כתובת של המקום ממנו נשלח הדו"ח

כתוב ובקש את התמונה וראה כי אכן מדובר ברכבך.

הכשל הוא בנהג ולא במצלמה.

אספת 10 נקודות

עוד שתי נקודות במהלך השנתיים הקרובות ( מיום שביצעת את העבירה הראשונה ) תוזמן להדרכה בקורס בסיסי + בחינה בסוף הקורס.

ככל שתצבור יותר כך אמצעי התיקון ( לא הענישה ) יהיו חמורים יותר , עד לפסילה בפועל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
השאלה שלי היא האם כדאי ומה צריך לעשות בשביל לראות את התמונה שצולמה ?

!

לקבלת תמונה יש לפנות ליחידת התנועה שהנפיקה את הדו"ח (שם היחידה מופיע בחלקו העליון של הדו"ח) בדואר רשום, לצרף צילום מהדוח, ולהמתין בסבלנות עד קבלת התמונה בדואר הביתה. לציין כי בקשת תמונה אינה עוצרת את מירוץ הזמן לעניין הגשת בקשה לביטול דוח ולעניין גובה הקנס והקנס גדל כקבוע בחוק.

להזמנת תמונה ניתן לשלוח צילום דוח קריא ובקשה לראות התמונה לפקס: 09-7473383 יש לציין כתובת מדויקת למשלוח התמונה. כמו כן ניתן לשלוח מכתב רשום ליחידה הנוגעת על פי הכתובת שמופיעה בדוח.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על המידע,אין ספק שהכשל הוא בנהג.

הסיבה שאני רוצה לראות את התמונה היא מכיוון שיכול להיות מצב שהייתה לפני משאית שהסתירה את הרמזור ונסעתי אחריה.

במידה וזה מה שיוצג בתמונה-האם יש סיבות מקלות ?

פורסם

למה ניחושים

תקבל את התמונה תעלה אותה לכאן ואז נהיה יותר חכמים ונבונים.

גם אם הגירסה שהעלית נכונה , המצלמה מצלמת אותך מאחורי הרכב כך שיהיה קשה לראות את המשאית וגם אם אפשר לראותה את יכולתה להסתיר לך את הרמזור . למיטב זכרוני יש שני עמודי רמזורים אחד מימין ואחד משמאל , כך שיהיה קשה לבנות על זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תודה על המידע,אין ספק שהכשל הוא בנהג.

הסיבה שאני רוצה לראות את התמונה היא מכיוון שיכול להיות מצב שהייתה לפני משאית שהסתירה את הרמזור ונסעתי אחריה.

במידה וזה מה שיוצג בתמונה-האם יש סיבות מקלות ?

אין סיבות מקלות למקרה אותו אתה מתאר.

זה לא טיעון משכנע שרכב כלשהוא הסתיר לך את הרמזור:-(

:puzzled:
  • תוכן חדש...