Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש לבן במערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest itzik.sharabi
פורסם

אהלן חבר'ה,

התקנתי מערכת לפני חודשיים:

מגבר : JBL 1004

קומפוננט : מורדל דוטק 6.5

טוויטרים : MT-22

הד יוניט: Pioneer 4000UB

סאב: Heartz 8 inch

כבל RCA: קונקשין

יש לי רעש לבן גם מהטוויטרים וגם מהסאב. הטוויטרים עושים מעין תססססס... והסאב מוציא תדר נמוך חלש.

הרעש לא תלוי באם המנוע דולק או לא ואינו גובר בעת לחיצה על דוושת הגז אך מתגבר ככל שאני מגביר את הווליום.

המצב היחיד שבו לא שומעים אותו הוא כאשר הווליום על 0 (וכאשר המערכת כבויה כמובן). מ -1 ומעלה הוא מופיע.

כבלי החשמל של הרכב עוברים בצד שמאל ואילו ה RCA עוברים בצד ימין.

ההארקה למגבר טובה.

הרעש הלבן מופיע בכל סוג של ערוץ: רדיו, USB, CD אפילו במצב AUX שכעת לא מחובר אליו כלום.

האם בוודאות קיימת תקלה? מה לדעתם יכול להיות לא תקין?

פורסם

עדיין לא נתקלתי במערכת ללא HISS, זה השם לרעש שאתה שומע.

אני מציע לך לעבור יסודי על התקנת המגבר והרדיו, הארקה לקוייה עלולה לגרום לבעייה שציינת (גם בלי קשר לרעשי אלטרנטור).

האם בצמה המקורית של ה HU יש מינוס עצמאי שאמור להתחבר עם טבעת? אם כן מומלץ ביותר להשתמש בו ולא לחבר אותו למינוס המקורי של הרכב.

האם המגבר נוגע במרכב הרכב או חלק מתכתי אחר מלבד הברגים? קרה לי פעם שהופיעו פתאום רעשים חריגים והכל היה בגלל בורג שהתגלגל מתחת למגבר ויצר ground loop.

מה המצב של הגיינים במגבר? האם פתיחת הגיין או סגירתו מעלה \ מוריד את ה HISS? נסה את זה כאשר ה HU נמצא בווליום 0.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תנתק את הRCA רק כאשר המערכת כבויה!!!

אל תתנו עצות שעלולות לגרום לבעל הרכב תקלות.

ותבדוק אם זה קורה גם בגיין סגור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז ככה:

1. ה gain במגבר על האמצע. ככל שאני מנמיך אותו ה HISS נחלש.

2 ככל שאני מנמיך את ה HU ה HISS נחלש (באפס לא שומעים אותו כלל).

3. כאשר אני שם את ה HU על Pause עדיין שומעים את ה HISS

4. ישנו כבל עצמאי מהפלאג של ה HU והוא מחובר כרגע לכבל הארקה של הרכב. אנסה להאריך אותו ולחבר אותו ישירות למרכב הרכב.

5. כאשר אני מנתק את ה RCA מהמגבר הרעש נעלם.

• תוכן חדש...