Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 Forever

nirborgel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקבל קצת מידע על הרכב - מפרט מכני, צריכת דלק וכד'.

בעיקרון כרגע יש לי סובארו ג'אסטי 1994, האוטו מעולה מבחינה מכנית וצריכת דלק.

אבל אני מעוניין להביא משהו יותר ספורטיבי ושנראה טוב יותר, חשבתי על ה 205 Forever מאחר והמחירים שלהם לא בשמיים.

תודה.

פורסם

את מדריך הרכב המשומש שלנו כבר בדקת?

ל205Forever יש התנהגות כביש מעולה, אבל היא לא ממש ספורטיבית. צריכת הדלק שלה טובה, עלויות החלפים זולות ונוחות הנסיעה טובה יותר משל הג'אסטי שלך. אבל דע שה205 דורשת קצת יותר תשומת לב מהג'אסטי שיש לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ניר, אני עם 205 כבר משנת 2003, אמנם השניה שלי במספר וכרגע היא פוראבר, אבל ככלל אני מאוד מרוצה מהרכב.

הצריכה של הפוראבר שאצלי, שנת 98, היא אחד ל 14 בממוצע, נאמר שאני לא עובר את ה 100 אלא אם יש חריגים :-).

לדעתי ה205 נראית טיפהלה יותר טוב מהג'אסטי הקופסתית, מה גם שהנהיגה בה מהנה יותר. אל תחשוב שהאוטו "ספורטיבי", כי ה 1.4 אמנם מהירה אבל רכב ספורט זה לא.

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

אחרי 3 שנים עם 205 (94) כרכב שני אני דווקא לא בעד מתפרקת רועשת

לוח שעונים "דשבורד" זוועתי וסה"כ למרות שהרכב טופל כל שנה לפני הטסט (ממוצע נסועה בשנה 4K)

היו המון הוצאות בדרך (מנעולים, מנגנונים, ציריות וכו')

מבחינת מנוע סוחבת מעולה ונוסעת חזק!!

אצלי הלך מנוע ללא התראה והיא נמכרה ב 800 ש"ח עם מזגן חדש "מצד לצד" ו4 צמיגים חדשים...

לדעתי חפש לך איזה אוטו "מוצק" יותר

• תוכן חדש...