Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אבי רוצה להזמין קורולה חדשה מהסוכנות הראשית. כמובן ששם לא נותנים הנחות ואלא מחיר מחירון קבוע.

השאלה היא האם ניתן לקנות את הרכב במחיר נמוך יותר, בעבר היו פרסומים על קניית רכב חדש מליסינג.

האם הדבר אפשרי וכדאי?

ברכות לעונים :)

פורסם

יכול להיות שכן, גם אם לא 0 ק"מ תמיד יכולות להיות מציאות (ביטול עסקה, הזמנת רכב לא נכון וכו')

הייתי ממליץ לאבא שלך לעשות סיבוב במגרשי הליסינג

פורסם

תודה, בדקתי בסוכנות אחת והציעו לי הטבה בדמות אביזרים (קודן וכד').

אבדוק היום מול סוכנויות הליסנג

פורסם

ממה שאני יודע – יש חברות שמציעות את זה, אבל לא בפומבי (כדי לא להסתכסך עם היבואנים).

תפנה לחברות כמו אוויס או שלמה, יכול להיות שהן יציעו לך מכוניות עם 0 קילומטרים בהנחה מהמחירון הרשמי. אל תצפה, אגב להנחה גדולה מאד – מדובר בכמה אלפי שקלים.

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

נסה לבדוק בסנטרל קאר פ"ת ובמקומות דומים. את טויוטה אומנם לא ראיתי שם (וגם לא שאלתי), אבל יתכן וישנה. אגב, גם המגרשים לא יתנו כיום הנחה גדולה על טויוטה או מאזדה, אולי אלפי ש"ח בודדים, כך שאינני יודע אם הכל העניין שווה את המאמץ ואת היד הנוספת. אך למשל את פיאט בראבו או במוו סידרה 1 עם 0 קמ ניתן לרכוש כיום בהנחות מפליגות מול המחירון הרשמי.

פורסם

ברכב הוריביץ בירושליים נמכרת קורולה חדשה מליסינג עם 0 קילומטרים. מדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים ברמת גימור סאן.

פורסם
ברכב הוריביץ בירושליים נמכרת קורולה חדשה מליסינג עם 0 קילומטרים. מדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים ברמת גימור סאן.

תבדוק טוב אם הרכב כבר נרשם כיד ראשונה ואז אתה מפסיד יד או שאתה תהיה היד הראשונה.ואם כן תתמחר את זה בהתאם.

ההנחה היא של כ7000 ש"ח מהמחירון,אגב

חבר,אתה חופר

פורסם
ההנחה היא של כ7000 ש"ח מהמחירון,אגב

אז אם ימצא שלא נעשו תיקוני פח ויתועד כי הרכב עובר בעלות עם 0 קם, העסק מתחיל להיות משתלם.

• תוכן חדש...