Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתיבה אטומה בנפח 28 עד 60 ליטרים.

או בתיבה פתוחה בנפח 50 עד 70 ליטרים.

אני אישית הייתי שם אותו באטומה, גם מבחינת המקום שהתיבה תופסת וגם מבחינת הצליל.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רודי ידידי,יש לי שאלה דומה.

לסאב CVR שיש לאבא שלי באוטו,הכיוון הוא בס חזק,מדוייק מרעיד,יורד נמוך (שיהיה מורגש גם ב-35HZ ומטה).

עדיף אטומה 100ליטר או פתוחה 80ליטר? אני יודע שאטומה יביא יותר ריסון ודיוק,אבל בכל זאת.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שאלה מפגרת שאני עדיין לא יודע תשובה לה:

מה זה תיבה אטומה ומה זה תיבה פתוחה?

למשל לי, יש סאב שמחובר לתיבה עם חור בשביל יציאה וכניסה של אויר מהפעולה של הסאב, תיבה פתוחה או אטומה?

מה ההבדל בין אטומה לפתוחה?

אפשר דוגמאות להמחשה של שתי התיבות?

פורסם

תיבה אטומה זו תיבה הרבה יותר מדוייקת ונותנת נגיעה יפה ונקייה לעומת תיבה פתוחה בא קיים החור שאתה מדבר עליו שמרעיד לך את כל האוטו אלא אם כן הסאב ממש טוב ויש כאלה.

היתרונות של תיבה פתוחה דופק הרבה יותר חזק.

חסרונות חוסר דיוק רעידות בכל הרכב ותופסת הרבה מקום.

יתרונות של תיבה סגורה מדוייקת הרבה יותר, סאונד נקי ביותר של באס, ותופסת פחות מקום.

חסרונות הסאונד אומנם מדוייק אך בא על חשבון העוצמה.

גם גורם לרעידות אבל הרבה הרבה פחות.

לסיכום אם אתה אוהב להתבלבל מהסאב לך על פתוחה, עם אתה בחור שאוהב נקי לך על סגורה.

עריכה: שכחתי לומר שלכל סאב יש את המידות המיועדות לו במצב פתוח או סגור ולכן כדי לבדוק לפני שרוכשים תיבה סגורה או פתוחה.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

כמעט שכחתי את הנושא שבגללו פתחת את השירשור.

המידות של התיבה שלך מצאתי אומנם בקוביק פיט.

Sealed Box Volume 1.25 - 2.15 cubic feet

Ported Box Volume 1.75 - 2.5 cubic feet

Cubic feet 1 = 28.3 liter

כלומר 35.375 בו נעגל 36 ליטר עד 60 ליטר לתיבה סגורה.

ו49.5 עד 70 ליטר לתיבה פתוחה.

כמובן השגודל המינימאלי מספיק בהחלט.

תהנה!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

• תוכן חדש...