Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש פלאש בתוך הניידת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי על כביש החוף וראיתי את הניידת עומדת בצורה אנכית לכיוון הנסיעה(כלומר ראיתי מולי את הדלתות) וראיתי את השוטר עם מצלמה ופתאום ראיתי פלאש מתוך הרכב?

זה פלאש אמיתי את זיוף כדי להפחיד?

אני חייב לציין שהפלאש היה חלש יחסית ונראה שהוא בא מתוך הניידת ובנוסף אני היחיד ששם לב לזה(היה עוד אחד שישב לידי)

תודה רבה!

פורסם

חחח לוא דווקא, אני גם נסעתי על 471 (מכבית) ועמדה ניידת אנכית (נסעתי על 100 בערך) וגם ראיתי פלאש ולא הגיע שום דוח שום כלום.

ככה שזה לא וודאי.

פורסם
הניידת עומדת בצורה אנכית לכיוון הנסיעה(כלומר ראיתי מולי את הדלתות) וראיתי את השוטר עם מצלמה

לפי מיקום הניידת והשוטר עם "מצלמה", אני חושב לא מדובר במצלמה כלל.

כפי שכבר כתבו לך, המצלמה ממוקמת בחזית של הרכב ולא בצד, והיא לא יכלה לצלם אותך.

מה עוד - השוטר לא צריך להחזיק שום מצלמה ביד - היא נמצאת מאחורי הפגוש.

בקיצור, לא ברור לי, מה ראית.

אבל לא נעצרת במקום, לא תקבל שום דו"ח.

האם זאת "המצלמה" שהשוטר החזיק ביד?

kal139004.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפי מיקום הניידת והשוטר עם "מצלמה", אני חושב לא מדובר במצלמה כלל.

כפי שכבר כתבו לך, המצלמה ממוקמת בחזית של הרכב ולא בצד, והיא לא יכלה לצלם אותך.

מה עוד - השוטר לא צריך להחזיק שום מצלמה ביד - היא נמצאת מאחורי הפגוש.

בקיצור, לא ברור לי, מה ראית.

אבל לא נעצרת במקום, לא תקבל שום דו"ח.

האם זאת "המצלמה" שהשוטר החזיק ביד?

kal139004.jpg

כן זאת המצלמה שהוא החזיק.

השוטר ישב באותה זויות כמו בתמונה רק בתוך הרכב(הדלת שלו הייתה סגורה) ומה שמוזר שראיתי פלאש קטן וחלש יחסית, ובנוסף מי שישב לצידי לא שם לב לפלאש.

צומת לפני הניידת המדוברת ראיתי עוד ניידת וגם בתוכה ישב שוטר ובקטע הזה נסעתי מהר יותר(110 קמ"ש) ולא ראיתי פלאש ולא כלום.

זה מוזר ואני מבולבל.

תודה לעונים!

פורסם

אתה יכול להרגע, מה שהשוטר החזיק זה ממל"ז, ולא מצלמה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חחח לוא דווקא, אני גם נסעתי על 471 (מכבית) ועמדה ניידת אנכית (נסעתי על 100 בערך) וגם ראיתי פלאש ולא הגיע שום דוח שום כלום.

ככה שזה לא וודאי.

1. יכל להיות שלא צלמו אותך.

2. לא עבר מספיק זמן כדי שהדוח יגיע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כן זאת המצלמה שהוא החזיק.

השוטר ישב באותה זויות כמו בתמונה רק בתוך הרכב(הדלת שלו הייתה סגורה) ומה שמוזר שראיתי פלאש קטן וחלש יחסית, ובנוסף מי שישב לצידי לא שם לב לפלאש.

צומת לפני הניידת המדוברת ראיתי עוד ניידת וגם בתוכה ישב שוטר ובקטע הזה נסעתי מהר יותר(110 קמ"ש) ולא ראיתי פלאש ולא כלום.

זה מוזר ואני מבולבל.

תודה לעונים!

תודה לעונים!!

אבל מוזר לי מאיפה בא הפלאש הזה,זה נראה כאילו מהחלון של הנוסע מאחורי הנהג ולא מהמכשיר שהיה לשוטר ביד.

בנוסף תוך כמה זמן מגיע דו"ח תנועה?

פורסם
ריפלקס מהשמש על העדשה של הממלז ולעין שלך.8)

אחי זה היה בלילה והפלאש לא הגיע מהמצלמה אלא מהמושב שמאחורי הנהג...מוזר לגמרי

פורסם

האם יש פלאש בתוך הניידת? אני מבקש לקחת חלק בוויכח המלומד,כדי להסיר ספקות,ולאפשר לידידנו המבועת,לישון טוב בלילות. ראשית סיימתי לא מזמן שירות ארוך במשטרת ישראל..ואיך לא, משטרת תנועה חיפה[עימכם הסליחה] בפרקטיקה המקצועית עסקתי.. כמובן באכיפת עבירות מהירות ראשית אם זה היה ממל'ז אז רק כדי לסבר את אוזניכם,הממל'ז לא מנצנץ,לא מפיץ אורות,לא פלשים,ולא משהו כמו פלישה של חייזרים,דגימת הרכב נעשית או מתרחשת ע'י שיגור קרן לייזר לחזית הרכב ,חוזרת [יותר מהר מהסובארו הרדטופ שלי] והמהירות מופיעה על הצג.אז אם המשכת בנסיעה ולא נעצרת, אז חמקת מהקנס,או המשך הרומן שלך עם רשיון הנהיגה. ואם הבחנת בדלתות הניידת אז המצלמה צילמה את חוף הים,או את חולות המדבר,הואיל והמצלמה ממוקמת בקו מראת התשקיף...אבל אם ראית את אחורי הרכב וראית במראה פלש או ברק עז..אז אתה בצרות זו המולטונובה f6 תוצרת גרמניה..קטלנית לכל הדעות[הפעלתי אותה כמה שנים.]וזהו חברים אם תרצו טיפים כיצד להתגונן ... אני לרשותכם...דין

דין הרדטופ 81

• תוכן חדש...