Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש פלאש בתוך הניידת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחי זה היה בלילה והפלאש לא הגיע מהמצלמה אלא מהמושב שמאחורי הנהג...מוזר לגמרי

הממ

יכול להיות שהשוטרים צילמו את עצמם בניידת להעלות לפייסבוק.

זה נשמע הגיוני יותר ויותר. :lol:

פורסם
האם יש פלאש בתוך הניידת? אני מבקש לקחת חלק בוויכח המלומד,כדי להסיר ספקות,ולאפשר לידידנו המבועת,לישון טוב בלילות. ראשית סיימתי לא מזמן שירות ארוך במשטרת ישראל..ואיך לא, משטרת תנועה חיפה[עימכם הסליחה] בפרקטיקה המקצועית עסקתי.. כמובן באכיפת עבירות מהירות ראשית אם זה היה ממל'ז אז רק כדי לסבר את אוזניכם,הממל'ז לא מנצנץ,לא מפיץ אורות,לא פלשים,ולא משהו כמו פלישה של חייזרים,דגימת הרכב נעשית או מתרחשת ע'י שיגור קרן לייזר לחזית הרכב ,חוזרת [יותר מהר מהסובארו הרדטופ שלי] והמהירות מופיעה על הצג.אז אם המשכת בנסיעה ולא נעצרת, אז חמקת מהקנס,או המשך הרומן שלך עם רשיון הנהיגה. ואם הבחנת בדלתות הניידת אז המצלמה צילמה את חוף הים,או את חולות המדבר,הואיל והמצלמה ממוקמת בקו מראת התשקיף...אבל אם ראית את אחורי הרכב וראית במראה פלש או ברק עז..אז אתה בצרות זו המולטונובה f6 תוצרת גרמניה..קטלנית לכל הדעות[הפעלתי אותה כמה שנים.]וזהו חברים אם תרצו טיפים כיצד להתגונן ... אני לרשותכם...דין

תודה רבה על התגובה הארוכה, את הפלאש ראיתי לפני שעברתי את הניידת(כלומר מהשמשה הקידמית)...בנוסף הרכב שסנע לפני גם בלם בפתאומיות(ככה שייתכן שהוא גם חטף פלאש).

אני לא רוצה להישמע ליצן אבל יש לי מחשבה שהפלאש נועד להפחיד ולהאט את מהירות הנסיעה שלי,מכיוון שבהמשך הדרך הייתה עוד ניידת עם מצלמה שלא עצרה אותי ולא כלום.

פורסם
אחי זה היה בלילה והפלאש לא הגיע מהמצלמה אלא מהמושב שמאחורי הנהג...מוזר לגמרי

מה זה משנה? אולי השוטר השני הדליק לשניה את הפנס, כדי לבדוק את תקינותו?

כבר קיבלת תשובות - אתה יכול לישון בשקט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...