Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קיבלתי הצעת מחיר לרכישת יונדאי I10. ואני הייתי רוצה לדעת מה ההיתרשמות שלכם כבעלי נסיון רב בנושא מההצעה הזאת?מה אתם חושבים על התוספות האלה שהם מציעים? בחברת הביטוח איי.די.איי דורשים ממני קודן עם יחידת ניתוק אלחוטית, אני צריך לברר אים זה מגיע עם האוטו?

וב AIG דורשים ממני אימובילייזר מפוצל אלחוטי(תמנון או עטלף). מה ההבדל בין שני סוגי המיגונים האלה?

האים אני יכול להוציא אותם מיונדאי?

scan0002.jpg

פורסם
שלום רב,

קיבלתי הצעת מחיר לרכישת יונדאי I10. ואני הייתי רוצה לדעת מה ההיתרשמות שלכם כבעלי נסיון רב בנושא מההצעה הזאת?מה אתם חושבים על התוספות האלה שהם מציעים? בחברת הביטוח איי.די.איי דורשים ממני קודן עם יחידת ניתוק אלחוטית, אני צריך לברר אים זה מגיע עם האוטו?

וב AIG דורשים ממני אימובילייזר מפוצל אלחוטי(תמנון או עטלף). מה ההבדל בין שני סוגי המיגונים האלה?

האים אני יכול להוציא אותם מיונדאי?

בהצעה יש משום מה שני מרימי שמשות לארבעת החלונות, זו כנראה טעות.

האזעקה שמציעים לך דרך היבואן אמורה לספק את כל חברות הביטוח והיא כולל קודן.

אם אתה מעוניין, חברת הביטוח יכולה להפנות אותך למתקינים מטעמה כדי שתקבל מושג כמה עולה המיגון הספציפי שחברת הביטוח רוצה. אתה יכול לבקש מהיבואן את מפרט המיגון שהוא מציע לך ולבדוק עם חברת הביטוח שזה מספיק, 95% שכן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש שם שני סעיפים של 420 ש''ח שהם אותו הדבר.

לא מופיע כמה זמן אחריות על התוספות (אם זה לא 3 שנים אז זה לא שווה).

באופן כללי, סכום ענק כזה על קטנוע שנקרא i10 פשוט לא מסתדר לי.

המיגון שדורשים ממך בחברת הביטוח עולה 650 ש''ח כולל מע''מ והתקנה. הסכום שמבקשים בהצעת המחיר שצירפת הוא כפול 3 ללא שום סיבה. "אזעקה" אתה לא צריך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יש שם שני סעיפים של 420 ש''ח שהם אותו הדבר.

לא מופיע כמה זמן אחריות על התוספות (אם זה לא 3 שנים אז זה לא שווה).

באופן כללי, סכום ענק כזה על קטנוע שנקרא i10 פשוט לא מסתדר לי.

המיגון שדורשים ממך בחברת הביטוח עולה 650 ש''ח כולל מע''מ והתקנה. הסכום שמבקשים בהצעת המחיר שצירפת הוא כפול 3 ללא שום סיבה. "אזעקה" אתה לא צריך.

תודה על התשובות:wink:

אני יכול לדרוש מהיבואן שיתקין לי את הקודן עם יחידת ניתוק עלוקה אלחוטית ללא אזעקה, ובחינם, כמתנת קנייה?

ומה ההבדל בין זה לבין מה שדורשים ב AIG שזה אימובילייזר מפוצל אלחוטי(תמנון או עטלף)?

פורסם
בהצעה יש משום מה שני מרימי שמשות לארבעת החלונות, זו כנראה טעות.

האזעקה שמציעים לך דרך היבואן אמורה לספק את כל חברות הביטוח והיא כולל קודן.

אם אתה מעוניין, חברת הביטוח יכולה להפנות אותך למתקינים מטעמה כדי שתקבל מושג כמה עולה המיגון הספציפי שחברת הביטוח רוצה. אתה יכול לבקש מהיבואן את מפרט המיגון שהוא מציע לך ולבדוק עם חברת הביטוח שזה מספיק, 95% שכן.

תודה על התשובות :wink:

אני יכול לדרוש מהיבואן שיתקין לי את הקודן עם יחידת ניתוק עלוקה אלחוטית ללא אזעקה, ובחינם, כמתנת קנייה?

ומה ההבדל בין זה לבין מה שדורשים ב AIG שזה אימובילייזר מפוצל אלחוטי(תמנון או עטלף)?

פורסם

"לדרוש"? אתה יכול לבקש כמתנה להתקין לך את המיגון הדרוש ע''י חברת הביטוח שלך. וותר בהחלט על אזעקה, ו/או התרעה על מכסה מנוע פתוח. לא זה ולא זה כבר אינו נדרש ע''י חברות הביטוח.

איך שאני מבין את זה, מדובר על אותו הדבר. ברר בשני הביטוחים מה היא רמת המיגון הנדרשת, האם זה 49 או 51 או אחר. לאחר מכן תחליט מה אתה צריך ע''י לקיחת הצעת מחיר מכל מתקין מיגון מורשה ויהיה לך קלף מיקוח מול היבואן שמוכר לך את הרכב יחד עם המיגון וגובה ממך עבור המיגון.

במידה ואתה כן מתקין מיגון אצל ה"מוכר", אתה חייב לדרוש טופס מיגון חתום לביטוח עם ציון רמת המיגון הנדרשת. את הטופס אתה מקבל מהסוכן שלך או חברת הביטוח עם פרטי המיגון ופרטי הרכב. את הטופס יש להחתים אצל מתקין מורשה. במידה וה"מוכר" משווק לך את המיגון אצל מתקין משלו שהוא גם מורשה, הם אמורים לספק לך טופס חתום לביטוח שלך.

כמו שציינתי,המיגון הנדרש במקרה שלך הוא בין 600 ל-700 שקל בלבד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
"לדרוש"? אתה יכול לבקש כמתנה להתקין לך את המיגון הדרוש ע''י חברת הביטוח שלך. וותר בהחלט על אזעקה, ו/או התרעה על מכסה מנוע פתוח. לא זה ולא זה כבר אינו נדרש ע''י חברות הביטוח.

איך שאני מבין את זה, מדובר על אותו הדבר. ברר בשני הביטוחים מה היא רמת המיגון הנדרשת, האם זה 49 או 51 או אחר. לאחר מכן תחליט מה אתה צריך ע''י לקיחת הצעת מחיר מכל מתקין מיגון מורשה ויהיה לך קלף מיקוח מול היבואן שמוכר לך את הרכב יחד עם המיגון וגובה ממך עבור המיגון.

במידה ואתה כן מתקין מיגון אצל ה"מוכר", אתה חייב לדרוש טופס מיגון חתום לביטוח עם ציון רמת המיגון הנדרשת. את הטופס אתה מקבל מהסוכן שלך או חברת הביטוח עם פרטי המיגון ופרטי הרכב. את הטופס יש להחתים אצל מתקין מורשה. במידה וה"מוכר" משווק לך את המיגון אצל מתקין משלו שהוא גם מורשה, הם אמורים לספק לך טופס חתום לביטוח שלך.

כמו שציינתי,המיגון הנדרש במקרה שלך הוא בין 600 ל-700 שקל בלבד.

סלח לי על הבורות אבל מהו ההבדל בין רמת מיגון 49 או 51?

פורסם

אני יכול לדרוש מהיבואן שיתקין לי את הקודן עם יחידת ניתוק עלוקה אלחוטית ללא אזעקה, ובחינם

אתה ממש מתכוון לאיים עליו ? פגיעה פיזית ?

אתה דורש מיגון חינם או שמה ?

תזהר שלא תואשם בשוד / סחיטה.

זה לא מקובל להכנס לחנות ולדרוש דברים בחינם. בארה"ב עוד היו יורים בך.

עדיף לבקש.

אל תהרוס את העתיד שלך בגלל יונדאי (ועוד I10), אתה בחור צעיר.

או שתוותר על הרכב, או שתשלם על המיגון, או שתבקש אותו, ולא תדרוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתה ממש מתכוון לאיים עליו ? פגיעה פיזית ?

אתה דורש מיגון חינם או שמה ?

תזהר שלא תואשם בשוד / סחיטה.

זה לא מקובל להכנס לחנות ולדרוש דברים בחינם. בארה"ב עוד היו יורים בך.

עדיף לבקש.

אל תהרוס את העתיד שלך בגלל יונדאי (ועוד I10), אתה בחור צעיר.

או שתוותר על הרכב, או שתשלם על המיגון, או שתבקש אותו, ולא תדרוש.

הדבר האחרון שהיתכוונתי זה "לאיים":-) אולי לא בחרתי את המילה הנכונה, מה שאני מתכוון זה רק "לבקש" את זה כמתנת קנייה.הרי בארץ נהוג להיתמקח:wink:

פורסם

זה לא מחיר קצת יקר לרכב כמו הI10?

כמה עולה ה107 בימינו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה לא מחיר קצת יקר לרכב כמו הI10?

כמה עולה ה107 בימינו?

המחיר הזה הוא בזיון, למה נראה לך שה 107 עדיף? לא צריך לשלם על אוטו כזה יותר מ 50 אלף.

פורסם

המחיר באמת קצת מוגזם לטעמי (87K ש"ח ל-1.1), אנחנו שילמנו 94K ש"ח (על הכביש) ל-1250 לפני שנה בדיוק (לפני תקנות המיסוי הירוק שהורידו עוד את המחיר). אנחנו רכשנו מהמשלוח הראשון ועוד ביום מבצע ולכן ה"הנחה" היחידה שקבלנו זה מרימי שמשות ונעילה מרכזית במתנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מחיר שחיטה,אים כבר לקנות I10 עדיף מליסינג,גם אתה מרוויח את ירידת המחיר של השנה וגם 10%

פחות.

אישית הייתי קונה את האלטו,אומנם פחות מפנקת אך זולה בהרבה,ביצועים דומים,עלות טיפולים נמוכה מאוד,דלק 1\18

בממוצע.

בהצלחה:).

• תוכן חדש...