Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי אוטו של חבר(הוא שלי אבל רשום על שם חבר שלי)

עכשיו נגמר לו הטסט לפני 5 חודש.

אני רוצה לעשות לו טסט. מה עלי לעשות?

איפה אני מקבל את האגרה?ואיך אני עושה אותו?

תודה לעוזרים.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

החבר שלך צריך לתת לך את הרישיון שקיבל + יפויי כוח. עם שניהם אתה ניגש למכון רישוי ומעביר את הרכב טסט.

אם אין לו את טופס האגרה, הוא צריך להתקשר למוקד הטלפוני של משרד הרישוי ולהזמין טופס חדש.

ועוד משהו - אם לרכב אין טסט אסור לנסוע איתו למכון הרישוי. אתה צריך להגיע לשם בגרירה או להוציא רישיון רכב זמני ל48 שעות במשרד הרישוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בטסט אתה חייב להציג תעודת זהות של בעל הרכב (לא צילום, אלא רק תעודת זהות מקורית) + תעודת הזהות שלך + יפוי כוח ממנו אליך + תעודת ביטוח חובה בתוקף (לא משנה על שם מי, היקר שיפיע בה מספר הרכב הרלוונטי) + רישיון רכב משולם.

אם תעשה עכשיו טסט - ישארו לך רק 7 חודשים לטסט הבא, למרות ששילמת תשלום שנתי מלא.

לא מקזזים את החודשים, בהם לא היה לאוטו טסט (אם לא הקפיאו את הרישיון, אני די בטוח שבמקרה שלכם לא הקפיאו)

פורסם

אהבתי במיוחד את המשפט:

עכשיו נגמר לו הטסט לפני 5 חודש

מעיון בערך זמן (ויקיפדיה) מצאתי :

עבר הנו סך מה שלא ניתן להשפיע עליו, עתיד הנו סך הדברים הנתונים להשפעה אך אינם קיימים, והווה הנו קיום ההתרחשות בפועל עבור התודעה המשיגה.

שוב למדנו משהו על יחסיות הזמן.:?:

פורסם

זה לא עכשיו של זמן, נכון שאבשלום קור לא היה אומר עכשיו בקטע הזה משום שזו לא עברית תקינה, אבל מה לעשות ככה הרבה אנשים מדברים, ואני לא חושב שאנחנו צריכים לדבר כאן בעברית ספרותית, אלא בעברית מדוברת.

העכשיו הזה בעצם בא במקום ו' החיבור

דוגמה:

היית אתמול בפארק, עכשיו, ראיתי שם ציפור והיא הייתה מתה :roll:

ועכשיו (של זמן) נחזור לנושא השרשור

פורסם

ואני חושב שכשאתה כותב בפורום אז כדאי שתתבטא בצורה שגם ילדים מעל גיל 14 יוכלו להבין אותך.. (וזאת, רק אם אתה רוצה לקבל תשובה מאנשים מעל טווח הגילאים הזה).

עכשיו, הציפור בפארק היא כבר לא מתה עכשיו? היא רק הייתה קודם..? P:

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

COMMANDER, יצא "עכשיו" חוק חדש לגבי אותיות קטנות! רצוי שתתעדכן, לא פחות מ2 מילימטר! :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...