Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A4 1.9 דיזל או בורה 1.9 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב זקוק שוב לייעוץ מה עדיף מבחינת תצרוכת סולר ואחזקה בורה 1.9 דיזל 90 כ"ס

או אודי 1.9 דיזל 130 כ"ס ? האודי שנת 97 והבורה שנת 2000 זקוק לחוות דעת בדחיפות

ומה נחשב יותר אמין?שכחתי לציין כי האודי גיר רגיל והבורה אוטומט.

פורסם

?????
פורסם

?????

מישהו?

פורסם
?????

תשובה: ¿¿¿¿¿

אודי A4 היא כמו פאסאט ושקודה סופרב דור קודם, רכב נוח מאוד. בורה מבוססת על גולף.

גיר ידני עדיף, אוטומט של בורה ידוע כעדין. A4 ידנית עם מנוע TDI 130 סוסים זריזה וחזקה מאוד יחסית.

ממליץ על אודי כי קודם כל היא ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה הלחץ? אתה בתור לדואר לעשות העברת בעלות?

המנוע של הבורה וה-A4 הוא אותו מנוע. האודי אולי ישנה יותר אך עם התיבה הידנית תהיה זריזה משמעותית מהבורה. קשה להגיד מי אמינה יותר, אך מאחר שהאודי ידנית, סביר להניח כי היא תהנה מאמינות עדיפה (לפחות בכל הקשור לגיר).

פורסם

מאיפה המידע על 130 כ''ז של האודי?

A4 בשנה זו באה עם מנוע 110 כ''ס מנוע AFN.

בכל מקרה עיניין הצריכה זניח כאן, אין הבדל משמעותי.

הכל תלוי במצבם של שני המנועים ומידת העייפות שלהם.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

צודק בדקתי את עניין הכ"ס ומדובר ב-115 ולא ב-130 כפי שרשמתי,האם מבחינת האחזקה הבורה והאודי זהות? אני יודע שמדובר באותו בעל בית

פורסם

האחזקה דומה מאוד.

האודי עדיפה מבחינת איכות חומרים והרכבה.

ההפרש של הכוח באודי משמעותי בייחוד לאור העובדה שיש לה גיר ידני (אם אין לך בעיה אם זה-ייתרון ענק של אמינות-ויש שיוסיפו-גם של חדוות נהיגה).

ברם, בראש ובראשונה יש להתייחס למצב הספציפי של כל אקזמפלר.

פורסם

17 זה הגיוני בהחלט. להורי היתה טולדו TDI 110 כ"ס שבשיוט רגוע הצלחתי להוציא ממנה גם 22 ק"מ לליטר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יפה אז אני מבין אם כך שאאודי שנת 97 1.9 TDI ידנית 115 כ"ס רכב אמין ויחסית חסכוני האם חוץ מהטורבו ישנם לרכב עוד מחלות ידועות?

פורסם

זה לא שהטורבו סובל ממחלות. על איך מומלץ ולא מומלץ לנהוג עם רכב בעל מגדש טורבו, תוכל לקרוא בפורום (חיפוש).

פורסם
יש לי אודי a4 גיר רגיל האוטו יקר לאחזקה עושה 1 ל 18 מהיר מאוד אל תקנה קח עצה מחבר תתרחק מרוקן את הארנק

ערב טוב!! חבל שרק עכשיו ראיתי את המודעה שלך כי כבר רכשתי אחת כזו ביום חמישי.עם 4 צמיגים חדשים וטורבו חדש.

חוץ מזה הרכב זקוק לקלאץ' חדש ולעוד מספר טיפולים.

הקומפרסיה בבדיקה הייתה טובה יחסית 12.12.12.10.

אני מניח שהרכב יקר לאחזקה כמו כל רכב גרמני ממשפחה זו.נקווה לטוב!!

• תוכן חדש...