Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

fניראה עוד לא הבנת,האוזן שלך תיקבע תשמע אם זה בסדר,בוודאי שעם אתה שומע זיופים תוריד גיין ואם לא תרים עד לרמה סבירה שלא תישמע זיופים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

הבנתי את זה.

זיופים אני לא שומע,מה שאני רוצה לדעת זה האם יכול לקרות נזק לציוד?

תודה לכולם על העזרה

פורסם

נזק לציוד יבוא בהמשך במידה ותרים גיין עד הסוף שהרמקולים מזייפים ומחרחרים,תועלת זה לא יביא.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שהגיין עד הסוף הרמקולים לאו דווקא מחרחרים או מעוותים. אם המגבר איכותי והגיין שלו לא מאפשר להגיע לרמה שבה הוא לא יעיל, והרמקול יותר חזק ממה שהמגבר מספק, למה שתהיה בעיה? ככה זה מכוון אצלי עם הקומפוננט.

בקשר לסאב - זה נכון מבחינת האיכות לכוון את העוצמה של הסאב בעזרת הגיין במקום הHU? אני יכול להעלות את הגיין אבל זה פשוט חזק מדיי, אני לא רוצה את הבומים הענקיים אלה רק השתלבות. אז עדיף להוריד גיין או להוריד את העוצמה של הסאב בHU?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בדיוק באותה דילמה לגבי הסאב, זו הסיבה שפתחתי את השרשור.

הגעתי למסקנה שאם אני מנחית את הסאב ומגביר רק אותו בHU- האיכות והשליטה בו משתפרים

(זה גם מסתדר עם כל מה שנאמר לעיל - רק שהכל בינתיים התייחס לגיין באופן כללי)

לגבי מה שכתבת:

"שהגיין עד הסוף הרמקולים לאו דווקא מחרחרים או מעוותים. אם המגבר איכותי והגיין שלו לא מאפשר להגיע לרמה שבה הוא

לא יעיל, והרמקול יותר חזק ממה שהמגבר מספק, למה שתהיה בעיה? ככה זה מכוון אצלי עם הקומפוננט."

שוב, צריך לחדד - הגיין הוא לא באמת ווליום, אלא רגישות של הכניסות של המגבר ליציאה של הHU.

בפועל זה שקול לווליום, אבל-

אין שום קשר לאיכות של המגבר או לעוצמה שלו - אם תכוון רגישות גבוהה מידי למתח כניסה תקבל קליפינג וכן תזיק לאלמנטים.

יכול להיות שבמקרה שלך הHU לא מוציא מתח גבוה (~5-8 וולט) אלא מתח נמוך (~1-2 וולט), אז אין לך בעיה של קליפינג- מכשיר אחר באותה קונפיגורציה יוכל כן לגרום נזק.

• תוכן חדש...