Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גדול !

ultrasn0w 0.93 released! Cydia repo is repo666.ultrasn0w.com. Works with basebands 04.26.08 thru 05.13.04

או בעברית: אחרי שהשגתם כרטיס סים של החברה שהאייפון נקנה ממנה, והכנסתם אותו לתוכו ופרצתם עם SPIRIT, כנסו לסידיה, תוסיפו את הסורס:

repo666.ultrasn0w.com

ותתקינו את ULTRASNOW מתוכו. עכשיו אפשר להוציא את הסים ולהכניס את שלכם מהארץ.

זה בינתים בצורה חאפרית עד שתצא פריצה מלאה, לא כמו ספיריט שלא מתגברת על הנעילה.

Stay Dirty

פורסם

כן, בתנאי שהוא בגרסא 3.1.3, ובתנאי שתשיג כרטיס סים של סלקום בשביל הפריצה. אחרי שתסיים לפרוץ תוכל להעיף את הסים הזה ולהכניס את שלך.

אם אתה צריך עזרה עם הפריצה, שלח לי את המסנג'ר שלך בפרטי.

Stay Dirty

פורסם

אסף,

מצאתי באג ב-IOS4 :shock:

כמו שאתה יודע ניתן למיין תמונות לפי המיקום שבו צולמה התמונה במידה והאופציה של שירותי מיקום מאופשרת או/גם אישרת למצלמה להשתמש בשירותי מיקום בזמן הצילום.

להפתעתי המפה של גוגל עם המיקום על גבי המפה לא מופיע. מצורפת תמונה מהאייפון שלי 3GS.

האם גם אתה נתקלת בבעיה ? האם יש פיתרון ?

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם
כן, בתנאי שהוא בגרסא 3.1.3, ובתנאי שתשיג כרטיס סים של סלקום בשביל הפריצה. אחרי שתסיים לפרוץ תוכל להעיף את הסים הזה ולהכניס את שלך.

אם אתה צריך עזרה עם הפריצה, שלח לי את המסנג'ר שלך בפרטי.

לא צריך ספיריט יותר. הPTOOL החדש תומך בבוטרום החדש וכולל פריצה מלאה בלי סים מקורי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

נכון שלא צריך יותר ספיריט, אבל אתה טועה בקשר לבוטרום החדש.

iPhone 3GS

Summary: Currently, PwnageTool only works on previously jailbroken 3GS devices with the old bootrom. 

If you have a Jailbroken iPhone 3GS with the OLD BOOTROM and you DID NOT use Spirit to jailbreak then you can create the ipsw with PwnageTool 4.0 and restore with your jailbroken recovery mode. 
If you have an iPhone 3GS with the NEW BOOTROM this is NOT supported by PwnageTool 4.0

או בקיצור, כרגע ניתן לפרוץ את קושחה 4 רק באייפון 2G, 3G ו-3GS עם בוטרום ישן.

Stay Dirty

פורסם
:shock:

זה מוזר.. האפליקציה של המפות עובדת כרגיל כשאתה לא מנסה למיין את התמונות ?

כן היא עובדת תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

התקנתי אתמול גרסא 4.

יש לי אייפון של שנקנה מאורנג' והשדרוג הלך בקלות.

כרגע אין עדיין JB לגרסא 4 אבל זה ממש לא מפריע לי.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אסף או מרק 10 אני לא בטוח שהבנתי נכון.

לי יש 3GS עם מודם 05.12.01 כרגע הוא פרוץ (לא לסים פרי אלא לתוכנות) הוא כן "פרוץ" לסים פרי דרך פלאפון (שדרכם רכשתי את המכשיר והיא גם המפעילה שלי..)

האם אני יכול לשדרג ל4 ולהמשיך להשתמש בתוכנות? (האם לפריצה הזאת אתה מחכה אסף?)

כנראה שלא ממש הבנתי את כל עניין הפריצות, המודמים, הJB והבוטרום..

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...