Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק אני יודע :) אני ממתין לפריצה. יש לי המון אפליקציות פרוצות שאני משתמש בהם.

עודד תן לי לעשות לך סדר:

כרגע אפשר לפרוץ את כל המכשירים, חוץ מאייפון 3GS עם הבוטרום החדש. וגם אייפוד 3G שגם לו יש בוטרום חדש.

מה זה בוטרום ? זאת תוכנה שנמצאת בזכרון של המכשיר, שמכוונת את המכשיר להפעלה ראשונית של המערכת הפעלה.

אי אפשר למחוק את זה או לשנות. זה כמו ה BIOS במחשב, שמעלה את הווינדוס.

עכשיו הבעיה בבוטרום החדש היא שהוא מוודא כל פעם שהמכשיר לא פרוץ, ובעצם מאפס את הפריצה.

האייפון שלך פרוץ כרגע על 3.1.3 כי SPIRIT כן מצליחה לעקוף את הבוטרום החדש. אבל זה לקח המון זמן עד שהצליחו לעשות את זה.

פריצה = JAILBREAK. הפריצה בעצם מתקינה את סידיה על המכשיר, ודרך סידיה אתה יכול לעשות מה שבא לך.

UNLOCK = פתיחה לסים פרי. אתה מתקין את זה דרך סידיה רוב הפעמים, אבל לפעמים דרך תוכנה אחרת כמו BLACKRAIN שהייתה הפריצה הקודמת.

כרגע אני ואתה לא יכולים לפרוץ את גרסא 4, כי יש לנו בוטרום חדש. אתה יכול לעדכן ל-4, אבל אז לא תוכל להכניס חזרה את כל האפליקציות הפרוצות. בגלל זה אני ממתין.

Stay Dirty

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף, זאת אומרת שאם המכשיר שלי נשלח למעבדה (של אפל בחו"ל) הם יכולים לדעת שהוא היה פרוץ גם אם ביצעתי ריסטור??

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אם עשית שחזור דרך DFU (מצב חירום) - אז לא.

בשחזור רגיל - בהחלט.

ליביו

תודה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

בינתים תשדרג ל 3.1.3, עד שימצאו פתרון להתקנת 4.0 על האייפון שלך.

כל מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את הקושחה הפרוצה הזאת שבאה כבר עם סידיה ועם פתיחה לכל הרשתות:

http://www.megaupload.com/?d=RGF7KUNP

הסיסמא והקרדיט לקובץ הם oror494

אחרי שהורדת, כנס לאייטונס, ותלחץ SHIFT במקלדת תוך כדי RESTORE באייטונס. תבחר את הקובץ הזה ותן לו לעבוד..

האייפון יתעדכן לגרסא 3.1.3 . בפעם הראשונה שהוא עולה, התוכנה של הפתיחת סים תפעל לבד, אל תיגע בכלום.

אחרי זה, תפתח הרשאות:

כנס לסידיה, כנס למטה ללשונית MANAGE ואז SOURCES

למעלה EDIT ואז ADD

תוסיף את הסורס http://cydia.hackulo.us הסידיה תזהיר אותך, תעשה ADD ANYWAY ואז תכתוב ב SEARCH למטה APPSYNC

תתקין את זה של גרסא 3.1 וזהו, סיימת..

Stay Dirty

פורסם
אני מת כבר לעדכן ל-4.

GEOHOT תזדרז שם !

לגבי ג'ורג' הוטס. הוא באופן לא רשמי יצא מהלופ. הוא כבר לא ישחרר פריצות לאייפון.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

וגם בבלק ריין היתה לו הבלחה עקומה פחד שגרמה לבעיות רציניות ביותר עם הבוטרום החדש שספיריט פתרו.

בכלל הילדון מוכשר אין ספק , אבל בהחלט OVERRATED - ראה ערך כל הרעש שהוא עשה על הPS3 ונגמר בנפיחת אוויר לחלל שלא הזיזה כלום חוץ מהרבה רעש באינטרנט למען עשיית הרעש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...