Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי מרק,

לי יש 3GS בגרסה 3.1.3 ולפעמים גם אני נתקל בתופעה.

רק כדי שנהיה מסונכרנים על התופעה- כשאני בסוף הדף וגולל אותו למעלה, לפעמים מופיעים על המסך ריבועים קטנטנים בצבע אפור ולבן ויש השהיה עד שהוא מצליח להראות תמונה מחדש..?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, אצלי לא מופיעים ריבועים כפי שציינת אלא דף על כול שטח התצוגה של האייפון וכאשר אני מנסה לגלול את הדף כלפי מעלה אז אני נתקל בהשהייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה בפלאפון אז אין בעיה. זה רק סלקום עם השטויות שלהם..

מרק, זה באמת מוזר. בקרוב יוצאת קושחה 4.0.1 ואולי זה באג שיתוקן בה. אני כמו עודד על 3.1.3 עדיין אז אני לא יכול להגיד לך אם זה קורה אצלי גם.

Stay Dirty

פורסם
לעזאזל. זה לא חד משמעי.. בוא ננסה בשיטה אחרת.

תכניס את האייפון למצב DFU:

חבר את האייפון למחשב דרך USB מאחורה ולא מקדימה. סגור את האייטונס. כבה את האייפון לגמרי.

תלחץ על כפתור כיבוי 2 שניות, ובלי לעזוב תוסיף אליו את כפתור בית. תחזיק את שתיהם 10 שניות ובזמן הזה אתה תראה את הסמל של התפוח.

אחרי שעברו 10 שניות, תעזוב רק את הכיבוי אבל את המקש בית תמשיך להחזיק לחוץ לפחות 15 שניות.. עד שהמסך של האייפון נהיה שחור ונשמע צליל של חיבור האייפון למחשב.

המחשב גם בד"כ מזהה חומרה חדשה ומתקין דרייברים. האייטונס גם נפתח לבד, ואומר לך שהאייפון נמצא במצב RECOVERY ואתה חייב לעשות RESTORE.

אם בסוף כל התהליך הזה המסך של האייפון מראה לך כבל ואת הסמל של אייטונס, עשית משהו לא בסדר, תנסה שוב מהתחלה.

עכשיו תוריד את התוכנה הזאת:

http://www.mediafire.com/?n120zd4mvwz

ותלחץ על הכפתור היחיד שיש בה.

2j2w39d.png

עריכה: היי עודד :)

עשיתי בידיוק לפי מה שכתבת, הוא לא רואה את המכשיר ולא ראו שום אייקון של כבל או אייטוניס

פורסם
מרק, תוודא באמת שאין סתם אפליקציות פתוחות כמו ששביט אמר.

היי אסף,

אפליקציות בסיסיות שמגיעות עם האייפון הם לא ממש צורכות משאבים במידה והם רצות ברקע כי זה לא ממש ריבוי משימות.

אם וכאשר יתחילו לצוץ אפליקציות התומכות בריבוי משימות ועבודה ברקע אז כנראה הם יצרכו משאבים.

איזה כייף לי :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אסף תודה רבה, מה בעצם מקנה לי השדרוג ל 3.1.3?

מקפיץ שרשור ישן כי אין טעם לפתוח נושא חדש.

האייפון שלי איטי, 3G 16G עם גירסת מודם 05.11.07. גירסת המכשיר היא 3.1.2.

מה אני עושה חוץ מהחליף את המכשיר כדיי שיעבור קצת יותר מהיר?

שדרוג ל3.1.3? מה ההבדלים בינו לבין הגירסה הנוחכית שלי?

יש דברים שלאחר שידרוג הגירסה, אני אוכל לעשות כדיי שהמכשיר יהיה פשוט מהיר יותר.

ואני לא מדבר על אפליקציות למינהם, פשוט שימוש מהיר יותר בפונקציות הרגילות.

תודה מראש.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שמע אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אייפון 3G הוא פשוט מכשיר חלש..

אפשר להתקין עליו את גרסא 4.1 ואולי עצם הריסטור יעזור קצת, אבל עדיין אל תצפה לשיפור מטורף.

השאלה עכשיו היא - איפה קנית את האייפון? בהתאם לתשובה אני אסביר לך מה לעשות בדיוק.

Stay Dirty

פורסם

אין לך מה לבאס אותי, אני איתו שנה +. עם הזמן, יצאו מכשירים חדשים והוא איטי לעומתם.

קניתי ממכר שקיבל אותו מחו"ל.

הבנתי שה-4.1 יעשה את המכשיר איטי יותר, לא?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

כן, 4.2 לא יהיה פתרון עבורך. אני ממליץ בחום אולי לרדת בגירסא דווקא (אפשר להוריד גרסאות ישנות ולהתקין אותן).

בכל מקרה על הדרך אני אספר שככל הנראה גרסא 4.2 הסופית תשוחרר ביום ראשון וזה חדשות נפלאות למי שמחזיק מכשיר 3g/3gs נעול (מבחינת מודם) כיוון שהולכת לצאת כיומיים לאחר מכן הפריצה למודם.

בנוסף ייתכן כי גם מחזיקי המכשיר 4G יהנו מפריצה של המודם סוף סוף.

כל החדשות האלה נלקחו מהטוויטר של האנשים שפורצים את המכשירים כך שהמידע יחסית אמין.

אולי השבוע אוכל סוף סוף להוציא את האייפון 4 שלי מהמגירה ולהשתמש בו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק.

ברשותי 3Gs16

גרסה 3.1.2

מודם 05.11.07

נקנה בארה'ב

וכרגע הוא עובד עם סים דור 2 של סלכלום

כשאני מחבר אותו למחשב, האייטיונז נותן לי הודעה שקיימת גרסה חדשה 4 ומשהו ואם אני מעוניין בהתקנה.

מה קורה אם אני מאשר התקנה ?

מה ימחק? (תמונות\אימיילים\רשימות\הגדרות)

מה ישאר?

אני יוכל להמשיך להוציא שיחות?

מה עם כל מה שהותקן דרך CYDIA ו INSTALLOUS ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם תעדכן סתם ככה, אתה יכול לשכוח מהאייפון בתור טלפון. בשביל לעדכן ל 4.1 ושעדיין תהיה לך האופציה להוציא שיחות, אתה צריך להתקין עליו קושחה 4.1 פרוצה, זאת אומרת שהיא כבר באה עם סידיה, אבל היא לא משדרגת את המודם, אז תוכל לעשות UNLOCK.

שים לב שבתהליך הזה הכל נמחק לך מהאייפון. אז כדאי שתגבה את התמונות שצילמת, פשוט תגרור אותם למחשב שלך.

ואת אנשי הקשר - כנס ללשונית INFO באייטונס, סמן ב-וי את SYNC CONTACTS ותסנכרן.

כל מה שהותקן מסידיה - תרשום על חתיכת נייר, כדי שתדע מה להתקין אחר כך.

כל מה שהותקן מאינסטולוס - כנס לאייטונס, למעלה FILE ואז TRANSFER PURCHASES

עכשיו אתה יכול להתחיל.

דבר ראשון, תוריד את קושחה 4.1 הנקייה מפה :

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-7938.20100908.F3rCk/iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw

שים לב שזאת הקושחה הרגילה, לא הפרוצה. אתה צריך אותה בשביל התוכנה הזאת:

http://xs1.iphwn.org/rs/redsn0w_win_0.9.6b2.zip

אתה מחלץ את הקובץ מתוך הזיפ, מפעיל, והוא ידרוש את הקושחה. תכניס לו אותה, ותמשיך הלאה.

תסמן ב-וי את:

Just enter pwned DFU mode right now

ושוב, תמשיך לשלב הבא. עכשיו התוכנה תדריך אותך להכנס למצב DFU, תעשה בדיוק כמו שכתוב לך.

אם לא הבנת מה אתה צריך לעשות, בבקשה:

כבה את האייפון לגמרי.

עכשיו תלחץ על כפתור כיבוי 2 שניות, ובלי לעזוב תוסיף אליו את כפתור בית.

תחזיק את שתיהם 10 שניות ובזמן הזה אתה תראה את הסמל של התפוח.

אחרי שעברו 10 שניות, תעזוב רק את הכיבוי אבל את המקש בית תמשיך להחזיק לחוץ לפחות 15 שניות.

עכשיו אתה נכנס לאייטונס, מחזיק את מקש SHIFT במקלדת, ובלי לעזוב אותו, תלחץ על RESTORE באייטונס.

אייטונס יתן לך לבחור קובץ, תכניס לו את זה:

http://www.multiupload.com/7A2HVKR9EM

אחרי שזה הסתיים, תתחבר לרשת אלחוטית באייפון, כנס ל CYDIA באייפון עצמו, תבחר USER, כנס ל MANAGE למטה, ואז SOURCES.

חפש סורס כזה:

http://repo666.ultrasn0w.com/

תלחץ עליו, כנס לתוכו בעצם, ובפנים תראה רק דבר אחד, ultrasn0w. תתקין את זה. (INSTALL ואז CONFIRM)

זהו, חזרה לך הקליטה הסלולרית. עכשיו מה שנשאר זה האופציה להתקין אפליקציות פרוצות.

אז תחזור ל SOURCES, והפעם תלחץ על EDIT למעלה ואז ADD. תכתוב את זה:

http://cydia.hackulo.us/

תוסיף אותו, כנס לתוכו, ותתקין את APPSYNC של 4.1.

Stay Dirty

פורסם

אגב יש סיכוי טוב שהיום בערב תצא גרסא 4.2 אם לא היום אז לכל המאוחר עד סוף החודש.

חברים לא לשדרג ! אלא אם כן אתם רוצים לאבד את האנלוק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...