Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידכנתי ל-4.2 ויש מספר תוספות מצויינות למי שיש מדפסת אלחוטית וטלוויזיה של אפל. שזה כולנו בעצם לא? אה.. עוד אין לי טלווייה של אפל.

רק בעלי אייפון דור 4 מקבלים בחינם את השירות של מציאת אייפון שאבד. אפל פשוט עושים מעצמם בדיחה, כמה באזז על "מציאת מכשיר שנגנב"... אפליקציה יומיומית ממש!

ניתן להוסיף או לשייך צליל קבל הודעת SMS מתוך רשימת אנשי קשר. - יש לי bitesms בפרוץ, לא כזה איאיאי..

תגובותיי באדום, אתם מתלהבים מדברים כלכך מפגרים.. תיכף מישהו יצעק שיש כאן "מהפיכה".

אותי מעניין מה שימושי ב4.2 לא על פיצ'ר מטומטם של "מצא אותי"!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני קראתי באתר של אפל ולא מצאתי שום סיבה טובה לשדרג. אני ב 4.0.1 ומרוצה עד הגג :-P

צודק, שכחתי להזכיר את זה.. זה מוציא את הפרקטיות מכל הרעיון.

פעם לקושחה 3 היה תוסף מסידיה שפותח לך מחיצה במכשיר, שהאייפון עצמו לא יכול להשתמש בה, וכשאתה מחבר אותו למחשב קופץ לך חלון בדיוק כאילו חיברת דיסק און קי.

אני אבדוק עכשיו אם זה מתאים לגרסא 4.

יש עדכונים ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אפל לא מייצרים מדפסות אלחוטיות או טלוויזיות.

APPLE TV זה מוצר

והמדפסת הכוונה למדפסת משותפת ברשת.

ליביו

ברור מאליו :x הבעיה שאין הרבה טלוויזיות בארץ שתומכות בהזרמת סירטונים מהאייפון וגם אין לי מדפסת אלחוטית או רמקולים שתומכים בפרוטוקל AIRPLAY.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין טלוויזיות בכלל בעולם שתומכות בהזרמת סירטונים מהאייפון.

זה מעין קשקוש PROPRIETARY של אפל. כולם משתמשים בDNLA בשביל הזרמת מדיה.

מקסימום יש כמה דברים שתומכים ככה בהזרמת קול. בקיצר זה חירטוט ואכן חבל שהם לא בנו על DNLA שהוא פרוטוקול סטנדרטי ודפקטו בתעשייה (מטלוויזיות , סרברים במחשבים , סטרימרים , טלפונים , PS3 , XBOX וכל מכשיר מדיה חכם בימינו בערך).

לגבי מדפסות , חוץ מסדרת מדפסות רשת אחת של HP, כדי להדפיס דרך AIRPLAY אתה צריך סה"כ עוד בערך לחיצה אחת במחשב על מנת לאפשר מדפסת משותפת לAIRPLAY (מק או WINDOWS).

הגאונות של AIRPLAY הוא הדפסה מרחוק ללא דרייברים (ובצורה איכותית ומדויקת , לא מבחינת התוכן, אלא מבחינת אמינות תצוגה - מה שתמיד בעייתי ויצר את המצב של מליון דרייברים).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השמועות עכשיו הן אם זה עניין של מספר ימים בלבד או עדיין נמשיך לחכות כמה שבועות.

נ.ב

העניין הזה נמשך כבר יותר מדי זמן. אתם יודעים מה זה להסתובב עם נוקיה 3100 ורוד, יותר מחודשיים? :)

פורסם

אני גם רכשתי iphone 4 בפינלנד בגירסת 4.1 ומחכה לפריצה. בינתיים גם מסתובב עם נוקיה oldschool:lol:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

תחזיקו מעמד חבר'ה.. החזקתם עד עכשיו ! נותרו עוד כמה ימים, תהיו חזקים.

בינתיים יצא עדכון ל REDSNOW, הוא פורץ את גרסא 4.2.1 אבל בינתים TETHERED. זאת אומרת שמכשירים בעלי בוטרום חדש - אייפון 3GS, אייפון 4, ואייפודים דגם MC, ייתקעו במצב RECOVERY אחרי כיבוי והפעלה של המכשיר. צריך להשתמש ב REDSNOW שוב כדי להוציא אותם מהמצב הזה.

http://xs1.iphwn.org/rs/redsn0w_win_0.9.6b4.zip

זה רק עניין של כמה ימים עד שיצליחו ליצור פריצה שהיא UNTETHERED.

Stay Dirty

פורסם

קניתי את שלי ב 652$ בניו-יורק שזה מחיר ממש נמוך אז חלק מהעניין היה לוותר על פריצה בזמן הקרוב.

לא חשבתי שזה יהיה כה רחוק ממני (אני מחכה כבר מעל חודש).

החודש כבר התעצבנתי וניסיתי למכור אותו, אפילו הצעתי אותו במחיר מגוחך של 2800 ש"ח אבל כל מה שזכיתי לקבל זה הצעות מגוכחות מילדים הלוקים באוטיזם קל ולא מעבר.

עכשיו שיצאה גירסא 4.2 (4.2.1) אז אני אמתין עוד קצת ואקח את הפריצה כבר. אבל הרעיון היה למכור ב2800 ולהוסיף עוד 800-900 שקל ולקנות חדש סים פרי.

אגב אם מישהו היה מביא לי מזומן עכשיו 2800 שקל הייתי מוכר לו, פשוט אין לי כח להתעסקות ולמיקוח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...