Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא בטוח שהחוק מחייב מתזים לפנסים, יש מכוניות חדשות שמגיעות עם קסנון ללא מתזים (סיביק 2010).

לדעתי המתזים נועדו למדינות קרות בכדי להפשיר את השלג/קרח מהפנסים (אבל יכול להיות שאני טועה).

אתה טועה

התקינה מחייבת ברכב :

עדשה\רפלקטור יעודי ל-HID (ומנורה מתאימה - D2S לפרוג'קטור, ו-D2R לרפלקטור)

מערכת כיוון גובה אוטומטית (לא מספיק כזאת הנשלטת ע"י הנהג, אלא חובה כזאת שמזהה את זווית הנטיה של הרכב ומורידה\מרימה את האלומה לבד)

מערכת ניקוי פנסים (שפריצרים)

בלי שכל אלו יתקיימו, רכב לא יקבל תקינה בישראל, וגם לא באירופה

בקשר להתקלות עם שוטרים, אם הרכב לא מושך עיניים, יש פנס מתאים (פרוג'קטור יעודי ל-HID, שחותך את התאורה בצורה נכונה)

והגוון הגיוני למקורי - 4300 עד 5000 קלווין.

שוטרים לא יציקו לך, מניסיון

פורסם

לא מאמין שיהיו בעיות עם שוטרים.

זה תלוי ברכב, אם היית מתקין קסנונים על שרייד היו עוצרים אותך לבדיקה, אבל שירוקו זה רכב חדש שנחשב ליקר ויוקרתי, לא נראה לי שיש שוטר שיעשה בעיות.

Auto Emoción

פורסם

אכן הפרוג'קטור הוא יעודי לHID.

בכל אופן אם אני יכול להביא את כל הקיט במחיר של 500-700 יורו אני יקנה, מעבר לזה אני מוותר.

השאלה היא אם ניתן לרכוש את הקיט המלא עם כל המכלולים או לא.

Got To love It

• תוכן חדש...