Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נגמר לי המלווה לא ליפני הרבה זמן ורציתי לקנות אוטו.

התקציב שלי לא כזה גדול אבל אני מקווה שיספק את הרצונות.

אז התקציב הוא גג 18 אלף

אני רוצה אוטו ידני

לא מעל 1.6 ליטר ולא מתחת 1.4 ליטר (פונטו יוצא מן הכלל)

לא אכפת אם קופה או לא, האצ'בק או סידאן.

פשוט לגיל 18 רוצים קצת פוזה וכוח באוטו כמו כולם :)

חשבתי על

פיאט פונטו

רנו קליאו B 1.4

אופל קורסה 1.4

פיג'ו 306 1.6

פיז'ו 106 1.6

מה ששללתי זה

מיצובישי קולט קצת קרועות ואם להביא זה עד שנת 96 שזה מגיע 113 סוס וזה נורא נורא ישן

סופר לנסר זולל דלק

הונדה סיויק בידיוק אותה הבעיה

אז בעיקרון משהו שיהיה חזק ויפה

תודה אני מקווה שלא תתיחסו למודעה הזאת כמו למודעה של כל ערס שמחפש אותו פתיחות.

פורסם

תשמע אם אתה מחפש יופי וכוח ומוכן להתפשר על שנתון לך על גרסאות הXSI של פג'ו, אני חושב שהן יכנסו לך בתקציב

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

ממליץ לך מאוד ללכת על פז'ו 306 1.6 ל' 5 דלתות ידנית. אני מחזיק אחת כזו מודל 2001. בשנתון זה המנוע שלה הפיק 100 כ"ס בניגוד ל- 90 כ"ס בישנות יותר.

הרכב מספק חוויית נהיגה שלא פוגשים היום, נראה טוב - אבל צריך קצת סבלנות כדי למצוא אחת ידנית טובה, מכיוון שהידנית נדירה יותר בארץ.

בהצלחה...

פורסם

אני הייתי מצמצם אתה האופציות לרנו קליאו B אל מול הפונטו.

היתרונות של הקליאו: מנוע מצויין (כוחני יחסית וחסכוני), מרווחת יחסית למתחרות מאותם שנים, בטוחה ומאובזרת בנדיבות בגרסאות שלא היו בליסינג/השכרה.

החסרונות של הקליאו: פלסטיקה שלא שורדת טוב את השנים (כדאי להתאמץ לדגם של אחרי מתיחת הפנים, ב-2002 נמכרו 2 הדורות), אמינות סבירה (רוב הבעיות הם בגיר האוטומט) ועלויות חלפים מקוריים יקרות להחריד (קרסו).

היתרונות של הפונטו: עקב צניחת המחירון (לא שהמצב של הרנו כזה מזהיר) ניתן להשיג באותו סכום שנתון יחסית גבוהה, חלפים זולים עד כדי גיחוך, פשטות מכאנית שמובילה לעלויות טיפולים זולות מאוד.

חסרונות של הפונטו: מיושנת, צפופה, מנועים מיושנים (אך יחסית אמינים), רובן היו בהשכרה וקשה מאוד למצוא כאלה שעברו רק דרך ידיים פרטיות.

ממליץ לך לעשות סיבוב על 2 הרכבים ולהחליט מה יותר מוצא חן בעינייך. אני גם ממליץ לך להתרחק מדגמים ספורטיביים (RSI/XSI וכו') מכיוון שמדובר ברכבים ספורטיביים שכבר כמעט 20 שנה על הכביש ועברו חיים לא קלים (נהגים צעירים/חדשים, תאונות וכו'), ממש לא מומלץ לאדם עם תקציב דל (בחור צעיר בלי הכנסה משמעותית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה על התגובות.

לגבי הפיז'ו 2001

איפה אני יכול לימצוא את האוטו הזה 2001 ידני כי חיפשתי ואני פשוט לא מוצא 1.6 ידני מעל שנת 99

פורסם

אופציה נוספת רנו מגן. יש לי ידנית מודל 2002 ואני יכול לומר עליה רק דברים טובים.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...