Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וצהריים טובים

היום החלפתי שני צמיגים קידמיים ועל הדרך בוצע כיוון פרונט [כי האוטו לא עבר טסט ] הצמיגים היו שחוקים בצדדים [מצביע על בעיית פרונט.]

טוב לעניין עשיתי בדיקה לראות שעשו את הכיוון פורנט בסדר נסעתי ישר וההגה היה פלס ישר והאוטו חתך לימין איך יכול להיות זה הגיוני בדקתי טוב ? באוטו בוצע גם איזון גלגלים ונבדק גם לחץ אוויר שווה. תודה מראש אורן

פורסם

אם ההגה לא מושך ימינה, אלא הוא לא במרכז כשהרכב נוסע ישר קרוב לוודאי שמדובר בעניין של כיוון מרכז הגה. לעיתים קרובות בכיוון הגלגלים יוצא שההגה לא מאה אחוז במרכז כשהרכב נוסע ישר. אתה יכול לחזור למכון בו ביצעת את הכיוון ולבקש שיכוונו לך את מרכז ההגה מחדש. לא סיפור, הם רגילים לזה. אם מדובר בהבדל קל מאד בין מרכז ההגה לבין מרכז הגלגלים אתה יכול להתעלם מזה. שוב- כל עוד הרכב לא מושך.

פורסם

אביב תודה על התשובה.ההגה לא מושך ימינה מה שמוזר שההגה בדיוק במרכז פלס ישר ואני מרגיש שהאוטו גולש לימין ושאני מסיט טיפה לצד שמואל את ההגה אז זה כאילו ישר אבל אני רואה שההגה לא במרכז אז נראה לי שכיוון הגה הכיוון מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן .יש לציין שהסטיה לא משמעותית. תודה אורן

• תוכן חדש...