Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על המגבר של JBL 755.6 .

מגבר 6 ערוצים.

מגבר 6 ערוצים בעוצמה כללית של 560 וואט.

- 160W x 2 + 300W x 1 RMS (Bridged)

- RMS 60W x 4 + 107W x 2

- טווח היענות 10-47,000 Hz.

- CROSSOVERS LP בנוי.

- יחס אות לרעש 79 dB.

- אופציה לגישור להגברה חזקה יותר.

- טרמינלים מוזהבים להגברה מושלמת.

- שליטה על כל ערוץ בנפרד.

- עיצוב דק ביותר .

- איכות וחדות צליל גבוהה ביותר

- מגבר שקוף

- כולל שליטה על הסאבוופר.

- נורת ביקורת למצב PROTECT .

- מערכת הגנות מלאה כנגד עומס יתר, מתח ישר .

אני מעוניין להגביר איתו או שני סטים של קומפוננט וסאב או סט קומפוננט אחד ושני סאבים.

תודה לעונים אשמח לקבל עליו חוות דעת.

פורסם

תפרט קצת יותר, איזה קומפ', איזה סאב ?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

המגבר יעשה את העבודה בשביל מה שפירטת פה.

אבל השאלה מה התוצאה הסופית שאתה מחפש מבחינת סאונד,מה התקציב שלך למגבר יש עוד אופציות בשוק.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

למה דווקא המגבר הזה.?.

באיזה מחיר אתה קונה אותו \מה התקציב שלך .?

תצתרך לבחור ,לאופציית שני קומפוננטים+סאב מגבר מסוג זה יתאים {אך יש אופציות יותר טובות ממנו}

לשני סאבים +קומפוננט רצוי לחלק את התקציב לשני מגברים ,אחד מהם יהיה מונובלוק.

פורסם

אני יכול להשיג את המגבר הזה ב1500 שקל חדש כולל התקנה.

חשבתי על המגבר הזה כי הוא 6 ערוצים וזה פותר לי את הבעיה של להסתבך עם 2 מגברים גם מבחינת נוחות וגם מקום.

אם ארצה את האופציה של ה2 סאבים אני מודע שמונובלוק ומגבר 4 ערוצים בנפרד יתנו תוצאה יותר טובה אבל השאלה אם אני יכול גם להשיג תוצאה טובה עם המגבר הזה בלי מונו.?

אשמח לשמוע על אופציות יותר טובות למגבר 6 ערוצים חדש כמו שאמרת.

תודה על העזרה.

פורסם

מדובר בהצעה טובה ,1500 כולל התקנה זה מחיר טוב.

ישנו דגם חדש של JBL של 5 ערוצים ,שעקרונית מורכב ממונובלוק +מגבר 4 ערוצים בשאסי אחד.

בעזרתו אתה יכול להגביר גם 4 רמקולים וגם שני סאבים בחיבור מקבילי ב-2 אום

למרות שהייתי ממליץ על סאב אחד חזק שיעבוד בהתנגדות סופית של 2 אום.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677534

פורסם

איך אני מבצע את החיבור מערוץ אחד לשני סאבים?

ובמגבר הראשון ששאלתי עליו אני בעצם גם יכול לבצע זאת ואני יוציא לכל סאב 110 RMS שזה הרבה יותר ממה שאני נותן היום לסאב שלי ולדעתי הוא חזק. ואז יש לי עוד 4 ערוצים שכל אחד 60 RMS שאני יכול להחליט אם אני מגביר איתם סט אחד שו שני סטים של קומפוננט.

ומה אתה אומר כידאי ללכת על ההצעה שנתנו לי ולעשות כמו שרשמתי פה או לשלם יותר וללכת על המגבר שהצעת.?

מבחינתי אם אפשר להשיג תוצאה טובה אם 2 סאבים גם במגבר הראשון ששאלתי עליו אז אני מעדיף ללכת עליו.

פורסם

כמה שאלות.

למה שני קומפוננטים?

למה שני סאבים?

סאב אחד איכותי שיקבל הרבה כוח לדעתי יהיה עדיף משני סאבים בינוניים.

לגבי הקומפוננטים לא רואה צורך אלה אם האוטו שלך ממש גדול וממש חשובים לך הנוסעים מאחור.

ברשותי מגבר של קיקר חמישה ערוצים די דומה למה שאודיו קינג המליץ לך, אצלי הוא מורכב ממונו קלאס D+מגבר 4 ערוצים בחתיכה אחת.

המונו מוציא 420W ב2 OHM, המגבר איזור ה130-140 בגישור.

בפועל הנתונים גבוהים יותר ממה שמוצהר במקרה שלי.

פתרון זול חסכוני במקום ובמקרה שלי גם בחשמל(מאוד חשוב מותקן אצלי בפנדה).

מאמין שמגבר חמישה ערוצים כמו שהומלץ לך יעשה את העבודה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
איך אני מבצע את החיבור מערוץ אחד לשני סאבים?

ובמגבר הראשון ששאלתי עליו אני בעצם גם יכול לבצע זאת ואני יוציא לכל סאב 110 RMS שזה הרבה יותר ממה שאני נותן היום לסאב שלי ולדעתי הוא חזק. ואז יש לי עוד 4 ערוצים שכל אחד 60 RMS שאני יכול להחליט אם אני מגביר איתם סט אחד שו שני סטים של קומפוננט.

ומה אתה אומר כידאי ללכת על ההצעה שנתנו לי ולעשות כמו שרשמתי פה או לשלם יותר וללכת על המגבר שהצעת.?

מבחינתי אם אפשר להשיג תוצאה טובה אם 2 סאבים גם במגבר הראשון ששאלתי עליו אז אני מעדיף ללכת עליו.

במגבר שהציעו לך ,בגישור שני הערוצים החזקים אתה מקבל ערוץ אחד בעוצמה של 300RMS ב-4 אום.

ממליץ לך על סאב הרץ ES300 או סרווין ווגה HED12.2 בתקציב של 800 שח ,יעבדו טוב מאוד עם במגבר הזה.

אם היום אתה מגביר סאב עם 100RMS פלוס מינוס,אז סאב איכותי שמוגבר על 300RMS יהיה מספיק בהחלט עבורך.

• תוכן חדש...