Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף yes או hot?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד YES , או יותר נכון בהתאם לנסיבות אני נגד הוט.

הייתי בשנים האחרונות לקוח של שניהם , מבחינת תכנים לדעתי אין הבדל מהותי בינתיהם.

אבל בכמה נושאים הוט נופלת :

1. תקלות חוזרות באופן כמעט יומיומי של "סוף מידע" שגורר הוצאת הממיר מהחשמל . זה אולי לא נשמע נורא כל כך אבל זה מאוד מרגיז.

2. שירות פשוט גרוע מבחינת זמני המתנה וטיפול של המוקדנים שלהם .

3. בשבוע האחרון גיליתי בדרך הקשה שעשו לנו תרגיל , ואני עדיין מנסה להבין מה ואם אני יכול לעשות בעניין.

לפני כמעט שנה הייתי לקוח של YES , הוט בציעו לי לעבור אליהם בהצעה שהייתה יותר אטרקטיבים לי מבחינת המחיר וזה התאים לי וסגרנו לשנה . במעמד חתימת החוזה עניין ההתחיבות לשנה היה מהותי ואף בדקתי שאין בחוזה שאני חותם עליו שום אזכור להתחיבות לתקופה ארוכה יותר.

לפני כמספר ימים החלטנו אשתי ואני לבחון התנתקות מהטלויזיה בכבלים ולהישאר רק עם האינטרנט . ידענו שנשארו לנו כחודשיים עד לסיום השנה שהתחיבנו עליה.

אז דיברתי עם הוט (אחרי מאמצים קשים להשיג אותם) , אמרתי להם שאני שוקל התנתקות בסיום ההתחיבות עוד חודשיים ואז הנציג קפץ והכריז "קנס של 1800 שקל" , לשאלתי על מה הוא אמר לי אתה מחויב לשנתיים נוספות . אמרתי לו שלא התחיבתי ליותר משנה , ואף אני מחזיק ביד את החוזה שעליו חתמתי ואין שם התחיבות ליותר משנה - אמרתי לו שיבדוק גם אצלו ויראה שלא חתמתי ליותר משנה . הוא בודק ואומר לי , נכון בחוזה שאתה חתום עליו לא רשום שזה ליותר משנה , אבל בחוזה יש קוד מבצע לדיל שלקחנו ולפי הקוד מבצע יש לנו התחיבות לשנתיים.

ההתנהלות שלהם פשוט דוחה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשה כמוני הכי טוב

אין לי לא ולא זה

כל מה שאתה רוצה לראות אפשר לראות באינטרנט באופן חוקי לגבמרי

לא להוריד ולא שם דבר

לכל רשת או תוכנית שמכבדת את עצמה יש אתר אינטרנט שאפשאר לראות בו הכל או הרוב

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
הוא בודק ואומר לי , נכון בחוזה שאתה חתום עליו לא רשום שזה ליותר משנה , אבל בחוזה יש קוד מבצע לדיל שלקחנו ולפי הקוד מבצע יש לנו התחיבות לשנתיים.

באיזה כפר איזון הם מצאו את הנציג הזה?

זה כמו שאני אחתים אותך על חוזה למכירת רכב, אבל אוסיף בתוכו גבבהשעהעההכ"ב, שזה הקוד שלי ל"גם בתך בת השש עשרה הרזה עם הציצים הגדולים כלולה במחיר" ואז אתעקש לאכוף את החוזה.

פנה למשרד התקשורת ולעיתונות, וישא"ק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל השרשור הזה הזוי, וכל מה שנאמר כאן עצוב מאוד שזאת פרצופה של הטלוויזיה בישראל 2010..

תשימו לב שלכל אחד מיושבי השרשור הזה יש ניסיון מר לפחות עם אחת הספקיות, ומדובר בעבר חמור ביותר.. החל מהפרת חוזים, דרך חיוב לא חוקי ועד שירות מחפיר.

בקיצור כל מה שאני מגיע כאן להגיד, שלא משנה מה תבחר ימין שמאל או במקרה הספציפי הוט או יס אתה נכנס לאותו בור, ומתעסק עם אותם מעאכרים ואותם קומבינות.

ולכן כמו שהמליצו לך כבר בתחילת השרשור, אני יחזק ויגיד שוב שאם אין לשום חברה איזשהוא יתרון מובהק, תלך ישירות אל החברה עם המחיר האטרקטיבי ביותר.. במידה ותסגור עם שתי החברות על אותו מחיר פשוט תעשה אן דן דינו..

אבי :?

פורסם

אני עומד לקראת תביעה מול חברת "הוט".

לקחתי כ"כ קשה את הסיפור איתם שאני מתכוון לפעול בכל החזיתות האפשריות:

תוכניות טלוויזיה ורדיו, אמון הציבור ומכתבים רשומים למשרד התקשורת והמועצה לשידורי כבלים ולוויון ולבסוף אני מתכנן לתבוע מהם במשפט פיצוי רב על עוגמת הנפש שאני עובר בחמישה חודשים של ניסיון ניתוק מהם ומספר רב של הפרות חוזה.

כל יומיים אני מקבל טלפונים מאיימים מהעו"ד שלהם (הוציאו נגדי הליכי משפט) ומהנציגים הטיפשים.

נראה איך זה יגמר.

אני מתכוון להעביר גם את הוריי וגם את אחותי ל-י"ס", ועל הדרך גם את הורי החברה וכל מי שרק אוכל.

פורסם

בימר ידידי,

יש לי פה שתי דקות לפני שאני לוקח את הילד לגן.

שוב פעם מהכירותי הטובה עם המערכת כמוך יש המון, תנסה לא לעשות את זה אישי, ותתמקד בפן המשפטי כדי לקבל מה שמגיע לך.

התקשורת לא תעזור, זה ממוחזר מדי.

בהצלחה ויום טוב

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

השרשור הזה ממש לא הזוי.

הוא משקף מציאות ישראלית, שבה חברות הכבלים חושבות שמותר להן הכל (כולל "הארכת" עסקאות, גביית כספים שלא כדין,

הערמת מכשולים למי שמנסה להתנתק, ועוד...).

איני חושב שבחברות הסלולר למשל - המצב הרבה יותר טוב.

מעניין מתי יוכל להכנס מפעיל שלישי, יותר נורמאלי.

alfa 156 2.5.

פורסם

אלעזר, תודה על ההמלצות.

העניין שלי מול "הוט" פועל כרגע במישור המשפטי בלבד.

כאחד שמאמין כי יש מעט שכל בקודקודו, לפני צאתי ל"קרב" מול "הוט" בדקתי עשרות פעמים את כלל העובדות והכנתי תיק מסודר הכולל בתוכו עשרות מסמכים רלוונטים, בינהם שיחות מוקלטות עם נציגים, קבלות תשלומים וחוזרים ופרוטוקולים של חוקים הניתנו ע"י "המועצה לשידורי כבלים" לחברות התקשורת (שלא עומדות בהם).

זה ממש לא אישי, הם לא ממש מעניינים אותי כתאגיד..הם מעניינים אותי כגוף שמפיל עליי עוגמת נפש לאורך 5 חודשים רק בגלל שביקשתי להתנתק (והסכמתי לשלם את חובותיי).

סתם ככה על קצה המזלג- יש כאן בוודאי כאלו שזוכרים כי בתחילת השנה הוציאה "המועצה לשידורי כבלים ולווין" מסמך שבו נאמר כי לקוח חברת התקשורת רשאי להתנתק מהחברה ללא קנס בשל הסרת ערוץ "הולמרק".

כמובן שבשיחה עם הנציגים הנושא עלה והנציג אישר כי אכן בגלל החוזה הזה, שתוקפו עד ה-14.1 (אני התקשרתי ב-27.12.09), אין אני מחוייב על קנס היציאה משירותי הכבלים העומד על 240 ש"ח.

כן אני מחוייב על שאר הקנסות בחבילת הטריפל- קו הטלפון (120 ש"ח) והתשתית (160 ש"ח כפי שנאמר ביום ההתנתקות).

אך חוזים לחוד ומציאות לחוד- "הוט" שלחו לי חשבונית לתשלום "רק" 5 חודשים אחרי השיחה כאשר קנס הכבלים שריר וקיים אך הוא לא 240 כמו שנאמר אלא הפך ל-367 ש"ח.

אבל רגע, זה לא נגמר, שבוע א"כ נשלח לי מכתב מעו"ד של חברת "הוט" שבו אני מחוייב על תוספת של 250 ש"ח לעו"ד לפני פתיחת הליך משפטי.

כנ"ל לגבי התשתית שהפכה מסכום של 160 לסכום של 300 ש"ח (נשלחה חשבונית לתשלום שבוע לפני שנשלח מכתב נוסף מעו"ד עם הצמדה של 250 ש"ח דמי טיפול עו"ד לסכום, אז 160 ש"ח תפחו להם ל 550 ש"ח).

יש לי שיחות מוקלטות ותדפיס שבו אני מתקשר ל"הוט" על בסיס שבועי במשך 4 חודשים ומתחנן שישלחו לי כבר את הקנסות כדי שאשלם אותם, אבל הם העדיפו לחכות 5 חודשים ואז לסחוט ממני גם איומים מעו"ד ותוספות תשלום.

מגניב איך שקנס מבוטל בסך 240 ש"ח הפך להיות 417 ש"ח אה?

זה באמת על קצה המזלג.

בין היתר ישנו עניין שלקח ל"הוט" 14 יום לנתק אותי (למרות שע"פ חוק הם מחוייבים לבטל חיובים תוך יומיים) ואילו הזיכוי שלי (כי אתה משלם חודש קדימה) עומד על 100 ש"ח (שאותו הם לא מוכנים לתת לי עד שלא אשלם, כאילו שאני טמבל ואאמין להם שאכן יזכו ולא אצטרך לרדוף אחריהם אכ") ולא על 200 ש"ח שזה חודש מלא.

תקשורת היא כח עצום! לא פעם ולא פעמיים שמעתי על אנשים שפתרו את הבעיות שלהם עם החברה רק בעזרת התקשורת (בתוכנית חסכון של MAKO ראיתי כבר 3 פעמים את החברות מתקפלות ומפצות אחרי כתיבה מרעישה).

כאחד שתובעים אותו שלא בצדק, אין לי שום דבר להפסיד.

כל מה שנדרש ממני זה מעט זמן פנוי ושליחת מיילים.

פורסם

ז"לצמן זוכה לביקור מנציגי שימור לקוחות של הוט

http://www.youtube.com/watch?v=ucBLwEoIi_s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לדעתי הסיכום הכי מדויק עד כה:

יס פחות זבלים. .......... ושירות קצת פחות גרוע.

רק מי שנפגע מ"הוט" מבין עד כמה הדרך שלהם בזויה.

מומלץ לקרוא את הכתבה הבאה ואת התגובות,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3840049,00.html

הסיפור של הטוקבקיסטית מס' 84 הוא בערך הסיפור שלי.

אגב, אחרי מס' שנים התברר דרך המצלמה הנסתרת בתוכנית של אמנון לוי שזו פשוט השיטה שלהם להרווויח עוד כמה חודשי גבייה מהחזקים שמתעקשים להתנתק.

המבוגרים והחלשים יותר פשוט נשברים בדרך.

פורסם

אני מנוי של יס, ומעולם לא הייתה לי בעיה מהם. גם כשהתנתקנו לתקופה מסויימת הכל הלך חלק לגמרי.

אז אני מאמין שישנם אנשים שעברו איתם את שבעת מדורי הגהנום, אבל לפחות במקרה האישי שלנו אנחנו מרוצים מהם. הן מהתוכן והן מהשירות.

(בנוסף יש לנו גם סטרימר כמובן)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

HOT עדיף!

- יש VOD

- יש START OVER

- יש חבילות עם אינטרנט

לכולם יש אותו שירות, כולם מחייבים אותך לחצי מחיים וכולם לא רוצים לשחרר כאשר אתה רוצה להתנתק. :-D

• תוכן חדש...