Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקלה מוזרה לסרוגין בסיטרואן C4 שנת 2006

לאחרונה באמצע נסיעה ההגה כח מפסיק לתפקד, זה קרה עד עכשיו רק כשהאוטו היה חם.

זה קרה לי השבוע 3 פעמים.

לפני שהוא מפסיק לתפקד כשאני מסובב את ההגה, יש רעידות בהגה כאילו המנוע עזר מקרטע ועוזר לסרוגין.

לאחר מספר שניות ההגה כח מפסיק לתפקד לגמריי ומה שנותר זה לסובב את ההגה ב-כח הידיים.

נסיתי לכבות את הרכב ואחרי דקה להניע שוב - זה לא עזר

למזלי זה תמיד קרה זמן קצר לפני שהגעתי ליעד שלי, ולאחר מנוחה של כמה שעות הטנעתי שוב והכול חזר לקדמותו.

בדקתי שמן הגה מספר פעמים, והיה ניראה כי אין בכלל (לפי המדיד שעל הפקק).... ...אבל..לאחר שהלכתי למוסך מורשה, הוא התחיל למלא טיפה וכבר התחיל לנזול שמן, כלומר: לא היה חסר ...

בדקתי שוב את המדיד היום, והוא היה מלא עד לפול...

אשמח לדעת מה ההשערה לתקלה ?

האם ייתכן טיפול יקר ומסובך ?

אשמח לקבל המלצות חמות על מוסך לסיטרואן באזור ת"א....

תודה לעוזרים

פורסם

אתה יודע להגיד עם המשאבה של ההגה עובדת עם אחת מהרצועות של המנוע?

אם כן ייתכן שהרצועה רפוייה ולכן מידי פעם אתה מאבד את התגבור בהגה.

כל זה נכון בהנחה שההגה הוא לא חשמלי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המשאבה היא משאבה חשמלית. או שיש בעיה בזנת מתח למשאבה או שהמשאבה בדרך להחזיר את נשמתה לבורא.

6K לפני מעמ ועבודה למשאבה במקרה הרע, הרבה פחות במקרה הטוב (הזנת מתח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לובינסקי נותנים 4 שנות אחריות, כדאי לבדוק אם יש אחריות על החלק הזה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ואוו 6K זה המון...הייתכן ברכב עם 70K ק"מ ?אני מחפש גם מוסך מומלץ לטפל בו את הרכב שלי....אשמח להמלצותתודה לעוזרים

פורסם

תודה לעוזרים

האם יש סיכוי שזה רצועה?

במידה וכן, האם היא משותפת למזגן, בשביל שאדע כשההגה מפסיק לעבוד אני ינסה להדליק מזגן ויראה אם זה גם לא עובד.. ?

• תוכן חדש...