Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החלקי חילוף וכו' יקרים כמו של פולקסווגן או שהמחירים של הSKODA קצת יותר הגיוניים?

כמו כן, הסתכלתי על האוקטביה החדשה וראיתי שיש שם מנוע 1.2 עם מדגש טורבו ו1.6 רגיל, ששניהם מפיקים כמעט אותו הספק.

השאלה היא מה העדיפות רכישה במקרה הזה? 1.2 יותר חסכוני מ1.6, לא? והאם המדגש טורבו הזה יגרום לבלאי גדול יותר במנוע, או יש הטיפול בו יקר וכו'? כלומר בעצם, מה יותר כדאי כלכלית ברכישת אחד הדגמים האלה?

פורסם

אם יש הבדלים, הם בטח לא מאוד גדולים.

מנוע ה-1.2 עדיף משמעותית על ה-1.6 מכל בחינה. מגדש טורבו כבר לא גורם לבלאי מואץ במנועים, בטח שלא מגדש קטן כזה...

וכמובן שזה מתאים לייעוץ ברכישה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדוק גם כמה יעלה לך לבטח אוקטביה במקיף. לפי מה ששמעתי זה רכב גניב ביותר ופרמיות הביטוח בהתאם.

פורסם
בדוק גם כמה יעלה לך לבטח אוקטביה במקיף. לפי מה ששמעתי זה רכב גניב ביותר ופרמיות הביטוח בהתאם.

זו דעה רווחת שהייתה נכונה לעבר ונוכחתי לדבר שקיום היא לאו דווקא קיימת. תבדקו עלויות ביטוח דרך שקודה ותראו שהעלויות זולות ממה שנאמר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש ויש.

על האוקטביה שלי יש חברות שרצו 5.5K ש"ח למקיף בלבד, בסוף נשארתי אצל הסוכן שלי בעלות של 3.3K ש"ח למקיף+ עלות חודשית של מערכת איתור של כ- 50 ש"ח (גם חברות הביטוח הישיר דרשו מערכת איתור).

אז כן, עלות הביטוח יחסית גבוהה...אבל אפשר להסתדר, זה לא משהו שבגללו הייתי פוסל את הרכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הי.

לגבי עלויות ביטוח, זו סתם שמועה ששווה להזים אותה, וכמה שיותר מהר.

הסקודה הגניבה היא אוקטביה דיזל, מה לעשות- היא חביבה על בני דודנו הערבים, שלאט לאט מפסיקים לנהוג ב- 404 ו- 504 ורוצים לשדרג לאוקטביה דיזל.

לגבי אוקטביה בנזין, אין שום בעיה. לי יש את הדגם הבכיר- 1.8 טי.אס.איי., הפרמיה של המקיף סבירה לחלוטין, גם לא ביקשו איתוראן, אלא רק כספת למחשב הרכב.

ממליץ לבדוק עלויות ביטוח בכמה שיותר חברות.

בהצלחה

• תוכן חדש...