Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי,שוב כתבתי שההשוואה היתה בין 1.4 עם ציפ' לעומת 2.0 סטנדרטי.

אייל אכן זה לא המקום לדון בזה שוב, אבל אני חייב לספר לך שהבחור שגרם למלחמה בין E&A לפיט סטופ החליף מנוע בשירוקו.

גם המנוע החדש והלא משופר הלך לו, זה אומר משהו לא?

בן.

Got To love It

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לנסות להבין את מדיניות החברה:

איתן, מדיניות העמימות היא בדיוק בשביל שלקוח כמוך יסגור (ויפה שעה אחת קודם) על מה שכבר משווק בארץ.

קח בחשבון שסיכוי גבוה מאוד שאיש המכירות שמכר לך את הרכב לא ידע על הגירסה הזולה שתגיע בקרוב.

אבל אני מזדהה עם איתן:

קצת מרגיזה מדיניות העמימות של צ'מפיון. לפני שהזמנתי את השירוקו 160 שאלתי אם מתכוונים להביא את ה 122 ונעניתי בשלילה.

יכול להיות שבכל מקרה הייתי מזמין את ה 160, אך כלקוח מגיע לי לדעת האם הולכת להיות אופציה של ויתור על מגדש על והישארות "רק" עם מגדש טורבו, ביחד עם חסכון של 20 אלף ש"ח.

-

פורסם
אי אפשר לדעת אם הוא חזר להשתמש בצ'יפ או לא.

בכל מקרה, הרכב הזה הוא רכב פוזה נטו, אני לא חושב שהמיטו והאיביזות יכולות להתחרות בו מבחינת פוזה.

אתה אומר שחוץ מאיך שהוא נראה הוא לא שווה כלום? גם המנוע 2.0 הוא רק פוזה?

דווקא במבחנים בחו"ל הם היו אותו דבר על המסלול ואומרים שהשירוקו מתנהגת לא רע בכלל.

Got To love It

פורסם
רועי,שוב כתבתי שההשוואה היתה בין 1.4 עם ציפ' לעומת 2.0 סטנדרטי.

בן.

התכוונתי ל2.0 סטנדרטי לגמרי. גם ה2.0TFSI הוציא מעל הנתון הרשמי, אבל ה2.0TSI לוקח את זה צעד נוסף (דיינו של 230-250 כ"ס, תלוי את מי שואלים, לעומת 207 כ"ס מוצהרים בGTI MK6).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה אומר שחוץ מאיך שהוא נראה הוא לא שווה כלום? גם המנוע 2.0 הוא רק פוזה?

דווקא במבחנים בחו"ל הם היו אותו דבר על המסלול ואומרים שהשירוקו מתנהגת לא רע בכלל.

נו באמת, התכוונתי לגרסא עם ה122 כ"ס.

אגב- שירוקו זה היעד הבא שלי (עוד 3 שנים לפחות) , אבל לא בגרסאות החלשות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נו באמת, התכוונתי לגרסא עם ה122 כ"ס.

אגב- שירוקו זה היעד הבא שלי (עוד 3 שנים לפחות) , אבל לא בגרסאות החלשות.

לפי דעתי בעוד 3 שנים השירוקו כבר לא תעניין אותך (אחרי כמה שנים טובות עם מנוע 2.0T של ה-GTI יראה לך מיותר לקחת שירוקו עם אותו המנוע למעט עוד 10 כ"ס), ולא נראה לי שתרכוש רכב רק בגלל החזות שלו (מכיר אותך).

תחפש את השרשור הזה בארכיון בעוד שנתיים-שלוש, תראה שצדקתי.

:)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בן, אייל בחיים לא יקנה רכב חדש - זו לא המדיניות שלו פשוט (הוא יתאבל על כל שריטה/דפיקה/מכה/מעיכה).

:lol::evil:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני מתאבל על כל שריטה גם ברכב משומש ודואג כשאני רוכש אותו אני דואג שיהיה במצב חדש ככה שזה לא רלוונטי

אם הייתי שוחה בכסף אולי כן הייתי קונה חדש , למה לא ?

בן אדם ממוצע לא יכול להרשות לעצמו להכנס לסוכנות ולצאת משם עם רכב ספורטיבי ב250K ש"ח. (שלא לדבר על ירידת ערך של 50 אחוז ב3-4 שנים)

המדיניות שלי היא לא להתפשר על הרכב שאני רוצה גם אם זה אומר לקנות אותו משומש. (כמובן אני מדבר על רכבים בטווח השגה, לא על פורשה...)

תחפשו מה אמרתי בשנת 2006 כשיצאה הגולף GTI דור 5 (כשהגיעה לארץ).

הברושור שלה נעוץ על הלוח שעם שלי במשרד כבר 4 שנים, היא מסתכלת עליי, אני מסתכל עליה עד שבסוף המטרה הוגשמה... :D

אבל אתם צודקים כנראה שלא יהיה כאן שינוי דרסטי ממה שיש לי היום...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...