Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל, כתבתי ש 2007-2008 נמכרות סביב מחירון. אתה ואני יודעים ששיחקת אותה בזה שמצאת 2006 מיד ראשונה במצב מצויין - והירידה הגדולה מידי לוי יצחק נותן ל GTI כל שנה עושה את ה 2006 (השנה הראשונה בה נמכר הדגם) לקנייה מצויינת.

גם את ה 2007 האדומה שיצאה עכשיו ל YAD2 עכשיו בעקבות זה שאני לא קניתי אותה אפשר להוציא במחירון.

שופוני???

על מי?

על אשתי?

על ההורים של הילדים האחרים בגן?

על השכנים הפנסיונרים שלי?

זה בערך כל מי שיראה אותי עם הרכב. בעבודה כבר סימנתי לי מקום חנייה נסתר ואף אחד לא יעלה על הדעת שאני לא מגיע במכונית של העבודה.

האם לבחירה ברכב שיפה בעיני אתה קורה שופוני?

איתן, לא אמרתי את זה מכיוון של ביקורת.

גם אני חושב שהשירוקו נראית יותר טוב מהגולף, ואני אומר את זה כבעל גולף.

פשוט חלק מלהרגיש ספורטיבי זה גם המראה החיצוני של הרכב שעוזר פסיכולוגית, כי בינינו (ויצא לי להתנסות בשירוקו) זה אינטריור זהה למעט כיתוב GTI על ההגה :)

מבחינתי לוותר על כח מנוע לטובת מראה (ויתור על GTI לטובת שירוקו 1.4) זה אומר העדפת שופוני, גם אם זה בינך לבין עצמך.

בכל מקרה אני שמח שהלכת עם הלב, כמו שאני הלכתי עם הלב שלי (למרות שכמעט קניתי משהו אחר כי הלב היה ביום חופש והשכל התייאש מלחפש GTI)

בקיצור - תהנה ! אני מחכה לראות אותה בשכונה.

נ.ב. זה לא חשוב אם שיחקתי אותה או לא שיחקתי אותה, אם לא הייתי מוצא אותה כנראה שהייתי נשאר עם הקודמת עד שכן הייתי מוצא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא מבין למה "שופוני" זה דבר רע.

אני קונה רכב מהלב!! ורכב יפה בהחלט נוגע לי בהחלטה אמוציונאלית.

בעברי כמעט וסגרתי על פיאט קופה כי היא פשוט עשתה לי את זה מאוד !

וכן , לנהוג על רכב שיוצא דופן ונראה טוב זאת הרגשה טובה! מספיק עם כל השחקנות.

אני רוצה לראות אחד ממכם מקבל מפתחות של פרארי ליד ומוותר על זה כי "זה מוציא עיניים".

איתן - סחתיקה על הבחירה.

אני אישית עדיין יעדיף גולףGTI6 על שירוקו 2.0T גם בגלל הפוזה והאמוציונאל האישי שלי לGTI לעומת השירוקו!

עד המיטו גם אני חשבתי ככה, אבל רכב שמקבל כ"כ הרבה תשומת לב זה פשוט מעייף.

נמאס מהשאלות, מהמבטים, מההערות בעבודה ומכל תשומת הלב. עד כדי כך שלפעמים בא לי החליף אותה במשהו הרבה יותר צנוע. אם עדיין לא הייתי מאוהב נואשות, כבר הייתי עושה את זה.

emotion of motion

• תוכן חדש...