Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת מרגיזה מדיניות העמימות של צ'מפיון. לפני שהזמנתי את השירוקו 160 שאלתי אם מתכוונים להביא את ה 122 ונעניתי בשלילה.

יכול להיות שבכל מקרה הייתי מזמין את ה 160, אך כלקוח מגיע לי לדעת האם הולכת להיות אופציה של ויתור על מגדש על והישארות "רק" עם מגדש טורבו, ביחד עם חסכון של 20 אלף ש"ח.

זה ללא ספק יפגע במחיר המכירה העתידי של ה 160 כמשומשת, כי יהיו הרבה צעירים שיחפשו את הגירסה הזולה ביותר.

איתן, מדיניות העמימות היא בדיוק בשביל שלקוח כמוך יסגור (ויפה שעה אחת קודם) על מה שכבר משווק בארץ.

קח בחשבון שסיכוי גבוה מאוד שאיש המכירות שמכר לך את הרכב לא ידע על הגירסה הזולה שתגיע בקרוב.

עזוב מה יהיה הלאה, הזמנת רכב מדליק ביותר ותהיה מבסוט מזה. במחיר של 150K לא תוצף הארץ בשירוקו אנמיות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קצת מרגיזה מדיניות העמימות של צ'מפיון. לפני שהזמנתי את השירוקו 160 שאלתי אם מתכוונים להביא את ה 122 ונעניתי בשלילה.

יכול להיות שבכל מקרה הייתי מזמין את ה 160, אך כלקוח מגיע לי לדעת האם הולכת להיות אופציה של ויתור על מגדש על והישארות "רק" עם מגדש טורבו, ביחד עם חסכון של 20 אלף ש"ח.

זה ללא ספק יפגע במחיר המכירה העתידי של ה 160 כמשומשת, כי יהיו הרבה צעירים שיחפשו את הגירסה הזולה ביותר.

אני לא מסכים איתך.

דווקא כשאתה קונה משומשת ופער המחירים בין הגרסאות מצטמצם, נוטים להעדיף את הגרסא הבכירה.

emotion of motion

פורסם

עם צ'יפ היא מגיעה ל150 כ"ס.

ב150 אלף שקל רכב עם התנהגות ספורטיבית, גיר ידני ו150 כ"ס זה דווקא לא כ"כ רע.

Auto Emoción

פורסם

ברמת העיקרון כמו לכל רכב מוגדש נ, ניתן להוסיף לה צ'יפ.

מצד שני המנוע קטן ובחיתוליו ונכון להיום זה לא ממש ישים, מה גם שהגמישות להוצאת הספקים נמוכה יותר.

אם זה הכיוון, אז במחיר הזה יש חזקות יותר ובעלות פוטנציאל שיפורים גבוה יותר.

באשר לפוזה, אין וויכוח, אם יהיה לי כסף אני אקנה אותה לאישתי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני מציע לאנשים לא לקנות משהו חלש ולבנות על זה שהוא יסגור פער ביצועים במחיר נמוך של צ'יפ. כבר למדנו שאין מתנות חינם במנועי 1.4 160 , שחשבו שיקבלו בזול את מה שמקבלים ב2.0TSI ובסוף קיבלו בעיית מנועים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, חשבתי שאתה אחד מאלה שלא הולך לפי השמועות.

זה שאחד בא ואמר לא הופך את זה לנכון, בכל דבר יש חוסר מזל.

אני ראיתי מרצדס S חדשה שהלך לה מנוע זה אומר שכל המנועים של מרצדס עומדים ללכת?

יש הרבה אנשים בארץ עם ציפ' על המנוע הנ"ל שנוסעים בלי תקלות!

ועם ציפ' רוב הסיכוי שהGTI תהיה ראש בראש(אולי הGTI טיפה תפגר) וזה לא עניין של מאמץ או לא מאמץ. ההספק של רכב נמדד בשיא שלו,אולי תהיה הרגשה שונה במהלך הסל"ד.

בן.

Got To love It

פורסם

צ'יפ לא יכול לגשר על נפח פיזי- לא יעזור כלום , נתון הכ"ס בדרך כלל אופטימי בסל"ד שאתה לא נמצא בו. תסתכל גם על המומנט.

דווקא שמעתי על מקרים של מנועים ששופרו ונשפכו. אני לא מכיר מקרים של מנועים שלא שופרו וכן נשפכו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ובסוף קיבלו בעיית מנועים.

דווקא שמעתי על מקרים של מנועים ששופרו ונשפכו. אני לא מכיר מקרים של מנועים שלא שופרו וכן נשפכו.

אייל,

מי קיבל בעיות מנועים?

תן שמות, אנשים שאתה מכיר, רכבים שאתה מכיר.

בדיוק כמו שכתבת, שמועות!

לא שיש לי מה להגן יותר מידי על VAG או על המנוע הספציפי הזה או על שוק השיפורים אבל דוקא בדקתי את העניין ולא מצאתי שום מגמה משמעותית לשפיכת מנועים כאלה.

משופרים או לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אייל, גם אם נניח את הכ"ס בצד עדיין המומנט יהיה גבוה מאשר ב2.0TSI.

30 קג"מ לעומת 28(אולי זה זניח) אבל אי אפשר להגיד שה2.0 עדיין יהיה יותר חזק(ונא לא להכניס למשוואה שאפשר לשים ציפ' ל2.0 ולקבל 250 כ"ס). דיברו על 2.0 סטנדרטי לעומת 1.4 עם ציפ'(הכוונה לדיברו זה בשרשורים אחרים).

שוב,כל אחד והעדפות שלו.

צריך לברר מתי נוח לרוב האנשים וכך לקבוע.

בן.

Got To love It

פורסם
אייל, גם אם נניח את הכ"ס בצד עדיין המומנט יהיה גבוה מאשר ב2.0TSI.

אתה מתכוון לTSI או לTFSI? גם אם לTSI, המנוע הזה נמדד בסטוק באיזור 230 כ"ס ואת זה כבר 1.4 עם צ'יפ לא עושה ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אייל,

מי קיבל בעיות מנועים?

תן שמות, אנשים שאתה מכיר, רכבים שאתה מכיר.

בדיוק כמו שכתבת, שמועות!

לא שיש לי מה להגן יותר מידי על VAG או על המנוע הספציפי הזה או על שוק השיפורים אבל דוקא בדקתי את העניין ולא מצאתי שום מגמה משמעותית לשפיכת מנועים כאלה.

משופרים או לא.

יש חברי פורום ספציפיים (אני יכול לתת לך כינויים ושמות) , לא דווקא בפורום הזה, כולל הבחור שגרם למלחמת E&A מול פיטסטופ המיתולוגית.

אני לא אומר שזה קרה לכל אחד ששיפר, ממש לא , אבל כשעושים צעד כזה אתה חייב להסכים איתי שצריך לקחת בחשבון שחיקה מוגברת שלא ברור מה יהיו תוצאותיה בטווח הקרוב או הרחוק.

חבל להרחיב את הדיבור כי היה שרשור בעניין הזה ממש לא מזמן.

בכל מקרה,רועי צודק, קו הסיום של שיפורי ה1.4 הוא בערך קו ההתחלה של ה2.0.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...