Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ללא ספק יפגע במחיר המכירה העתידי של ה 160 כמשומשת, כי יהיו הרבה צעירים שיחפשו את הגירסה הזולה ביותר.

אני לא מסכים עימך. זה כמו לומר שה- 2.0 מיותר בדור 4 כי ייפגע מה- 1.6 או ה- 1.8 שהיו חלק מהזמן. והוא הרי לא נפגע אלא אפילו היה מבוקש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסכום שנקבת בו יצא נכון, אבל בחישובים שלך התבססת על מחיר לא נכון של ה-160, כפי שכתבתי לך בתגובה 30:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2382454&postcount=30

פורסם

לדעתי ההפך הוא הנכון בנושא אבדן הערך,

תמיד יש נטיה לציבור לקנות את הגרסאות הזולות יותר לכן גרסאות 2.0TFSI יהפכו לנדירות וכפועל יוצא מכך : יסחרו מעל המחירון, אם ה122 יכה אנושות את ה160 אז גם ה160 יצבור פופולאריות כמשומשת.

מה שכן, לקחת כזה רכב בליסינג ברמת המחירים של קבוצה 4 המנוחה יכול להיות מעניין למרות שהוא חלש :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב- שירוקו זה היעד הבא שלי (עוד 3 שנים לפחות) , אבל לא בגרסאות החלשות.

אייל מניסיון ארוך על השירוקו 2.0TSI (מכונית מצוינת) , לך על הGTI6 ותהנה הרבה יותר - פשוט טובה יותר מהשירוקו בכל קנה מידה ולדעתי גם במקדם הפוזה הפחות "ילדותי"..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שמע, אם המגאן קאפ תעשה את העבודה... סתאם... :)

זה לא יקרה.

באמת אלוהים גדול מה יקרה עוד 3 שנים... עוד לא התחלתי למצות את הרכב הנוכחי.

לפי מה שהתרשמתי אין הבדל מהותי בין GTI5 לGTI6 אבל אין לדעת...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עומר, אתה כבר לא עובד בצ'מפיון.. שחרר :D

מקווה שאתה צודק כי אם כן, יש לבנה משולשת דלתות ידנית עם קסנון ועור שהוצאה לא מכבר מהסוכנות ואני בונה עליה לעוד 3 שנים... (אם תצלח אותן בשלום :))

לפי ההתרשמות של ROEE שהוא בעלים של 5 ונהג על 6 לא מדובר בשינוי מהותי (אני זוכר שהוא פרסם התרשמות).

לפי ההתרשמות שלי מישיבה בתוך הרכב באירוע ההשקה אין כמעט שינוי מבחינת אינטריור :D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאוד מקווה שהעובדה שה 122 נמכרת רק עם הילוכים ידניים תרחיק ממנה כוסיות וסֵפָּרים.

רק שצ'מפיון לא יפתיעו אותי שוב לרעה ויחליטו לייבא אותה עם גיר אוטומטי.

מודה, אני לא רוצה לראות אוטו שנראה כמו שלי בכל רמזור.

לשמחתי, השירוקו הידניות נדירות וכמעט לא יוצאות ל YAD2, כך שאני מקווה שכשאמכור עוד שנה וחצי היא תהיה מבוקשת.

למה אני בכל זאת העדפתי שירוקו חדשה על GTI5? המאבק היה צמוד, אבל בסוף מה שהכריע זה:

1. נהגתי בשתיהן, אמנם לא נסיעות מאוד ארוכות, אבל GTI, לטוב ולרע היא גולף. גם כשאני מסיע את הבן שלי לגן אני רוצה להרגיש שאני יושב במכונית ספורטיבית. בשירוקו מרגישים את זה. ב GTI צריך לנסוע מהר בשביל להרגיש את זה. לשירוקו צליל אנמי משהו, אז ציפיתי שלפחות ל GTI יהיה צליל מיוחד, אבל גם כשלחצו אותה (ביקשתי מהבעלים לנהוג, לא רציתי ללחוץ אותה בעצמי) לא הצלחתי לשמוע את שריקת הטורבו.

2. ירידת ערך: מחירון שלל GTI משנת 2007 הוא 130 אלף ומחירון של שנת 2006 הוא 107 אלף - כלומר ירידה של 23 אלף ש"ח בשנה (ואל תגידו לי ש 2007-2008 נמכרות מעל מחירון, בדקתי מול כל אלה שהיו בשוק וניתן להוריד אותם למחיר מחירון).

לשירוקו חדשה ירידת ערך דומה - אז אם מוסיפים את האחריות, היא אמורה להיות זולה יותר לאחזקה.

3. כן, השירוקו יפה בעיני ואני אוכל להחזיק מכונית שלוש דלתות רק בשנה וחצי הקרובות. GTI (בגירסת חמש הדלתות) אוכל להחזיק גם עוד הרבה שנים.

פורסם

דווקא למנוע של הGTI יש גרגור נחמד מאוד, בקשר לשריקת טורבו, יש אבל לא ברמת שופוני.

בקשר למחירונים, כופפת אותם יפה מאוד כדי לשכנע את עצמך :).

מחירון 2006 הוא 109 כיום, מחירון 2007 הוא 125. (אני מדבר על ידניות 3 דלתות)

הדור 5 היחידה שנמכרת כיום מעל המחירון היא 2006 ידנית מכיוון שהמחירון שלה נמוך משמעותית משאר הגרסאות.

אפשר לתת כמה אלפים מעל על רכב שמור רק מעצם העובדה שמדובר על רכב מאוד נדיר בשנים האלה (כל אלה שראיתי גם אכלו פיצוץ כזה או אחר) ועקב כך שאם לא אתה תשלם, מישהו אחר ישלם.

איתן, לא נעים לי לומר לך אבל זה נשמע כאילו אתה מחפש שופוני על פני פרקטיות. :)

רכב שנפל ממחיר של 230-250 כחדש לאיזור ה100 אלף כבר לא יחטוף ירידה משמעותית ,לעומת זאת השירוקו רק בתחילת הדרך.

אבל כ%$ומו הכסף, העיקר ההנאה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דווקא למנוע של הGTI יש גרגור נחמד מאוד, בקשר לשריקת טורבו, יש אבל לא ברמת שופוני.

בקשר למחירונים, כופפת אותם יפה מאוד כדי לשכנע את עצמך :).

מחירון 2006 הוא 109 כיום, מחירון 2007 הוא 125. (אני מדבר על ידניות 3 דלתות)

הדור 5 היחידה שנמכרת כיום מעל המחירון היא 2006 ידנית מכיוון שהמחירון שלה נמוך משמעותית משאר הגרסאות.

אפשר לתת כמה אלפים מעל על רכב שמור רק מעצם העובדה שמדובר על רכב מאוד נדיר בשנים האלה (כל אלה שראיתי גם אכלו פיצוץ כזה או אחר) ועקב כך שאם לא אתה תשלם, מישהו אחר ישלם.

איתן, לא נעים לי לומר לך אבל זה נשמע כאילו אתה מחפש שופוני על פני פרקטיות. :)

רכב שנפל ממחיר של 230-250 כחדש לאיזור ה100 אלף כבר לא יחטוף ירידה משמעותית ,לעומת זאת השירוקו רק בתחילת הדרך.

אבל כ%$ומו הכסף, העיקר ההנאה.

מסכים עם כל מילה. גם ככה, במקרים כאלה, למחירון אין הרבה משקל אלא רק בתור אינדיקציה כללית. החלטה של הלב!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אייל, כתבתי ש 2007-2008 נמכרות סביב מחירון. אתה ואני יודעים ששיחקת אותה בזה שמצאת 2006 מיד ראשונה במצב מצויין - והירידה הגדולה מידי לוי יצחק נותן ל GTI כל שנה עושה את ה 2006 (השנה הראשונה בה נמכר הדגם) לקנייה מצויינת.

גם את ה 2007 האדומה שיצאה עכשיו ל YAD2 עכשיו בעקבות זה שאני לא קניתי אותה אפשר להוציא במחירון.

שופוני???

על מי?

על אשתי?

על ההורים של הילדים האחרים בגן?

על השכנים הפנסיונרים שלי?

זה בערך כל מי שיראה אותי עם הרכב. בעבודה כבר סימנתי לי מקום חנייה נסתר ואף אחד לא יעלה על הדעת שאני לא מגיע במכונית של העבודה.

האם לבחירה ברכב שיפה בעיני אתה קורה שופוני?

פורסם

אני לא מבין למה "שופוני" זה דבר רע.

אני קונה רכב מהלב!! ורכב יפה בהחלט נוגע לי בהחלטה אמוציונאלית.

בעברי כמעט וסגרתי על פיאט קופה כי היא פשוט עשתה לי את זה מאוד !

וכן , לנהוג על רכב שיוצא דופן ונראה טוב זאת הרגשה טובה! מספיק עם כל השחקנות.

אני רוצה לראות אחד ממכם מקבל מפתחות של פרארי ליד ומוותר על זה כי "זה מוציא עיניים".

איתן - סחתיקה על הבחירה.

אני אישית עדיין יעדיף גולףGTI6 על שירוקו 2.0T גם בגלל הפוזה והאמוציונאל האישי שלי לGTI לעומת השירוקו!

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...