Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אז ככה קניתי סאב של חברת MTX חדש מהחנות .

הסאב הורכב באוטו ומוגבר על ROCKFORD 501 BD (מונו).

אחרי שבועיים של עבודה עם הסאב כשהוא דופק כמו שצריך ועובד מעולה הוא פתאום נשרף,חזרתי לבעל החנות אמרתי לו שהסאב נשרף ובמסגרת האחריות קיבלתי סאב חדש.

לפני שקיבלתי סאב חדש בעל החנות עשה איזה שהיא "בדיקה " ואמר לי שהמגבר שלי מוציא זרם חשמלי לחיבורי אודיו של הסאב.

הוא אמר שאני צריך לשלוח את המגבר לתיקון כי הוא התקלקל ואם הוא נותן לי עכשיו סאב חדש אז עליו כבר אין לי אחריות.

אני מעלה את השאלה הזו כאן בגלל שאני בכלל לא בוטח בבעל החנות ולשאול אותכם מה עליי לעשות ? יש איזו שהיא בדיקה קלה שאני יכול לעשות ולדעת מה קורה עם המגבר באמת? אפילו בעצמי ..

תודה רבה לעוזרים

שבת שלום וסופ''ש רגוע לכולנו

פורסם

בוקר טוב ניר

אם תרשה לי מספר הערות

למיטב הבנתי בעל החנות החליף לך לסאב חדש ועל פניו זה נשמע כאילו הוא לא עשה לך בעיות

זה כשלעצמו נשמע טוב הוגן ופייר (אני לא רוצה להיסחף ולהתחיל לספר לך עד כמה אנשים מקיזים דם כדי לקבל את האחריות שהובטחה להם מבעלי חנויות ביום פקודה)

מה שצורם יותר לאוזן הוא שלאחר בדיקה מסקנתו הייתה שהמגבר לא תקין (אני אישית לא כל כך מבין איך הוא החליט זאת, כשכל מגבר מוציא מתח לאודיו כך זה עובד) איך ולמה הוא שיחרר לך את הרכב במצב הזה ????

מה הרעיון או ההגיון של בעל מקצוע לשחרר רכב כשמראש לדעתו המצב לא תקין ??

במידה והוא הודיע לך שאין יותר אחריות לסאב החדש אני מציע לך להיכנס למרכז התקנות ולבצע בדיקה מקיפה לכל המערכת כדי לא להישאר עוד שבועיים עם לשון בחוץ וסאב בפח.

סופ"ש מעולה

דרור

פורסם
בוקר טוב ניר

למיטב הבנתי בעל החנות החליף לך לסאב חדש ועל פניו זה נשמע כאילו הוא לא עשה לך בעיות

זה כשלעצמו נשמע טוב הוגן ופייר (אני לא רוצה להיסחף ולהתחיל לספר לך עד כמה אנשים מקיזים דם כדי לקבל את האחריות שהובטחה להם מבעלי חנויות ביום פקודה)

כל הכבוד שהחליפו לו רמקול שרוף , זה ממש נדיר . אני שרפתי רמקול פשוט של קנווד ואמרו לי אותו דבר בדיוק , הם אמרו שצריך לחפש את הבעייה , כי זה לא הגיוני שהוא נשרף , וגם אם החדש יישרף שוב , אז אין החלפה בחינם , רק בתשלום של כסף .

פורסם

בדרך כלל רמקולים נשרפים בגלל כיוון לקוי ולא בגלל בעיות במגבר. מגבר הוא מוצר פשוט ואמין, בטח כאשר מדובר במגבר מבית טוב.

אני מציע לך לגשת למישהו שיודע לכוון או שיתן לך דגשים לכיוון עצמאי. סאב לא צריך "לדפוק", סאב צריך להשתלב עם שאר הרכיבים במערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לכם על ההתענייניות וההעזרה זה דבר ראשון.

עכשיו לשאלתי הבאה.

אוקיי יצא תותח שהחליף לי את הרמקול השרוף כרגע אני במצב שהמערכת עובדת כל הרכיבים עובדים ואני מפחד בטירוף שעוד משהו ישרף או יידפק... להזכיר שהמונו המדובר נקנה מיד שנייה ועובד כבר שני וחצי על הרכב, מה שמביא אותי לפחד שהוא כן נדפק. עוד פעם אני לא מומחה בנושא האלקטוניקה אבל איך אני בכל זאת יכול לבדוק מה מקור הבעיה איפה אפשר לעשות את זה? ומה עליי לעשות ברמה הפשוטה שאני יכול לבצע בתור חובבן ולא בעל מקצוע?

פורסם

זה שהמגבר עובד כבר שנה וחצי לא אומר דבר על מצבו ה"מכני".

כל עוד הוא לא הגביר רכיבים בעלי התנגדות קטנה ממה שהוא יכול להתמודד, לא עבד לאורך זמן בעוצמה מלאה ולא עבד במקום סגור לאויר והתחמם, כנראה שהוא תקין.

אם אתה מאיזור המרכז תגיע מחר למפגש ותקבל סיוע בכיוון המערכת.

מתחדשת*

• תוכן חדש...