Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה דה ז'וו עצבני אתה עושה לי.

הייתה לי C5 כזו עם השריקה המדוברת.

בהתחלה החליפו משאבה הידראולית שנזלה וחשבו שמשם הגיעה החריקה, ואחרי שזה קצת עזר,אבל לא פתר את הבעיה, והרכב עבר 3 מוסכים ואף אחד לא הצליח לומר לי מאיפה זה, נסעתי לחבר בירושלים, פורומיסט יקר, שהקשיב לרעש ואחרי שניה אמר לי: "לא היו לך רכבים הידרופנאומטיים נכון? השריקה מגיעה מאותו איזור של הרצועות, מהצינור ההידראולי"

ספציפית אצלי זה מה שהיה, אם היית שם אוזן ליד הצינור ההידראולי (זה שמגיע מצד שמאל מעל הבולם כשאתה עם הפנים לרכב) היית שומע את זה, תמיד התחיל רק כשהרכב היה מגיע לטמפ' עבודה (אחרי 5 דקות נסיעה) זה הטריף לי את השכל ולא הבנתי מאיפה זה בא. נסיעה על C5 של חבר מהעבודה הבהירה לי שכנראה ככה המערכת עובדת.

מה שרשמת לי עכשיו זה 1 על 1 מה שיש לי אחרי חמש דקות נסיעה זה מתחיל מה הנזק שלך היה בסוף? מה עלות התיקון?

פורסם

שום נזק, סתם החליפו חלקים ופתחו לי ת'כיס והארנק.

בהתחלה חשבו שזו המשאבה שנזלה, אבל זה לא פתר.

המשאבה זה החלק היחיד שהיה צריך להחליף.

בפועל החליפו גלגלות, מותחנים והשד יודע מה עוד.

אחרי כמה חודשים הרכב נמכר, בלי שעשו כלום.

כמו שכתבתי מקודם, שני מכונאים בירושלים אמרו שככה המערכת עובדה, זה מגיע בגלל לחץ גבוה מהצינור (אני מוסיף עכשיו הנחה שלי, זה מגיע אחרי שהשמן חם והמנוע ב 90 מעלות), ואחרי שנסעתי ב C5 של חבר הייתה אותה שריקה בדיוק, ואז נרגעתי סופית. אם זה מציק לך, כנס לאחד המוסכים ותבקש לשבת ב C5 זהה לשלך כשהמנוע חם ותקשיב לשריקה, אני די משוכנע שהיא תגיע גם משם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
שום נזק, סתם החליפו חלקים ופתחו לי ת'כיס והארנק.

בהתחלה חשבו שזו המשאבה שנזלה, אבל זה לא פתר.

המשאבה זה החלק היחיד שהיה צריך להחליף.

בפועל החליפו גלגלות, מותחנים והשד יודע מה עוד.

אחרי כמה חודשים הרכב נמכר, בלי שעשו כלום.

כמו שכתבתי מקודם, שני מכונאים בירושלים אמרו שככה המערכת עובדה, זה מגיע בגלל לחץ גבוה מהצינור (אני מוסיף עכשיו הנחה שלי, זה מגיע אחרי שהשמן חם והמנוע ב 90 מעלות), ואחרי שנסעתי ב C5 של חבר הייתה אותה שריקה בדיוק, ואז נרגעתי סופית. אם זה מציק לך, כנס לאחד המוסכים ותבקש לשבת ב C5 זהה לשלך כשהמנוע חם ותקשיב לשריקה, אני די משוכנע שהיא תגיע גם משם.

אבל זה לא היה לי ברכב שקניתי אותו זה התחיל רק אחרי שהוחלף נוזל קירור לא מאמין שזו התשובה ככה הרבה. זה נשמע כמו חור קטן שבגלל ההתחממות בורח ממנו כמו קיטור וזה עושה את השריקה הזאת

פורסם

קשה לי להאמין שמעל ל2 מוסכי רשת לא זיהו את התקלה

מיכוון שהשריקה הנ"ל ידועה ומוכרת בקרב המוסכים שמתמחים ברכבים אלו

ישנה סידרה של משאבות מים שנוצרה אצלה הבעיה של השריקה הנ"ל

עד 2008 יוצרו משאבות המים מפלסטיק מ 2009 מיצרים אותם מאלומיניום

בקיצור 99.9% הרעש מגיע מהציר של משאבת המים מהדור הישן

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

לא נעים אבל אין מצב שיש רעש באזור החגורת סתם. לC5 מחלת רעש במשאבת מים שעומדת להתפגר,מותחן טימינג,מותחן אביזרי שרות = הגה כוח או אלטרנטור.

הפולי העליון מורכב משני חלקים עם גומיה בין החלקים נוטה להתפרק,כנ"ל פולי תחתון בנוי דומה. בקיצור אין מצב שנשאר רעש אלא עם לא החליפו מה שצריך להחליף.

בהצלחה

פורסם
קשה לי להאמין שמעל ל2 מוסכי רשת לא זיהו את התקלה

מיכוון שהשריקה הנ"ל ידועה ומוכרת בקרב המוסכים שמתמחים ברכבים אלו

ישנה סידרה של משאבות מים שנוצרה אצלה הבעיה של השריקה הנ"ל

עד 2008 יוצרו משאבות המים מפלסטיק מ 2009 מיצרים אותם מאלומיניום

בקיצור 99.9% הרעש מגיע מהציר של משאבת המים מהדור הישן

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

במצב כזה אפשר לתקן את זה או שפשוט מחליפים משאבה ? ובמידה ומחליפים זה לחדשה מאלומיניום? מה עלות של החלפת משאבה פחות או יותר?

פורסם

רועי בוקר טוב,

אני ממליץ שתיסע לשאפט, או לכל מוסך אחר שאתה סומך עליו, כדי שיאבחנו ויפתרו את הבעיה הספציפית הזו, וכן יעשו הערכה יסודית של מצבו של הרכב.

שווה להשקיע קצת עכשיו כדי לקבל יותר שלוות נפש...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בוקר טוב אחי,

אני ינסע אליהם השבוע ויעדכן מה שנשאר לי לאחל זה רק שיהיה לשנינו בהצלחה עם הרכב המדהים הזה ושקט ובלי נזקים בכיס :) יום טוב

פורסם

"כל מה שנשאר לך" זה לשמור על הרכב, להשקיע בתחזוקה שוטפת איכותית ולא להזניח תקלות.

בברכת נסיעה טובה ובטוחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
"כל מה שנשאר לך" זה לשמור על הרכב, להשקיע בתחזוקה שוטפת איכותית ולא להזניח תקלות.

בברכת נסיעה טובה ובטוחה.

תודה אחי גם לך אנחנו צריכים את זה :) אני חושב שהסיטרואן התרגל אליי דבר ראשון הפסיק לשרוק לי סתם כנראה הבין שאני שלו דבר שלישי החלפת הילוכים פתאום חלקה לגמרי השריקה בבלימה גם הפסיקה , כיף לקום בבוקר עם רכב כזה מקווה להגיד את זה עוד שנתיים עד השידרוג הבא ל C5 :)

פורסם

אני לא יודע אחי זה הפסיק לבד מוזר אני מנסה לחשוב מה עשיתי שונה ו... כלום אותו סדר יום אותה נסיעה אותו תדלוק מוזר

• תוכן חדש...