Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הונדה אקורד האמריקאית שנמכרה פה בתחילת שנות האלפיים יכולה להתאים לצרכיך.

מציעה נסיעה מאוד נינוחה ונעימה.

פורסם

אני יכול להמליץ על המקסימה, ברשות חבר קרוב ניסן מקסימה שנת 2005 מאוד שמורה עם ק"מ נמוך. האוטו מאוד מאובזר ולא נופל מרכבי מנהלים של היום, אם זה מבחינת ריפודי עור, מערכות חשמליות, בקרת אקלים, מתזים לפנסים הקדמיים ועוד.

מבחינת המנוע היא מצויידת במנוע V6 2.0 אמין עד כה לא עשתה בעיות ולא ראתה מסוך למעט תיקון במערכת החשמל ( חלונות ). רכב גדול ורחב , מפנק ונעים מה שלדעתי הופך אותו לכלכך משעמם (הבחור בן 21 וממש לא אוהב את האוטו). המנוע דיי חלש בתחילת נסיעה אך בטורים גבוהים יותר מתנהג במכובד, אם כי אני ממליץ להשיג אחת עם המנוע 3 ליטר.

שיהיה בהצלחה ידידי.

פורסם

רק מקסימה. ברשותי יש אחת שנת 96 כשנה וחצי. אמינה ברמות על. יד שניה עם 180000ק"מ , תא מטען שלא מבייש מיני ואן ,הרכב נוח ושקט ברמה כזו שרק רעש הצמיגים נשמע. הפנים של הרכב נראה כמו ביום שיצא מהחברה וגם נשמע ככה. הדבר היחיד שיש לשים לב אליו היא שרשרת הטימינג שמצריכה שימוש בשמן לא פחות ממעולה. מה גם שמומלץ מנסיון לבצע החלפת שמן מנוע אחת ל10000 קילומטר ולא כל 15000 אחרת המותחנים של השרשרת ימותו בטרם עת, אצלי הכל תקין ואפילו לא מרעיש בקיצור רכב משעמם אמין חזק ומומלץ. אגב גם אם יציעו לי כפול ממה שהוא שווה אני לא מוכר. בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל המגיבים והמסייעים.

נרכשה אתמול מקסימה 2003, עם כ 151,000 ק"מ, יד שניה, פרטית.

היתה חריגה קטנה בתקציב (של כ 15.0K) - כפרות.

התגובות שלכם סייעו לי מאוד להתמקד במקסימה.

תודה, ושבת שלום.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תודה לכל המגיבים והמסייעים.

נרכשה אתמול מקסימה 2003, עם כ 151,000 ק"מ, יד שניה, פרטית.

היתה חריגה קטנה בתקציב (של כ 15.0K) - כפרות.

התגובות שלכם סייעו לי מאוד להתמקד במקסימה.

תודה, ושבת שלום.

יואב

תתחדש. רכב אמין ומרווח, ובדגמים האחרונים אחרי מתיחת הפנים נראה טוב בהרבה ומאוד "ייצוגי".

אני אישית הייתי הולך על S80 2.9, סאאב או אלפא אבל זה אני. לא סובל יפנומטיות.

אגב - אם לפי החלומות שלך לקנות רנו זה חלום בלהות, ולניסאן אותו היבואן, מה אמורים להבין מכך?!? :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היי, תתחדש על הרכב, רכב נפלא ללא ספק, אבל תדע שלפעמים תצטרך למצוא את עצמך מול קרסו בכל מיני מקרים

(אצלי בטראנו - ידית אורות עקב קצר + פין קאליפר עקב התיישנות ותפיסה), לא זול הסיפור, אני אישית הרמתי ידיים מהרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מממ...מממ...קרסו...קרסו...לא מתכוון להתעסק איתם. זו אכן היה הסיבה העיקרית בגללה לא רציתי את המקסימה, ותודות לקרסו, גם המחירים שלהן ברצפה (צריך לדעת לפרגן כשאפשר...:wink: ).

ימים יגידו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...