Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו כן צריך לבדוק בין אחד החיבורים לגוף ולא ביניהם.

כמו שכתבתי קודם, כבר ביצעתי גם בדיקה כזו

....בדקתי את ההתנגדות בין חיבורי המתח וההארקה של גוף החימום כשמודד ההתנגדות שלי (לא מותג ידוע) מכוון למדידת התנגדות בטווח של 20K, הופיע מספר כלשהו על הצג לרגע ונעלם.

כיוונתי את הבורר למדידת התנגדות בטווח של עד 200K, הוא הראה קריאה ראשונית של 30 והמספרים התחילו לעלות ולעלות עד שעברו את ה 100.

בכל אופן, בגלל אילוצי עודף הכביסה שהצטברה וחוסר הזמן הפנוי שלי. דחפתי חזרה את גוף החימום המקורי למקומו מבלי לחבר את חוטי ההזנה שלו והכביסה כובסה תוך שימוש בתכניות החימום.

גוף החימום המנותק כמובן לא עבד, וכצפוי, לא היה קצר חשמלי שהקפיץ את הפחת. כך שניתן כעת לומר בוודאות שאכן גוף החימום הוא המקור לתקלה.

היום אחה"צ פירקתי את גוף החימום, כשהוא יצא (הפעם ידעתי מה אני אמור לעשות תודות לעצות המועילות שניתנו לי בשרשור זה) ראיתי שרובו ככולו מכוסה אבנית לבנה פרט לקטע מסוים (כחמישית מאורכו) שבו הוא שחור ורקוב.

ניקיתי את שאריות האבנית {והיו לא מעט גושי אבנית} שנשארו במכונה.

כעת נותר לי רק לרכוש ולהרכיב גוף חימום חדש.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

דבר עם החבר'ה בטכניקה סגא בצל אביב

החברה הכי אמינים בתחום.

לא תתאכזב גם ייעוץ מלא בטלפון הם מברכים גם מבלי שתרכוש אצלם.

כבר תיקנתי

3 פעמים את המכונה

פעמיים את המדיח

ופעם אחת את המקרר בעזרתם

תמיד העצות היו מועילות!

• תוכן חדש...