Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קוראים לי אוראל ואני חדש בפורום, אני מחפש רכב ראשון שיהיה עד כמה שיותר ספורטיבי (אני יודע שאין באמת רכב ספורט במחיר הזה) בתקציב שלא יעלה על 20 אלף שקל. גיר ידני כמובן, נפח מומלץ 1400-1600.

חשבתי כבר על מגאן קופה, אבל על 1600, מה יש לכם להגיד עליה?

כמו כן חשבתי גם על מיצובישי קולט שגם תפסה את העין שלי, היא נראית ספורטיבית ולא יקרה אבל איך הביצועים שלה וכמה היא רואה מוסך?

אני לא המבין הכי גדול שראה הפורום הזה אז תנסו להיות כמה שיותר נחמדים :roll:

תודה.

פורסם

לפי התקציב אני מסיק שאתה מדבר על הקולט לפני המתיחה, סה''כ שני הרכבים טובים, ואת המושג ''רואה מוסכים'' זה תלוי במה הרכב עבר בידיים הקודמות, אישית אני הייתי מעדיף את הקולט, אבל בגלל שאני סובייקטיבי לגבי הרנו שאני לא אוהב כל כך בלשון המעטה, הכי חשוב זה לבדוק היסטוריית טיפולים של הרכבים האלה כי הרבה מהם ננהגו על ידי חבר'ה צעירים ככה שצריך ממש סבלנות ומזל בנושא הזה.

דרך אגב התקציב כולל יישור קו וביטוחים כי אם כן זה לא יספיק לך לדעתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם תחפש תמצא, גם קולט ומגאן לא צעירות ודרוש מאמץ למצא שמורות.

מצטרף ל המלצה על 306 או 106 XSI/GTI , רק אם תמצא אחת שמטופלת ושמורה - דורש קצת סבלנות.

Wild Shark.

פורסם

בנוסף לצרפתיות ניתן לבדוק אופציה איטלקית:

אלפא 145/146

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...