Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה העיקרית שבעטיה ניתן לחשוב על סטופי, היא המקרה הבא:

רוכב תקוע עומד בצד הדרך כשידו מושטת כלפי מעלה ובין אצבעותיו תקועה סיגריה כבויה.

לפי אמנת "א.מ.ב.ה" הסימון הזה הוא ה"אס-או-אס" של האגודה, וחובה עליי לעצור בכל מחיר כדי לסייע לרוכב מעשן שנתקע בלי אש, גם תוך כדי סיכון עצמי.

".

:lol::lol::lol: אהבתי....

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ורוב הסיכויים עם הטכנולוגיה של היום, שלא יהיה בידך שום מידע או אביזר שיוכל לחלצו, למעט אם אתה נוהג על "מעבדת שירות מ.מ.ס.י".

ומה אם זה MZ?

האופנועים נחלקים ל- 2:

אלו שנתקעים ואלו שלא!!

על הקטגוריה הראשונה עונים כל סוגי האופנועים.

על הקטגוריה השניה נמנה ה-MZ .

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם

אם כבר . . .

יצא לי לעצור פעם בשולי כביש 1 , ולחכות עם ראנר 200 לגרר (נקרעה לו הרצועה) במשך שעתיים. (לא מיהרתי לשום מקום , ולא היה לי לב להשאיר אותו לבד לחכות... :screwy: ).

לפני שבוע , מצאתי את עצמי ממתין לגרר , לבד ובלי אש... :conf:

לפחות הגרר היה יעיל , ושעה ורבע אחרי שעצרתי , הייתי בדרכי החוצה מהמוסך (רצועה....)

פורסם

על היצירתיות ...

:lol: וקרה לכם פעם ששכחתם את המורכב איפושהו ???

אני מכיר איזה סיפור כזה שפשוט קורע אותי מצחוק כל פעם שאני נזכר , אבל אין לי כוח להקליד עכשיו .

אז מילא ..., חוזרים לעבודה אבל ביום ראשון MOTOGP . יש למה לחכות , להתראות !

פורסם

וקרה לכם פעם ששכחתם את המורכב איפושהו ???

אני מכיר איזה סיפור כזה שפשוט קורע אותי מצחוק כל פעם שאני נזכר , אבל אין לי כוח להקליד עכשיו .

אז בשביל מה כתבת תגובה ?? :mad:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
על היצירתיות ...

:oops: פעם אחת . . .

החברה כבר עם קסדה וכפפות , מוכנה לעלות , אני יורד מג'ק אמצע ואינסטנקטיבית מתחיל בנסיעה :shock: לא הספקתי לעבור יותר מ3-4 מטרים ונזכרתי שמשהו חסר , התנהגתי כאילו זה היה מכוון , רק נסיעה קצרצה , לוודא שהכל תקין לפני שנוסעים...

פאדיחות...

פורסם
על היצירתיות ...

:oops: פעם אחת . . .

החברה כבר עם קסדה וכפפות , מוכנה לעלות , אני יורד מג'ק אמצע ואינסטנקטיבית מתחיל בנסיעה :shock: לא הספקתי לעבור יותר מ3-4 מטרים ונזכרתי שמשהו חסר , התנהגתי כאילו זה היה מכוון , רק נסיעה קצרצה , לוודא שהכל תקין לפני שנוסעים...

פאדיחות...

:lol::lol:

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

וקרה לכם פעם ששכחתם את המורכב איפושהו ???

אז בשביל מה כתבת תגובה ?? :mad:

אז ככה גרשון ... קודם כל טוב שאתה במגמת שיפור - "גרשון המשפר" וכתבתי תגובה כי רציתי להגיד סחתיין לנשיא !!! וגם לגרום לאנשים אחרים לספר סיפורים דומים .

אז למה הגבת לי אם אין לך מה להגיב ? :p

אני פשוט עצלן ואין לי כוח לשפוך יצירות ארוכות על דפי הרשת (רק במקרים שממש משעמם לי ) אז אם יש לך מה לספר , ספר , אם לא .............. חפש !

פורסם
על היצירתיות ...

אני מכיר סיפור על מישהו (רוכב R750 מהענף) שיצא "רייסים" עם אופנוע אחר כשאשתו על המושב האחורי.

היא נפלה כשהם יצאו לדרך.

הוא לא עצר והמשיך עד ש"נתן בראש" לרוכב השני.

כשהוא חזר (לאחר שגילה שהאישה חסרה) היא כבר הייתה בשלבי ההעמסה לאמבולנס וכל הרוכבים מסביב לא ידעו איפה לקבור עצמם כשהיא פתחה עליו את הפה.

הם כבר לא נשואים היום.

8)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
על היצירתיות ...

אני מכיר סיפור על מישהו (רוכב R750 מהענף) שיצא "רייסים" עם אופנוע אחר כשאשתו על המושב האחורי.

היא נפלה כשהם יצאו לדרך.

הוא לא עצר והמשיך עד ש"נתן בראש" לרוכב השני.

כשהוא חזר (לאחר שגילה שהאישה חסרה) היא כבר הייתה בשלבי ההעמסה לאמבולנס וכל הרוכבים מסביב לא ידעו איפה לקבור עצמם כשהיא פתחה עליו את הפה.

הם כבר לא נשואים היום.

8)

LOL :lol:

מפתיע שהם לא נשואים...חחחחחח :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

10 שנים כשהיינו צעירים ויפים היינו בגואה , הודו .

ישבנו בשוק הפשפשים ככה כל החבר'ה ופתאום מגיע איציק על הקטנוע ההודי המעפאן שלו .

אנחנו :"אה, מה קורה בנאדם ?"

איציק : "תגידו , ראיתם את משה ?"

אנחנו : "לא, למה ?"

איציק :" כי נסענו ביחד למאפסה (עיר הודית שנמצאת כמה קילומטרים משוק הפשפשים שעל החוף) ואיבדתי אותו "

אנחנו : " מה זותומרת איבדת אותו "

איציק: " וואלה אין לי מושג , הרכבתי אותו על האופנוע מאחור ועכשיו כשהגעתי לכאן אני רואה שהוא איננו......"

אנחנו נקרעים מצחוק כי הבנאדם פשוט גמור . אשכרה איבד ת'חבר שלו בדרך.

איציק :" מה ? יכול להיות שהוא נפל בדרך ולא הרגשתי ?" ." וואלה לא יודע "

אחרי איזה שעה מגיע משה מקלל

משה :"יא חתיכת פסיכופת , איך ברחת לי ?"

איציק:"יא דפקט , לאן נעלמת ? "

משה : " בואנה יא גנוב , עצרנו לתדלק במאפסה , נכון ?! גמרת לתדלק אמרת לי לעלות לאופנוע ואיך שאני מרים ת'רגל כדי לשבת אתה נותן גז ומבריז . חשבתי שתחזור לקחת אותי .אבל אתה נוסע 10 קילומטר ובכלל לא שם לב שחסר לך מורכב מאחור "

איציק :" אז איך באת ?"

משה :" במונית ! אלא מה ?"

בלייב זה היה פשוט קורע ! כן ,קורע לגמרי .. על חוף הים בגואה , שמחים ומאושרים ......

פורסם
10 שנים כשהיינו צעירים ויפים היינו בגואה , הודו .

ישבנו בשוק הפשפשים ככה כל החבר'ה ופתאום מגיע איציק על הקטנוע ההודי המעפאן שלו .

אנחנו :"אה, מה קורה בנאדם ?"

איציק : "תגידו , ראיתם את משה ?"

אנחנו : "לא, למה ?"

איציק :" כי נסענו ביחד למאפסה (עיר הודית שנמצאת כמה קילומטרים משוק הפשפשים שעל החוף) ואיבדתי אותו "

אנחנו : " מה זותומרת איבדת אותו "

איציק: " וואלה אין לי מושג , הרכבתי אותו על האופנוע מאחור ועכשיו כשהגעתי לכאן אני רואה שהוא איננו......"

אנחנו נקרעים מצחוק כי הבנאדם פשוט גמור . אשכרה איבד ת'חבר שלו בדרך.

איציק :" מה ? יכול להיות שהוא נפל בדרך ולא הרגשתי ?" ." וואלה לא יודע "

אחרי איזה שעה מגיע משה מקלל

משה :"יא חתיכת פסיכופת , איך ברחת לי ?"

איציק:"יא דפקט , לאן נעלמת ? "

משה : " בואנה יא גנוב , עצרנו לתדלק במאפסה , נכון ?! גמרת לתדלק אמרת לי לעלות לאופנוע ואיך שאני מרים ת'רגל כדי לשבת אתה נותן גז ומבריז . חשבתי שתחזור לקחת אותי .אבל אתה נוסע 10 קילומטר ובכלל לא שם לב שחסר לך מורכב מאחור "

איציק :" אז איך באת ?"

משה :" במונית ! אלא מה ?"

בלייב זה היה פשוט קורע ! כן ,קורע לגמרי .. על חוף הים בגואה , שמחים ומאושרים ......

:shock::?:):D:lol::roflmao::king: ענק

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

קטנועים בשוליים - פה הנטיה לא ברורה...כי בדרך כלל הדבר הראשון שאתה אומר זה "שאני יעצור לקטנוע?"..תתבישו

כולנו אופנוענים.

אבל מצד שני....בדרך כלל זה שליח..שבדיוק עכשיו קיבל טלפון מהחברה.ו"על זין שלי..שתיקרר הפיצה".

או שהוא עדיין תוהה אם כפר וויתקין שה אחרי נתניה או לפני נתניה.

אחח, אלו היום הימים.

tygger עדיין זוכר את היום הנפלא בו שלח שליח על דיוק 125 למשלוח בחדרה אחרי שהנ"ל החליט לאחר לעבודה ואילץ אותו לצאת עם מעטפות במקום הסיגריה של הבוקר.

עדיין התמיהה בקולו מעלה חיוך:

"מה? לחדרה עם מעטפה אחת?!?"

משלוח דחוף זה משלוח דחוף...

:lol:

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

בטוח חבר שלך היה מסטול, איך אפשר שלא לשים לב שאין מורכב, הם תמיד מציקים בגב. :D

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...