Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ניתן לנקרות פנס קדמי עכור עם חומצה (80% חומצה נראה לי,כזאת שמוכרים בגלון בחנויות בניין) כמו שאני מנקה איתה את האבנית בבית ??

תודה.

פורסם

חומצה?

רוצה להרוס את הפנסים?

יש כל מיני שיטות, בפורום יש משתמש (ספונסר), אשר מתמחה בחידוש פנסים ומוכר ערכה במחיר סביר (129 ש"ח):

http://www.cartaract.com/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חומצה?! טוב שלא חשבת על ברנר...

יש קיטים למכירה שמיועדים לניקוי הפנסים, המחירים באיזור ה 120-150ש"ח וזה מחזיק ליותר מזוג פנסים.

פורסם

:lol:

קראתי את הנושא עם משחת שיניים וגם לגבי ערכה שמעתי......

רציתי לבדוק אולי גם בעזרת חומצה ניתן להסיר את העכירות של הפנסים (כמו שאני מסיר אבנית ממשטחי פלסטיק בבית)

אבל מהתגובות אני מבין שלא ....

:lol:

טוב,תודה בכל מקרה.

פורסם

לידע הכללי שתבין, העכירות היא לא אבנית.

ברוב הרכבים המודרניים (כמעט כולם) הכיסוי השקוף שאתה רואה בפנס הוא עשוי מפלסטיק, עם הזמן השמש גורמת לשכבה הראשונה להישרף וזו העיכירות שאתה רואה.

מה שצריך לעשות זה להסיר את השכבה השרופה בעזרת שיוף(יש ערכה הכוללת ניירות שיוף, מישחות להגנה והברקה וכו)

פורסם

החומצה תסיר לך גם את הפנס, לא רק את העכירות.

תנסה עם משחת שיניים, זה אמור לעבוד.

תמרח על הפלסטיק שכבה של משחת שיניים, שפשף חזק עם מטלית ואחרי שתראה שהפלסטיק שקוף תשטוף עם מים.

אין צורך לגרגר.

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

החומצה לא תעשה כלום לפלסטיק. חומצה ממיסה חומרים סידניים ולעכירות הפנס אין קשר לזה.

אתה יכול להשתמש בשיטות המקובלות, שדנים בהן רבות בפורום.

• תוכן חדש...