Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לבצע כיוון גלגלים לאחר ההחלפה.שינוי של חצי סיבוב-סיבוב גם כן גורם לשינוי הכיוון.

במקרים כאלה אני נוהג למדוד בעזרת קליבר את המרווח המדוייק בין האום לבין תחילת ההברגה ונועל את הקליבר במידה הזו עד לסיום העבודה. בנוסף אני סופר את הסיבובים בפירוק ובהרכבה ולאחר הסגירה משווה שוב את המרווח בעזרת הקליבר (שנעול עוד מקודם במידה ההתחלתית).

בשיטה הזו הסיכויים לפספס סיבוב הם דיי אפסיים :wink:

• ספונסר פורום
פורסם

כל הכבוד על ביצוע העבודה

ההערות שנתן אביב מסכמות את העיניין

רק נקודה אחת אני אחדד כאן והיא החובה לבדוק כיוון גלגלים

בכל החלפה של תפוח הגה או מוט היגוי

התפוחים לעולם לא זהים במיוחד חליפיים למיניהם

כך שכיוון הגלגלים משתנה אפילו אם ביצוע העבודה היה מדוייק מבחינת

החזרת התפוח לאותה הנקודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
...בוק תחת הסרן (שים לב בתמונה הוא לא תחת המשולש הוא תחת הסרן עצמו) עדיף בהרבה מאשר תחת הסף של השלדה, זה חלק מאוד מאוד חזק ואין סיכוי לגרום נזק לסף

אין בעיה של חוזק במיקום שבו הונח הבוק. הבעיה היא שהבוק הזה לא מתאים למיקום ועלול להחליק/לברוח מהמקום. במיקום הזה צריך להשתמש במשהו בסגנון קערה, כמו שיש נניח ברוב מגבהי העגלה.

יצרן הרכב קבע נקודות להרמת הרכב. אלו הן הנקודות המתאימות והבטוחות ביותר להרמה. כאשר מתאימים את הבוק אין סיכוי לגרימת נזק ללהב הסף.

פתרון אחד הוא חירוץ ראש הבוק. אני דווקא פחות אוהב את הפתרון הזה כיוון שהוא עלול לגרום להחלשה משמעותית של הבוק בנקודות המסומנות (במיוחד אם נעשה בחוסר זהירות).

attachment.php?attachmentid=200104&stc=1&d=1273954177

בסופו של דבר מדובר ביצקת ברזל סינית מעפנה. חירוץ בהחלט מחליש משמעותית.

הפתרון שאני יותר אוהב הוא יישור הראש וחיבור ע"י הברגה תותב שהוכן בהתאם למטרה הזו. אני אפילו מדביק גומי על התותב כדי לפזר את הלחץ טוב יותר ולמנוע נזק לסף.

משהו כזה:

attachment.php?attachmentid=200106&stc=1&d=1273955234

לאחר יישור הראש קודחים חורים בקצוות, מבריזים ומחברים את התותב בעזרת ברגים.

head.jpg

mt.jpg

• תוכן חדש...