Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתחם אוטו-דיל החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מן הסתם, השיטה מוכרת... הסוכני מכירה עצמם שמגיע אליהם נניח אדם בא בשנים, שרכש GTI ממיטב כספו וכעת מגיע לשדרג לדור השישי לצורך הדוגמא... במקום שהסוכן יתחיל לערבב אותו בכל מני טרידאין שיורידו לו מעט ממחיר המחירון הוא מציע ללקוח אופצייה למכור את הרכב באופן פרטי למכר צד שלישי במחיר מחירון וככה הרכב למעשה לא מגיע לעולם למגרש.

אני לא חושב שיש שום דבר פסול בכך, גם הצד המוכר וגם הקונה מקבלים רכב מעולה במחיר מחירון או לעיתים קרוב מאוד לכך, מה שכן צריך שהאדם שמגיע לעשות טרידאין ממש לא יבין\ירצה להתעסק במכירה של הרכב.. זה תנאי הכרחי להצלחת העניין.

אבי.

לא התכוונתי לזה בצורה הזו.

לפעמים אפילו סוכני המכירות לא מעורבים בזה אלא ברגע שמגיע רכב מעניין, הודעה מועברת לבעלי עניין והרכב נחטף.

אני מניח שקיימים גם מקרים של סוכנים שנותנים מידע מקדים לאנשי קשר באוטודיל על רכבים שנעשה עליהם טרייד אין.

בשורה התחתונה מה שאני רוצה לומר: אם יש שם רכב ספורטיבי מבוקש במצב מדהים , צריך לבדוק היטב כי אם הוא באמת היה כזה מוצלח, הוא לא היה שם מלכתחילה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא כולם רוצים "רכב ספורטיבי מבוקש".

אתה יודע מה? אפילו הרוב המוחץ לא רוצים.

GTI זה רכב נישה.

אוטודיל זה מתחם MAIN STREAM.

אני מאמין שיש יותר ויותר מגמה לעבור לקנייה ורכישה ממגרשים מאשר מאנשים פרטיים.

פורסם

בארה"ב מאוד מקובל שמכוניות חדשות קונים ממגרשים

אתה הולך למגרש מהלך בכיף בין המכוניות רואה אחת שמתאימה לך מבחינת איבזור\דגם\צבע\מנוע וכו'

אומר לו אני רוצה את זאת, נכנסים למשרד מדברים על הא ועל הדה שמים מקדמה אתה נכנס לרכב ונוסע הביתה

שם מזמינים רכב רק אם באמת אתה רוצה משהו יחודי ומיוחד שאין לו "על המדף" וגם אז, הוא בודק שניה במחשב מגלה שיש במגרש של עיר שכנה ולמחרת על הבוקר גרר מוריד לך אותו בבית.

פורסם

עתיד הזכרת לי את הסיפור עם החברת השכרה שאמרו תשים מקדמה כדי שיביאו לפה את הרכב ממגרש אחר :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הייתי היום באוטו-דיל ויש שם שירוקו עם 18 ק"מ (שמונה עשרה, לא שמונה עשרה אלף) שנשארה מימי המכירות המרוכזים. היא עם תוספת של מערכת מולטי-מדיה ומצלמת רוורס ובהתמקחות אפשר להוציא אותה בכ- 10K פחות מבצ'מפיון.

היתרון הגדול הוא שבצ'מפיון ניתן להזמין רק למשלוח של 21.6 ואילו באוטו-דיל מקבלים מייד.

אוף... חבל שזו שבאוטו-דיל אפורה. בשחור היא נראית הרבה יותר טוב.

מה שלא מצא חן בעיני זה שביקשתי נסיעת מבחן ונעניתי בחיוב. לא לקחתי בסופו של דבר, כי מיהרתי - אבל זה לא בסדר שמוכרים רכב חדש שעשו בו נסיעות מבחן.

פורסם

מה עשו בו נסיעת מבחן?:shock:

על מה אתה מדבר?

אמרת בעצמך שלרכב יש רק 18 ק"מ.

נותנים סיבוב זה לא טוב, מעניין מה הייתה דעתך אם היית רוצה לעשות סיבוב על הרכב שאתה מתכונן להוריד עליו איזה 150K ש"ח והיו אומרים לך, לא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבא שלי חיפש רכב לא ליסינג לא מזמן,עברנו דרך כל הטרייד אינים של היבואנים.

אצל כולם אפשר להשאיר טלפון ומתי שהם שומעים שמגיע משהו לפי בקשתך הם מתקשרים ומציעים לך.

הרכבים הכי מלוקקים הם של אנשים שמחליפים רכב ברכב זהה.

לקוח שיש לו גולף לדוגמה ומחליף לחדשה הולך ליבואן ועושה טרייד אין במחיר מאוד טוב,עדיף לו לעשות את זה מאשר לסבול מכל המטרידים ולהרוויח 1000 ש"ח.

למי שאוהב את VAG אין מקום יותר טוב למצוא רכבים שלהם.

רכבים של חברות אחרות במגרש הם במצב הרבה פחות טוב.

אייל

פורסם
הסוחר לא נרשם במניין הידיים, אפילו אם הרכב עבר בין מספר סוחרים.

עובדה: הרכב שבמודעה המצורפת (מודל 2007 עם 9800 ק"מ!) הגיע לאוטודיל בבני ברק (שם התעניינתי בו) ע"י מישהו שעשה טרייד-אין לאלפא GT חדשה. הוא שהה באוטודיל יומיים ולפתע נעלם משם.

פתאום הוא הופיע במגרש רכב בכפר יאסיף. התקשרתי לברר ונאמר לי ש"קנה אותו בחור מת"א והביא לנו אותו בלי להעביר בעלות, האוטו נשאר יד ראשונה".

רק המחיר קפץ מ 160 אלף ש"ח ל 170 אלף ש"ח (מחיר אחרון לסגירה, לא המחיר שמופיע במודעה).

מה שמעניין זה שאוטודיל הצליחו להעיף את הרכב תוך יומיים ואצל הסוחר בכפר יאסיף הוא תקוע כבר הרבה זמן.

בעבר גם אני התעניינתי ברכב שהיה באוטודיל ולאחר מכן הגיע לטרייד אין הנ"ל...כנראה שהם קונים מאוטודיל רכבים בפחות מהמחיר המבוקש ומוכרים ביותר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מה עשו בו נסיעת מבחן?:shock:

על מה אתה מדבר?

אמרת בעצמך שלרכב יש רק 18 ק"מ.

נותנים סיבוב זה לא טוב, מעניין מה הייתה דעתך אם היית רוצה לעשות סיבוב על הרכב שאתה מתכונן להוריד עליו איזה 150K ש"ח והיו אומרים לך, לא!

זה שנותנים סיבוב על רכב משומש זה מקובל. עם רכב חדש זו בעייה. כמו שאתה לא יכול לבקש בצ'מפיון סיבוב על רכב שאחר כך יימכר ללקוח (אלא אם כן הלקוח יקבל את זה בהנחה ניכרת), אני מצפה מאוטודיל לא לתת נסיעות מבחן על רכב חדש. נכון שהיו לו רק 18 ק"מ, אך אולי מתוכם היו 10 ק"מ שמישהו ביצע בהם נסיעת מבחן אגרסיבית? אולי דווקא בקילומטרים האלה אימצו את מגדש הטורבו וכיבו אותו בלי לתת לו להתקרר?

בעבר גם אני התעניינתי ברכב שהיה באוטודיל ולאחר מכן הגיע לטרייד אין הנ"ל...כנראה שהם קונים מאוטודיל רכבים בפחות מהמחיר המבוקש ומוכרים ביותר.
האם גם במקרה שלך מדובר במרצדס או ב.מ.וו.? יכול להיות שמעריכים שבני דודינו בצפון יסכימו לשלם יותר מאשר הלקוחות הפוטנציאלים במרכז.
  • תוכן חדש...