Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון שמש בגג, האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ כבר פה, ותהיתי האם חלון שמש בגג משדרג את הנסיעה באוטו?

כאלה שכבר יש להם, האם יש הבדל משמעותי מרכב בלי?

וכאלה שעשו, על איזה הוצאה מדובר?

האם זה מצריך שינוי ברישיון?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקיץ כבר פה, ותהיתי האם חלון שמש בגג משדרג את הנסיעה באוטו?

כאלה שכבר יש להם, האם יש הבדל משמעותי מרכב בלי?

אני מוצא את חלון השמש בגג מאוד שימושי, אין נסיעה שאני לא פותח אותו - בכל עונות השנה.

גם מזרים אויר מבחוץ, גם גורם לסירקולציה של האוויר דרך פתחי האוורור וגם מאפשר לך להציץ על הכוכבים/גשם/שמש (כמובן לא בזמן נסיעה.. :-))

בתור אחד שנוהג על מכונית עם הפיצ'ר הזה אחרי שבעברו נהג על מכוניות בלי, אני ממליץ בחום.

נ.ב: עדיף סאנרוף עם 2 מצבים - מצב פתוח לחלוטין ומצב "חרך" (או בשמו השני: מצב פוזה). שניהם שימושיים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

סאן רוף זה ממש כיף.

גם כשהוא סגור - זה מוסיף אור בסלון הרכב וזה נחמד מאוד ומשפר את האוירה הקודרת :D

כשהוא פתוח - יש זרימת אויר וסירקולציה טובה מאוד ברכב. גם הגגות האלה שיש להם רק שיפוע משפרים את הסירקולציה.

קח בשחבון שביום ממש חם ושמש ישירה, לא יהיה לך כיף לנסוע עם חלון פתוח. כמו כן במהירויות גבוהות מתחיל להיות די רועש.

חשוב מאוד מאוד להקפיד על התקנה מקצועית מאוד, כי התקנה חאפרית יכולה לגרום לנזילות ותופעות לא נעימות אחרות כמו חלודה.

לגבי מחירים, אולי אתה יכול להתחיל פה

בשרשור שהדבקתי יש גם המלצות לשני בעלי מקצוע וגם התיחסות לפן החוקי של רישום ברישיון.

בהצלחה,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

סאנרוף זה מצרף שהוא בגדר חובה, כמה שזה נשמע מגוחך,

עד היום היה לי בכל הרכבים והרכב היחיד שלא היה לי ממש ממש ממש זה חסר לי.

פורסם

אני גם מהתומכים, גג ללא ספק ממנף את העיניינים.

ואני גם טוען שמצב "פוזה" תורם רבות לזרימת האוויר ברכב. דווקא את המצב של גג פתוח לגמרי אני לא ממש אוהב.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
אני גם מהתומכים, גג ללא ספק ממנף את העיניינים.

ואני גם טוען שמצב "פוזה" תורם רבות לזרימת האוויר ברכב. דווקא את המצב של גג פתוח לגמרי אני לא ממש אוהב.

אני תומך בגישה של "מצב פוזה", ברוב הזמן אני במצב הזה. מעולה בעיקר בכבישים מהירים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לטעמי זה מיותר לחלוטין.

אני לא משתמש בו אף פעם.

הוא מוריד בצורה משמעותית ביותר את מרווח הראש.

עוד מקור לנזילות ועוד רכיב שעשוי להתקלקל.

המשמעות האמיתית שלו (יחד עם המשולשים שהיו פעם בחלונות הקדמיים) היתה ליצר זרימת אויר ברכב לצורך אוורור. עם הופעת הכמעט חובה של מזגנים במכוניות הוא הפך ללא רלוונטי.

לראיה אגב מכוניות שנמכרות באירופה, פעם כמעט לכולם היה חלון בגג והיום כמעט ואין.

פורסם

כמו שכתבו קודמיי, מומלץ בחום

בלילה ובערב כיף שהוא פתוח, אפילו חלקית

ובכלל כיף שמגיע אור מלמעלה גם כשהוא סגור

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מומלץ בחום , ב4 הרכבים האחרונים שלי היה סאן רוף וזה פריט שאני לא מוכן לוותר עליו גם בעתיד.

עם זאת- רק סאן רוף מקורי, אם המטרה היא לקחת רכב בלי ולהתקין בו - התשובה היא : עדיף להימנע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קשה לי לקנות רכב בלי סאנרוף,התרגלתי לחלון שמש, כל הרכבים שקניתי בעבר עד היום היו עם סאנרוף,

עוד כיוון אויר וזה די נחמד במיוחד בשעות הלילה שמזג אויר נעים.

SUZUKI JIMNY

פורסם

אחרי שהתרגלתי לסאנרוף, קשה לי מאוד לראות את עצמי רוכש רכב שאין לו כזה.

פעמים רבות, לעתים גם כשחם (אבל לא חום קיצוני) אני מעדיף לנסוע עם סאנרוף פתוח מאשר להדליק מזגן.

בנוסף, מצטרף למה שאייל כתב: סאנרוף ברכב זה אך ורק מקורי - כזה שהרכב הגיע עמו מהמפעל. אני לעולם לא ארכיב במכונית שלי סאנרוף מהתקנה מקומית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף, יש לי סאנרוף בטראנו, פתוח תמיד !! או במצב "פוזה" (פעם השארתי את זה ככה וירד גשם אז הרווחתי גם שטיפה פנימית אוןדהאוס) ואם יש יום יפה ולא חם או ערב, אז הוא פתוח לגמרי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...