Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הזמנתי דוד אחורי מאיביי והדבר היחיד שביקשו ממני במכס זה אישור ממשרד התחבורה (שזה פשוט להביא להם קבלה מאיביי ולבקש חתימה) ואישור על המחיר.

הדוד לא נמס ולא שטויות. נראה מצויין במחיר שבחיים לא היה ניתן להשיג בארץ...

אתה מתכוון שאת הקבלה מאיביי אני נותן למשרד התחבורה והם חותמים על זה ועם הקבלה והחתימה של משרד התחבורה אני הולך למכס ומשחרר את החבילה ?

Only RWD

פורסם

מצטער על ההתעלקות על השרשור יש לי 3 שאלות קטנות על הדוד הזה:

1) האם זה חוקי? או שאפשר להוריד על זה מהכביש?

2)מצויין שם משהו על משתיק, זה באמת שקט או מרעיש מאוד?

3)האם הדוד הזה יתאים ל 307 xs אוטו' 1.6?

תודה מראש!!

פורסם

אם בתעודת משלוח יהיה משהו שרק מרמז על חלק כלשהו לרכב (אפילו וינקר) תצטרך לסוע למשרד התחבורה בת"א ברחוב המלאכה ולשכנע את ראובן לאשר לך להכניס את זה לארץ.

אם החלק הזה לא אוניברסאלי, אלא וינקר של רכב ספציפי ההזנה/קבלה מאיביי,פייפל וכו' חייבת להיות על שם של בעל הרכב התואם לחלק!! ולא משנה אם הוא זה ששילם בכרטיס האשראי שלו או של סבא שלו.

הסיפור הזה כל כך מסורבל שעדיף כבר לייבא רק דברים נדירים שאין בארץ.

אני מדבר מניסיון אישי של הזמנות מאייביי של חלקים לרכב ושטויות.

ומי שינסה לבנות על לעשות קומבינה במכס ולהגיד שזה עלה רק 50$ אז אני אחדש לכם, המכס יכולים להריץ חיפוש של המוצר הספציפי באינטרנט ולהעריך את השווי שלו למרות שבתעודת משלוח שלו רשום 50$. ניסיתי את כל השטויות האלה, כולל לרשום שזה מתנה וכולל לרשום שהבקליות האחוריות עולות 80$. אל תשכחו הם פותחים את החבילה לפניכם ובודקים מה יש שם.

בהצלחה..

פורסם

פפריקה :

את החלק הראשון לא כולכך הבנתי.. אבל נגיד והמוצר כולל המשלוח לא עולים מעל ה49 דולר אז כל ה"חלק הראשון" שכתבתה פג ?

ז"א אין קשר בין המכס לחבילה ?

מ.ב:

המשלוח מסתכלים על מחיר המוצר בלבד או על מחיר המוצר +המשלוח ?

Only RWD

• תוכן חדש...