Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי כמה שנים של שדרוגים איטיים, מדודים ומושכלים על הלאון 4 שלי (היצרן קורא לה לאון_קופרה_4), ואחרי שחשבתי שהגעתי לאחד הרכבים המאוזנים והבריאים שיש בישראל (בריא = לא בהכרח חזק) השבוע התכבדתי בסיבוב התרשמות על רכב סטנדרטי ולא משופר בכלל - הלאון קופרה R החדשה...

מעבר לכך שהרכב הספציפי הגיע בצביעת WTCC מהממת ו"בעייתית", שלא מאפשרת לנסוע כמו שצריך, עקב המבטים של העוברים ושבים, צעקות, נפנופי הידיים .... רק שלא יזרקו אבנים :shock:, הבנתי עד כמה התקדמה הטכנולוגיה בזמן שאנחנו משחקים ב"נדמה לי", מנוע ה TFSI 2.0 בגירסה החזקה ביותר שלו אי פעם בסיאט (265 כ"ס, 35 קג"מ אם אינני טועה) הוא פשוט פנינה שלא תאמן, נכון שחסר מעט מומנט סביב 2000-3000 סל"ד (טוב, הטורבו הקטן והזריז פינה מקום למשהו גדול יותר), אבל מעל זה, ולא משנה באיזה הילוך, הזמן בין 4000 סל"ד לקו האדום נמדד בחלקיקי שניה :crazyeyes, בנוסף, אני לא מבין למה הייתי צריך האלדקס כבד ומסורבל, כאשר בדגם החדש, הדיפרנציאל האלקטרוני החדש (XDS) עובד שעות נוספות ומטפל בהעברת כח באמת מגניבה לכביש (בכל זאת, הנעה קדמית ו 265 כ"ס), כמו שכתבתי, מעל 4000 סל"ד הרכב מאיץ כמו ב ה מ ה ... בקיצור, אין דרמות, אין קירקושים, אין פירפורים ושטויות, הכל סגור ועובד מקורי מהיצרן כמו שעון שוויצרי !!!

לצערי (ולשמחתו של דדי) לא יצא לי לנסוע בכביש נסיעה ראוי ומאתגר, אבל ההגה המגניב והקצר, מערכת הבלימה הבהמתית והעוצמתית בצורה בלתי נתפסת (אני חושב שאחת הטובות בהן נתקלתי, ונתקלתי בהרבה), המתלים המאד מאוזנים (ונוחים לשם שינוי) והעברת ההילוכים המאד מדוייקת, משלימים חוויה ....... וכאן אני חושב שלא ראוי "לקלקל" לכתבי הרכב את הכתבות שכנראה יתפרסמו בשבועות הקרובים, אבל אין ספק שכרכב של פחות מ 1000 שקל לכל כ"ס, יש כאן פנינה אמיתית.

אהה כן ... היו גם כיסאות ספורטיביים מדהימים, גם מאחור הכל מעור איכותי, המראות מתקפלות מהשלט, מערכת מולטימדיה, אקלים ,DVD ועוד מיליון טריקים וכפתורים שאני לא מבין בהם כלום, פרט לכפתור שעושה OFF לרדיו ולכל שאר השטויות, ונותן אפשרות לשמוע את אחד ממערכות הפליטה המגניבות שיש :) ... איך תאר כאן מישהו רכב דומה - רכב "בן של מוכרת מזון"

לסיכום: הלאון-4 שלי יתחיל אולי בקרוב לחפש בית חדש :roll:

ליאור

הצביעה הכי קרובה לכלי המבחן, למי יש תמונה עדכנית ???

leon1.jpg0ac597d7-e873-4955-b118-33dc0a3d47b6Large.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המתלים המאד מאוזנים (ונוחים לשם שינוי)

עדיין לא נהגתי בעצמי, אבל דיברתי עם קולגה שכן נהג ואמנם הוא אהב מאוד את הרכב, אבל לא יכל שלא להתלונן מאוד על נוחות הנסיעה האיומה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי רוני

מוזר הקולגה שלך :) ... אני אמנם עם מתלים די קשוחים בלאון הנוכחי שלי - KONI\EIBACH, ושילדת ה MK4 שלי נחשבת נוחה עד רכה, אבל להגיד "נוחות נסיעה איומה" על הקופרה R החדשה נראה לי קצת מוגזם, היא נוחה הרבה יותר מהלאון הנוכחית שלי, אפילו זויות הגלגול של ה R יותר מוחשיות.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תראה, אולי התרגלת לסטאפ מאוד קשיח, אבל קשה לי להאמין שה-R רכה יותר מהקופרה הרגילה, שעליה כן נהגתי ויצאתי מותש לחלוטין ועם כאבי גב, כך שיש לי תחושה שבמובן הזה הוא כנראה צודק. מבחינתי, אגב, דבר כזה מאוד פוגע באטרקטיביות של החבילה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ליאור, אין ספק שזו מכונה מדהימה, אבל היא לא מצדיקה בעייני (לפחות לא במחיר שדיברו עליו עד לא מזמן) את ההפרש מלאון קופרה רגילה (אפשר לספור ביד אחת את יתרונותיה על הקופרה הרגילה)

ובנוגע ל"שיפורים" - עד שלא נכנסת לסצנת השיפורים של רכב מסויים - אל תגיד לא כדאי :wink: (עדכון תוכנה, מהסולידי ביותר, לרכבי TFSI עם K04 כמו זה, מוציא שם 322 כ"ס ואני לא זוכר כמה קג"מים)

בכל מקרה, אם החליטו לתמחר אותה במחיר שפוי - שתף אותנו.

-----

פורסם

תמונה מלפני שבוע בערך...

28333_395113623549_742233549_3974657_2736572_n.jpg

מישהו יכול לשפוך אור על ההבדלים המדוייקים בינה לבין הקופרה הרגילה? (דדי אתה יותר ממוזמן).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נסעתי על הרכב הזה ואני מתגעגע לרמת ההנאה שהייתה לי מהקופרה R

הרכב צולם באירוע של סיאט קלאב.

y5wzom0tjclq.jpg"]y5wzom0tjclq.jpg[/url]

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

רשום צבע צהוב זה שהדביקו עליו מדבקות זה לא משנה מה שנקרא "פרסומת".

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

צבע הרכב הינו כסף מטאלי (:lol:) ורואים זאת בספי הדלת (ממש לא צהוב),

לגבי פרסומת אז כאן שום פרסומת אלא מעבר לזה !.

המחיר שלו דווקא מאוד שפוי ביחס למתחרות וכן לתמורה.

רוני,

הR אכן מרגישה נוחה יותר מקופרה (נהיגה בשתיים לנסיעה ארוכה-R באר שבע וחזרה ) למרות הג'אנט היותר גדול (19) וחתך הצמיגים (35).

נ.ב

סיבוב ההגה מהאמצע לאחד הצדדים הינו סיבוב וחצי (:shock:).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אבל ת'אכלס מה ההבדלים בין הרגילה ל-R, חוץ מג'אנטים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מעניין. יש מישהו מומלץ לדבר איתו בסוכנות בשביל תיאום נסיעת מבחן?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...