Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת לקנות סיטרואן ברלינגו או פיג'ו פרטנר שנת 2007.

אנחנו משפחה בת שש נפשות - שני הורים, שלושה ילדים וכלב. הכלב הוא הסיבה לקנייה של האוטו מהסוג הזה. בלתי אפשרי לנסוע עם הילדים ואיתו ביחד. כמובן שגם שיקול המחיר נכנס לעניין - מכוניות מתאימות אחרות הן הרבה יותר יקרות.

שאלתי היא: האם כדאי לחפש בסוכנויות מסוג "לובינסקי טרייד" ודומות? שם הם נותנים שנה אחריות, אבל אני לא ממש יודעת עד כמה הן אמינות. מצד שני, גם אם מחפשים ביד2 אפשר ליפול על רמאים.

בנוסף, אנחנו חייבים שיהיו לאוטו שתי דלתות צד, בגלל הילדים.

איפה לדעתכם כדאי לחפש?

תודה רבה,

איריס

פורסם

הברלינגו היא סוס עבודה (מדבר על גרסת ה1.9TD) יש לנו בעסק 7 כאלה ועוד 2 רנו קנגו,הסיטרואן ראו פחות מוסך,לא שהרנו בעייתית אבל לא מזמן הייתה לנו בעיה עם אחת מהן שהשביתה את הרכב ליומיים.

בכל אופן ה7 שבעסק אצלנו נמצאות שם כבר 5 שנים+ ועובדות כמו סוסי עבודה עם קילומטראז שנושק ל300 אלף+ (נוסעות ללא הפסקה-לכל רחבי הארץ).

אני לא יכול להגיד כמה היא מרווחת למשפחה שלמה כי אצלנו אין מושבים אחוריים,הם מפורקים למטרת העמסת סחורה וכו',אבל אני כן יכול לומר שהברלינגו רכב אמין להפליא,גם שהוא לא מתוחזק משהו (לפעמים אנחנו לא בידיוק מדייקים בזמני הטיפולים מסיבות ברורות של לחץ בעבודה,אבל האוטו עדיין חסר תקלות).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ישנן אלטרנטיבות לברלינגו.

מה התקציב שלכם ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שלום,

לובינסקי טרייד נותנים חצי שנה אחריות לרכב מסחרי (לאומת שנה על פרטי).

אני כן ממליץ לבדוק אצלם (את הרכב שבסמלון שלי קניתי מהם).

מדובר ברכבי ליסינג של היבואן עם הסטוריה מלאה של הטיפולים\תאונות - מקום די אמין, ועם אפשרויות לתשלומים ועוד.

הבעיה העיקרים מבחינתך, הדרישה ל 2 דלתות צד - יש מספר יחסית קטן של הרכבים כאלה.

ואני ממליץ להתמקד בפרטנר, כי בשנת 2007 היה מבצע לפרטנר- 2 דלתות צד ללא תוספת תשלום .

אני בסוף קניתי רנו קנגו מודל 2007 בגלל תנאים יותר טובים - לטעמי גם מבחינת הנוסעים\הנהג הרבה יותר נוחה מפרטנר\ברלינגו.

אם אינכם יכולים ללא דלת צד נוספת, קודם כל תמצאו ברלינגו\פרטנר\קנגו עם 2 דלתות צד, כל השאר אחר כך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לידיעתך, רנו קנגו היא היחידה מבין מסחריות קטנות, שיש לה דגם עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי.

יש יותר סיכויים למצוא מכונית כזאת עם קילומטראז' נמוך ובעלות פרטית.

החיסרון שלה - צריכת דלק פחות טובה משל דגמי טורבו דיזל ידניים (מצד השני, לא רשמת את כמות הנסיעות שלכם, אולי זה פחות קריטי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי אני טועה, אבל לא יצא לי אף פעם לראות קנגו בנזין אוטומטית עם 2 דלתות צד.

לדעתי, כולן הגיעו בתצורה אחידה, עם דלת צד אחת.

אם כבר את קונה ברלינגו לשימוש משפחתי, תנסי לקנות את הדגם המפואר, ניתן לזהות אותו חיצונית לפי ידיות של הדלתות בצבע הרכב. יש בו מספר תוספות, כמו דיפון פלסטיק מלא גם בחלק האחורי, מדף עליון, רשתות לחפצים, ועוד מספר פרטים, שמבדילים אותו מטנדר עבודה סטנדרטי . יש גם יותר סיכוי, שדגם כזה היה בידיים פרטיות. ההתעקשות על דלת צד נוספת מובנת בהחלט, אבל מכוניות כאלו הן בערך חמישה אחוז מכלל הברלינגו, שנמכרו.

לכו לסוכנות סיטרואן, ברלינגו עדיין עומדות חדשות בתצוגה, תבדקו אם אתם יכולים להסתדר עם דלת צד אחת.

אה וכמעט שכחתי - להתמקד במנוע 1600 בלבד..

פורסם

אומנם לא בתקציב שציינת, אך הברלינגו/פרטנר שנמכרה כאן החל מאמצע 2008 עדיפה עשרות מונים על-פני קודמתה!

• תוכן חדש...