Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום,

שוב שכחתי כלל מספר 3 ברשימת הכללים: אל תקנה בגדים ברנואר מן (יש לי לפחות 5 פריטים בעבר שקניתי והחזרתי/החלפתי). לא כי הם גרועים, אלא כי זה לא הסגנון שלי.

בקיתור, קניתי ג'קט והחזתי אותו למחרת. מדדתי את כל החנות (ואני לא מגזים) ולא מצאתי כלום.. הלכתי לסניף אחר (לא כל הסניפים זה אותם בגדים) ומדדתי גם אותו. נאדה.

עכשיו אני תקוע עם זיכוי על 560 שח..

איפה אני יכול למכור אותו?

האם לעמוד ליד הקופות ולהציע את הזיכוי למישהו שבא לקנות תמורת 500 (קצת יותר מ 10% הנחה) זה לגיטימי? או שצפוי לי ריב עם המוכרים?

מישהו מכיר מכורים לרנואר-מן? :)

תודה,

פורסם

הבעיה היא לא רנאור, אלא שאתה קונה בגדים שלא מוצאים חן בעיניך. תן למישהו אחר, עם טעם, לבחור לך בגדים, ובתמורה תן לו את הזיכוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הבעיה היא לא רנאור, אלא שאתה קונה בגדים שלא מוצאים חן בעיניך. תן למישהו אחר, עם טעם, לבחור לך בגדים, ובתמורה תן לו את הזיכוי.

אם יש משהו שאני שונא, זה לקנות בגדים ואני באמת די גרוע בזה. כשיש בת זוג אני נעזר בה, כשאין.. זה מה שקורה.

בכל מקרה, בהנחה שאני אצליח להיפתר מהזכוי ב-500 ש"ח, שיעורשעולה לי רק 60 שקל- זה ממש בחינם :-)

450 ש"ח מזומן סגרנו? :)

חחח. ניסיון לא רע. 500. אם לא אני אחכה עד הסתיו, אולי אז הם יביאו משהו נורמלי..

בכל מקרה, מו"מ טוב להודעות פרטיות לא לפה :)

אף אחד לא התייחס לאפשרות של לחכות בקופות ולהציע לאנשים את הזיכוי תמורת 10% הנחה. גם אני לא משתגע על הרעיון, אבל בכל זאת?

פורסם

תנסה לפרסם ביד2

הוא טוב גם לרנואר לנשים?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תחכה עד מתי? לזיכויים לרוב יש תאריך שלאחריו הזיכוי לא יכובד.

תבדוק אם אין תאריך שמגביל את הזיכוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קח בחשבון שרוב החברות הללו מקבלות גם תלושי קנייה, והם ניתנים לעובדים בחינם או בהנחה של 10-20% מערכם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
קח בחשבון שרוב החברות הללו מקבלות גם תלושי קנייה, והם ניתנים לעובדים בחינם או בהנחה של 10-20% מערכם.

ו?

12345

פורסם

אין בעייה לעמוד ליד הקופה ולהציע לאנשים שמשלמים מזומן. כשאני עבדתי בזארה לקוחות היו עושים את זה תמיד, ולא הפריע לי או למנהלת. אם תיפול על מישהו נחמד, אפילו לא תצטרך להציע הנחה על הזיכוי.

אגב, לגבי תוקף הזיכוי, בד"כ זיכוי ברשתות אופנה גדולות תקף ללא הגבלת זמן.

• תוכן חדש...