Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אתרים כאלה ויש אחרים ,מה לעשות אם הטבע דורש ובארץ העניין מחוץ לחוק .

חוץ מזה לא התכוונתי להפקיד מיליונים ,כבר נכוותי פעם אחת מאתר הימורים ,מאז אני בקטנה , 12$-20$ לא יותר .

full-tilt אתר יחסית אמין ,למרות שכל מתכנת בקלות יכול להכניס תולעת אם ידע איך האתר בנוי .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין, אחרי שנחשפה הונאת הפוקר/ הימורים הגדולה באינטרנט, צריך להיות תמים או טמבל בשביל להמר בכסף אמיתי באינטרנט.

שיהיה לכולכם לבריאות.

תרשה לי לסבר את אוזניך,

בתור עובד עד לא מזמן בחברת "רנדום לוג'יק" או בשמה האחר 888 (חברה בבעלות ישראלית, ואף ממוקמת בהרצליה)

עבדתי בגיברלטר, שם יושבים כל השרתים של החברה, והממשק בעצם מתנהל משם.

אני יכול להגיד לך ש:

1. 3 פעמים ביום מגיע בודק מטעם הממשל, מריץ תוכנת אלגוריתים שפותחה ע"י הממשל, לבדיקת רנדומליות של הקלפים

2. בתור מנהל הרשת, זה עם ההרשאות הכי גבוהות בחברה, לא היה לי שום אפשרות לראות קלפים של משתמשים עד שלא הסתיימה היד - זאת אומרת שבזמן שיש משחק, אין באפשרותי לדעת מה מחזיקים שחקנים ביד עד שהקלפים לא נזרקו ועברו לסיבוב הבא

3. האבטחה סביב המתקן - הן ברמת NETWORKING והן ברמה פיזית (החל משומרים, מצלמות, כרטיסי אישור לכל פעולה (הייתי מסתובב עם 7 כרטיסים עלי - ש 5 מהם נכנסים לכספת כשאני יוצא מהחדר - חדר שלם של מעל 30 איש שתפקידם לזהות FRAUD) אדירות

מה שאתה מדבר - זה על ULTIMATEBET, שזו אפילו לא חברה, אלא PIGGYBACK - כמו למשל שיש פוקר ב STANJAMES אבל זה בכלל על רשת אחרת - הם רק משכירים מהם מקום

החברות הגדולות נכון להיום - 888, FULL TILT POKER, POKER STARS אין שום סיכוי למצוא בהם איזשהו רמאות. וההיגיון מאחורי זה מאוד פשוט

הבית תמיד מרוויח - תמיד

כיון שכשאני ואתה ומשה וחיים משחקים, הבית לא באמת נמצא שם - הוא נותן לך שולחן, נותן לך ז'יטונים, נותן לך דילר חביב - אבל הוא לא באמת שם, הכסף שלו לא משחק - ולכן כל X % מהקופה הולך לבית, והבית לא מבזבז כלום.

לכן לא שווה לבית לרמות כי אין למה. מה גם שאנשים משחקים ב FULL TILT לדוגמא במיליוני דולרים (יש כמה חבר'ה שהם מה שנקרא PRO'S שיושבים עם חצי מיליון דולר בשולחן, לפעמים מיליון - אז נכון שחלק מהם ממומן, אבל הרוב לא, והכסף הוא כסף אמיתי)

בקיצור להגיד שלהמר באתרי פוקר (הידועים מבינהם כמובן, אינני מדבר על הקטנים שנמצאים ברשתות פוקר אננונימיות) זה רמאות - זו שטות גמורה, ודעה מאוד קדומה ולא מבוססת.

מצד שני אפשר כן להגיד - ששחקן לא מיומן, שאינו מכיר את עולם האינטרנט (גם אם הוא שחקן מאוד טוב בלייב) יפסיד הרבה מאוד עד שיתחיל להרוויח באינטרנט - וזאת בגלל שבאינטרנט יש כלים שצריך להכיר (כלי סטיסטיקה, כלים לבדיקת היסטוריית ידיים והתנהגות של שחקן וכו')

** לבחור מעלי - לשום מתכנת אין סיכוי להכניס שום תולעת. האנשים היחידים שיודעים באמת איך עובד האלגוריתים בממשק, הם אנשים שקודם כל העתיד שלהם מאוד ורוד, והם עושים הרבה מאוד כסף, ודבר שני מכוסים בחוזה כלכך צמוד שכשהם קמים בבוקר הוא משאיר עליהם שכבה. אין שום סיכוי שאפילו אות אחת מהאלגוריתים הזה יצא לאנשהו - וגם אם יצא - תוך פחות מ 3 דקות התוכנה תרד, יבנה UPDATE ויצא 2 דקות אחרי כן.

פורסם

מחזק את מה ששניר כתב, אתר fulltilt ואחרים וטובים ידועים בתור אתרי הפוקר הטובים בעולם וככאלה שמוכרים על ידי PROs האבטחה סביבם ושמירה על חוקי משחק קשיחים מבטיחים לשחקנים לשחק בבטחה.

כמובן שיכול לבוא היום שבו יצליחו לשבור את מנגנון רנדומליות הידיים ולקבל תמונת מצב על היד, שכן גם רנדומליות במחשב היא בסוף נוסחא שפועלת על ידי כל מני תנאי סביבה שבה היא רצה כגון האלגוריתם עצמו, חישובי שעה, ובעצם כל פרמטר אחר שתרצו החל ממזג האוויר, עד קריאת גובה הגלים באותו רגע נתון.. כל דבר למעשה שמהווה משתנה נוסף שיכול להקשיח על פיענוח וצפייה מראש של הקלפים.

הסיכויי שמישהו יצליח לשבור את המנגנון הזה מלבד צוות הפיתוח ועוד כמה כאלו ואחרים מורשים לדבר הוא שואף לאפס.

קיים, אבל שואף לאפס.

אבי.

פורסם
בלה...בלה...בלה...בלה....

אנשים פורצים לבנקים הכי מאובטחים בעולם, לבסיסי הצבא הכי מאובטחים בעולם ולאתרי האינטרנט הכי מאובטחים בעולם אז הבטחון של 100% בילתי ניתן לפריצה הוא קשקוש אחד מוחלט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כך, את כל כספך שים בתוך ישבנך, כי לפי מה שאתה אומר - זה המקום הכי בטוח.

כי אם תשים בבנק אז יפרצו אליו, ואם בבית אז גם אליו יפרצו.

אז באמת הדעה הזו של "שום מקום לא מאובטח, לשחק באינטרנט זה טיפשות" ממש דעה טובה.

המשך כך, וזהירות שאתה יושב.

פורסם
אנשים פורצים לבנקים הכי מאובטחים בעולם, לבסיסי הצבא הכי מאובטחים בעולם ולאתרי האינטרנט הכי מאובטחים בעולם אז הבטחון של 100% בילתי ניתן לפריצה הוא קשקוש אחד מוחלט.

בסדר. ואם אתה מקים עסק יש סיכוי טוב מאד שהוא יפרץ, שיקחו ממך פרוטקשן, שלקוח יפול לך בחנות ויתבע לך את הצורה. זה סיכון. בנאדם רציני ששם בנקרול באינטרנט לוקח אותו בחשבון (אגב להערכתי הסיכוי משהו כזה להערכתי הוא בסביבות 1:15,000)

בנוסף - אתרים רציניים כמו פוקרסטארז מאפשרים לך לקבל אפילו RSA TOKEN עם ססמא שמשתנה כל דקה וזה מביא את הסיכון הזה לקרוב לאפס. שלא לדבר על זה שיש סיכוי גבוה פי כמה שפלוני יפסיד את כל הכסף שלו בשולחנות כי הוא אהבל מאשר שיפרצו לו לחשבון.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אם כך, את כל כספך שים בתוך ישבנך.

הייתי מת לענות לך שאין שם מספיק מקום אבל לדאבוני נראה לי שבשל נתוניי הפיזיים ובשל דלות מצלצליי, יש שם מקום די והותר! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעניין איך התדרדרנו למקום חשוך כל-כך :lol:

בנימה זו האם ניתן להפקיד ל FULL-TILT ניסיתי שיטות אבל אולי פספסתי משהו ?

פורסם

מישהו מכיר את הפוקר של STAN JAMES? אמין לשחק שם? לפעמים ההפסדים שם נראים נורא מוזר, עד שיש לי 4 מאותו סוג ואני שם את כל הכסף שלי מישהו מוציא סטרייט פלאש, וזאת לא דוגמא אחד יש עוד המון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יתכן שיש משהו פישי ,אחרת איך ירוויחו? זו אחת הסביות להמאני לא משחק על כסף באינטרנט.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
נסה את האתר www.888.com

ישראלים לא מורשים לשחק שם (זה נגד החוק)

מישהו מכיר את הפוקר של STAN JAMES? אמין לשחק שם? לפעמים ההפסדים שם נראים נורא מוזר, עד שיש לי 4 מאותו סוג ואני שם את כל הכסף שלי מישהו מוציא סטרייט פלאש, וזאת לא דוגמא אחד יש עוד המון

אם זה באמת מה שקרה לך, יש קופת BAD BEAT (יש שם בין 20 ל 80 אלף דולר) והיא משתחררת למישהו שמפסיד עם רביעיה לסטרייט\רויאל פלאש.

בכלליות סטאן ג'ימס מקום נחמד לשחק, אבל מאוד לא מקצועי, המון באגים בתוכנה, מצד שני המון FISH יש שם :)

פורסם
מישהו יכול להשיג לי 4 לפטופים?

אני, קצר וניוטון רוצים לעלות שולחן :wink:

לפי החישוב שלי חסר לכם מישהו, אני מתנדב :roll:

• תוכן חדש...