Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(2)כניסה לפני הזמן של שחקן ז'לגיריס לתחום הצבע ע"מ לעצור את השעון וכדור מהצד למכבי.

עמית

הכדור היה של מכבי מהצד, בגלל שפיני לקח פסק-זמן.

:idea:

172

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמישהו יסביר לי למה שארס נחשב לכזה שחקן גדול???

אני ראיתי את המשחק מסוף המחצית ומאז הוא פשוט היה גרוע זרק זריקות מפגרות ניסה לעשות כל מיני דברים שפשוט לא עבדו.

סאבוניס שחקן אדיר והקהל של מכבי לא צריך לשרוק לו בוז אלא להוריד בפניו את הכובע אחד השחקנים הטובים ביותר שאי פעם היו בארץ.

מסכים איתך במאה אחוז, שאראס קלע רק ברבע הראשון 18 נקודות ואז התחיל לעשות שטויות ולנסות לקלוע מ10 מטר... ודבר אחד יש לי להגיד על פיני גרשון, מאמן הוא לא יודע להיות, ביצע חילופים לא קשורים, מאמן טוב היה המאמן של זלגיריס, ידע לבצע חילופים בזמן, אירגן את המשחק של הליטאים, ורק בסוף עם השלשה של שארפ הוא פישל.

השחקן המצטיין היה ללא ספק בלומנטל.

ואני באמת רוצה לדעת איפה אפשר לקנות חולצה של סבוניס?

פורסם

(2)כניסה לפני הזמן של שחקן ז'לגיריס לתחום הצבע ע"מ לעצור את השעון וכדור מהצד למכבי.

עמית

הכדור היה של מכבי מהצד, בגלל שפיני לקח פסק-זמן.

:idea:

אווופס. טעיתי :oops:

אכן בגלל כניסה מוקדמת.

:oops:

172

פורסם
מה קרה לא ראיתי

כמה נגמר המשחק

מי נגד מי?

כדורסל כמובן.

מכבי ת"א נגד ז'לגיריס קובנה.

הליטאים הובילו ואז 2 שניות לסיום שלשה מדהימה של שארפ! - יצאנו להארכה וניצחנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה קרה לא ראיתי

כמה נגמר המשחק

מי נגד מי?

טעות בידך....

אתה צריך לשאול איך ניגמר לא כמה ניגמר... :lol:

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם

אולי מישהו יסביר לי למה אנשים טוענים שהיה משחק מכור מצידה של הקבוצה הליטאית?

הרי גם הם היו זקוקים לנצחון לא??

פורסם

זה לא מצידם של הליטאים, אלא מצד היורוליג.

מכבי היא נכס כלכלי ליורוליג.

אם היא לא תהיה בפיינל פור, זה אומר פחות קהל, פחות כסף, פחות חשיפה.

:-)

פורסם

שאלה אחת....

מה הקשר?!

נכון שמכבי היא נכס ליורוליג, אבל הנהלת היורוליג לא יכולה לעשות כלום כדיי שמכבי תנצח במשחק. אם הליטאים היו מנצחים הם היו שמחים, אבל הנהלת היורוליג הייתה מפסידה מזה. זה לא אומר שהיא יכולה לעשות משהו בשביל שמכבי תנצח.

קח דוגמא מליגת האלופות.

ברור שהנהלת ליגת האלופות הייתה מקבלת יותר כסף במידה וארסנל, מילאן וריאל מדריד היו עולות לחצי גמר. אבל כל השלושה הפסידו ועפו. אני בטוח שההנהלה הייתה בעדם כדיי לקבל יותר כסף, אבל הם לא יכלו לעשות שום דבר כדיי שהם יעלו, וכנ"ל הנהלת היורוליג.

Back to the original - NC again.

פורסם

שאלה אחת....

מה הקשר?!

נכון שמכבי היא נכס ליורוליג, אבל הנהלת היורוליג לא יכולה לעשות כלום כדיי שמכבי תנצח במשחק. אם הליטאים היו מנצחים הם היו שמחים, אבל הנהלת היורוליג הייתה מפסידה מזה. זה לא אומר שהיא יכולה לעשות משהו בשביל שמכבי תנצח.

קח דוגמא מליגת האלופות.

ברור שהנהלת ליגת האלופות הייתה מקבלת יותר כסף במידה וארסנל, מילאן וריאל מדריד היו עולות לחצי גמר. אבל כל השלושה הפסידו ועפו. אני בטוח שההנהלה הייתה בעדם כדיי לקבל יותר כסף, אבל הם לא יכלו לעשות שום דבר כדיי שהם יעלו, וכנ"ל הנהלת היורוליג.

אני אסביר לך מה ההבדל.

אם אני זוכר נכון את הנתונים, בשנה שעברה, הקהל של מכבי היווה משהו כמו 40 אחוז מסך הצופים ביורוליג.

כלומר - קהל של קבוצה אחת בלבד, היווה ארבעים אחוז מסך הצופים בסך המשחקים של היורוליג.

אם אין מכבי ביורוליג - אין את כל הקהל הזה, יש פחות כסף ממפרסמים (גם חברות ישראליות מנהסתם).

אני לא אומר שהמשחק מכור, אלא הסברתי שאם כבר מישהו ימכור את המשחק, יהיו אלה היורוליג ולא הליטאים.

הנהלת היורוליג כן יכולה לעשות משהו כדי לגרום למכבי לנצח... זה די קל... למשל הפשעה על שופטים... אבל לדעתי בכל אופן - זה לא נעשה במשחק הזה.

לגבי ליגת האלופות - מבחינת הכוח וההשפעהשל מכבי, אין לאף קבוצה בליגת האלופות כוח דומה כי רוב הקבוצות שם חזקות (כלכלית ומקצועית).

:-)

פורסם

שאלה אחת....

מה הקשר?!

קח דוגמא מליגת האלופות.

בדיוק מה שחשבתי!

הרי השופטים לא זרקו את הכדור בשניה האחרונה לשלושה?!

וגם יותר מזה לא היה טעויות שיפוט חד צדדיות!

כל מה שאריאל אמר הגיוני ונכון, ואני בטוח שהנהלת היורוליג שמחה והעדיפה שמכבי תנצח.

אבל להגיד שזה היה מכור? :?

מה קרה? כל הקנאים יצאו מהחורים :?::wink:

פורסם

אפילו אני לא מאמין שהייתה פה מכירה

הליטאים בחיים לא ימכרו משחק שיקבע אם הם עולים לפיינל פור או לא. בקשר להערכה שהזכירו הליטאים היו שבורים אחרי שהם הרגישו כבר את הפיינל פור ועם סבוניס בחוץ הם נכנעו מוקדם.

מכבי ת"א היא גוף חזק מאוד ביורוליג גם מסיבות כלכליות וגם בעזרת קשרים וליורוליג אין בעיה להשפיע על תוצאות .

אבל פה זה לא היה נראה ככה לצד שריקות לטובת מכבי היה גם הרבה כבוד שהשופטים נתנו לסבוניס .

חוץ מזה עם כזה מזל הם לא ממש צריכים עזרה מהשופטים או מהליטאים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי היום לחבר

שלמרות שלדעתי בכושר הנוכחי מכבי ת"א לא הפיבוריטית לזכיה זה נראה כאילו כתוב למעלה שהם יזכו השנה

אבל אם זה מזל של אלופים או שהמזל יגמר מתישהו נדע רק ב1.5 (אם אני לא טועה בתאריך) זה יום הפועלים :D

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...