Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהיה את השתי שניות האחרונות אמרתי לאבא שלי אם הוא קולע אני חוזר בתששובה אני אומר לכם אני עדיין בשוק מה שקרה שמה. אני בהלם לא יודע מה לעשות עם פרץ רגשות השמחה האלו ידעתי שהשתי שניות שפיני גרשון התווכח עליהם בתחילת הרבע יעזרו איכשהו

ידעתי את זה בתוכי.

תאמינו לי אם מכבי עשתה את מה שהיא עשתה היום אז הכל אפשרי

ניסן אלמרה 01' 1800

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שאני לא כזה מתלהב מכדורסל...

היה מדהים. :shock:

פשוט...

מ-ט-ו-ר-ף!!!

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

השלשה של שארפ זה פשוט משהו מדהים. כמו שאמרו פרשננו "נס עם הרבה סוכר".

כמעט כל המשחק מכבי שיחקו גרוע. ההערכה הייתה יותר מזל משכל, אבל אין תלונות :D

אגב, זה רק אני או שבהערכה פשוט ויתרו לנו? זה...פשוט נראה ככה

אני מקווה שזה סתם נדמה לי

פורסם

אז ככה, התמזל מזלי והלכתי למשחק היום....

בדקה האחרונה כבר התחלתי לצמצם פערים לכיוון היציאה, 2.2 שניות לסוף כבר ראיתי רק את מסכי הענק בהיכל, הסתכלתי ככה בשביל הפרוטוקול....

ואז...

booooom!!!!!!

אין לכם מושג מה הלך שם בהיכל, כולם התחבקו, כולם צרח(כ)ו, אנשים זרקו זרזירים לפרקט!! :lol: מטורף!!!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אנשים זרקו זרזירים לפרקט!! :lol: מטורף!!!

:lol::lol::roflmao:

מי היה מאמין שנזכה לראות את שמעון מזרחי נחנק מדמעות ? :shock:

רק ב-NBA ראיתי דברים יותר מדהימים (מי שראה את רג'י מילר עושה בית ספר לניקס ב-8 שניות אחרונות יודע על מה אני מדבר).

פורסם

רק ב-NBA ראיתי דברים יותר מדהימים (מי שראה את רג'י מילר עושה בית ספר לניקס ב-8 שניות אחרונות יודע על מה אני מדבר).

אני ראיתי את המשחק הזה! הערתי את כל השכונה באמצע הלילה באמצע הניינטיז, אני כל כך שונא את הניקס!!

וזרזיר....רצו לראיין אבל הם ביקשו שאני אוריד את החולצה של cars forum כי זה פרסומת סמויה, כמובן שלא הסכמתי אז הלכו לראיין איזה אלמוני, שארונאס משהו...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
למה היה כדור מהצד ולא המשיכו עם הריבאונד? ושוב אני שואל באמת ובתמים כי ממש לא הבנתי מה הלך שם ולפי השדר הכדור היה מתחת לסל כי בריידי (או איך שקוראים להוא עם הצמות) נכנס בזמן העונשין.

שכתבתי כדור מהצד הכוונה הייתה כדור מתחת לסל שלא המשיכו עם הריבאונד

ושוב השאלה היא ברצינות ולא באה לתרץ את הניצחון של מכבי ולא באה להמעיט בערכו

למרות שאני אמור להיות נחמד -

אולי תפסיק כבר?!?!?!?!

חאלאס. :twisted:

תקלוט :

אימפריה

אשכרה שתוק ותן לשמוח על הנס המטורף הזה שקרה פה זה פשוט לא יאומן! :shock:

:mm_yeah:

החזקתי את עצמי לא לומר את זה ...

בתור אחד שאין לו מושג בכדורסל קודם תקרא את החוקים אחר כך תשאל...

אם מישהו נכנס מחדשים את המשחק מהחוץ.

אם מישהו לא נכנס , אז ממשיכים כאילו לא קרה כלום.

ניפגש בחגיגות הירידה של הפועל ר"ג :evil:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני ראיתי את המשחק הזה! הערתי את כל השכונה באמצע הלילה באמצע הניינטיז, אני כל כך שונא את הניקס!!

קלאץ' קרמי לא היה מתפקד תחת עומס כמו שהוא באותו קטע. :idea:

פורסם

אכן, רג'י מילר הוא דוגמה טובה למהפך מטורף שכזה, עד היום אני זוכר את השוק על הפנים של שחקני ניו-יורק.

אבל משחק שאני מחשיב כ"עוצר נשימה" ו"מפתיע" (רואים שה"קסם" חזר :wink: ) הוא הגמר מנצ'סטר יונייטד-באיירן מינכן.

רק שם נגמרו לי המילים כמו במשחק הזה.

לילה ענק לכולם!

:-)

פורסם

אכן, רג'י מילר הוא דוגמה טובה למהפך מטורף שכזה, עד היום אני זוכר את השוק על הפנים של שחקני ניו-יורק.

אבל משחק שאני מחשיב כ"עוצר נשימה" ו"מפתיע" (רואים שה"קסם" חזר :wink: ) הוא הגמר מנצ'סטר יונייטד-באיירן מינכן.

רק שם נגמרו לי המילים כמו במשחק הזה.

לילה ענק לכולם!

אני חושב שמאיר איינשטיין בפארק דה פרינס זה הכי "עוצר נשימה" :twisted: איך הוא לא מת שם - לא הבנתי... :shock:

פורסם

את האמת, המשחק היום בהיכל היה ענק, אווירה מדהימה!

אבל...

הייתי במשחק ביד אליהו הרבה יותר טוב מבחינת האווירה.

זה היה גמר גביע המדינה בתחילת שנות התשעים בין בני הרצליה (לימים בני השרון) להפועל חולון של מנבר (לימים פושע צוארון לבן).

היה מדהים, הרצליה לקחה את גביע המדינה אחרי שהעיפה את מכבי ת"א בחצי גמר וניצחה את חולון בגמר. ללא ספק חוויה לא נשכחת לילד בן 16 עם כוונות עתידיות בכדורסל...

פורסם

אריאל קודם כל אתה לא חייב להיות נחמד בסך הכל גם מנהלים הם בני אדם :)

דבר שני אין ספק שמה שהיה היום זה דבר שכל מילה רק תגמד את גודל האירוע ובגלל זה השתדלתי לא להגיב תגובות נגד

אייל אין לי מושג לפי מה אתה קובע שאין לי מושג בכדורסל (אולי כי התבלבתי בין כדור מהצד לבין כדור מתחת לסל) . אני בסך הכל ציינתי שלא יצא לי לראות הרבה פעמים שקיבלו כדור מהצד (מתחת לסל בשבילך) על שחקן שנכנס בעונשין אתה החוק הזה אני דווקא מכיר (אני מאמין שיש חוקים קטנים בכדורסל שאני לא מכיר ואני מנחש שגם אתה לא) תאמין לי שראיתי הרבה מאוד משחקי כדורסל וגם הייתי בלא מעט

ולכל בעלי השמחה הגדולה אפשר לשאול שאלה אחת קטנה ? למה לא הייתם בהיכל היום ? (ולא התשובה שאין כרטיסים לא ממש נכונה כי אפשר להשיג אומנם בלא מעט כסף אבל אפשר)

ושוב אני לא בא להמעיט ולא במעט בהישג ובדבר המטורף הזה שהלך היום

ולא משנה לאיזה צד זה בא אין ספק שאלה הדברים היפים שבספורט

נ.ב שחר אני לא מאמין שקובנה ויתרו פשוט המכה המנטלית ויותר גרוע סבוניס עם חמש עבירות גמרו אותם סופית

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

ממתי שהתחיל המשחק אמרתי שמכבי מפסידים.

הם משחקים גרוע כבר יותר מחודש.

הסל הזה היה הסל הכי מדהים שהיה במדינת ישראל מאז הסל של ג'מצי.

אם הילדים פה לא יודעים הוא קלע מהצד השני של המגרש.

אייל

• תוכן חדש...